- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.101
Yıllardır erteliyorum ama artık bubyas olmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazın zor olur ya kış ya sonbahar soğuklar gelince daha iyi bence. Çünkü o sıkı korseyi 8 hafta takmak gerekiyor. Sıcaklar, ter daha zor olabilir. Bu tür ameliyatlar soğukta daha iyi ödem açısından daYıllardır erteliyorum ama artık bubyas olmak istiyorum
Çalışıyorum, öğretmenim yazı o yüzden tercih etmiştim. O zaman ara tatile doğru ayarlamak mantıklıYazın zor olur ya kış ya sonbahar soğuklar gelince daha iyi bence. Çünkü o sıkı korseyi 8 hafta takmak gerekiyor. Sıcaklar, ter daha zor olabilir. Bu tür ameliyatlar soğukta daha iyi ödem açısından da
Ben bursada oldum 2 ay evvel nilüfer doruk hastanesindeMerhaba, Bursa'da küçültme ameliyatı olan oldu mu ?
Sakın yaza bırakmayın yzın sıcakda olucak iş değil kesinlikle kışın olmanızı tvsiye ederimYıllardır erteliyorum ama artık bubyas olmak istiyorum
Doktorunuz kimdi , maliyet ne kadardı ?Ben bursada oldum 2 ay evvel nilüfer doruk hastanesinde
Kışın işten izin alma şansım maalesef yok belki sömestr tatiline seneye denk getiririmSakın yaza bırakmayın yzın sıcakda olucak iş değil kesinlikle kışın olmanızı tvsiye ederim
Çalişmadiginiz zaman daha iyi iyileşme süreci 3 ila 6 ay surbiliyor benim 5 ay oldu sol tarafımda hala ağrı oluyor İlk3 ay dikkatli olun derimÇalışıyorum, öğretmenim yazı o yüzden tercih etmiştim. O zaman ara tatile doğru ayarlamak mantıklı
Baya uzun sürüyormuş mesela neler yapmıyorsunuz? Rehber öğretmeniyim daha çok oturarak çalışıyorum bu da zorlar mıÇalişmadiginiz zaman daha iyi iyileşme süreci 3 ila 6 ay surbiliyor benim 5 ay oldu sol tarafımda hala ağrı oluyor İlk3 ay dikkatli olun derim
Hürrem sebnem gürler mi tam ismi ?Merhaba ben de bursa da ameliyat oldum şebnem hanıma 6 ay kadar oldu
Şimdi nasılsınız ağrınız oluyormu görüntü olarzk nasılMerhaba ben de bursa da ameliyat oldum şebnem hanıma 6 ay kadar oldu
Kol hareketi biraz azalıyor en az 3 ay dikkat etmek lazım dikişlerin açılmaması için açılınca sıkıntı oluyorBaya uzun sürüyormuş mesela neler yapmıyorsunuz? Rehber öğretmeniyim daha çok oturarak çalışıyorum bu da zorlar mı
Benim de 10 gün oldu dıştan da görülür koltuk altımda sarkık şişlik oluştu ve cidden ağrı yapıyor korktum da açıkçası niye diyeBenim 2,5 haftam doldu hala öyle daha iyi görünmesi için liposuction yapmış olabilir hekim benim o yüzden 2 ay şiş kalacak ağrı da yapıyor biraz ama ilk haftadan sonra geçmişti ağrısı üzerine yatınca hafif rahatsızlık veriyor. Belki sizin de düzeltmiştir biraz fazla şişiyor 10.gunden sonra korkmayın diye yazmak istedim
Yakınmışz aslında benim de 10 gün oldu gözle görülür şişlik var koltuk altlarmda acı da orda toplandıMerhabalar benim de 2.haftam ve benim de şiş aynı şekilde, çünkü dikişleri o bölgeye toplamışlar benim. Gergin yani. Benim se 1 noktada akıntı var minik o canımı sıkıyor kapanmadı.
Devlet hastanesinde ücretsiz oldum ama çoğu 15 bin ödüyor karsialmayincaArkadaşlar günaydın öncelikle,fiyatlar ne civarda acaba tabiki değişiklik gösterir yapılacak işlemlere göre ama ben sadece tahmini bı fiyat istiyorum
Ben de öğretmenim di daha rahat edersiniz, biz daha aktif çalışıyoruz. Doktor zaten 10-10 20 gün rapor veriyor. O sürede yetiyor toplamaya.Baya uzun sürüyormuş mesela neler yapmıyorsunuz? Rehber öğretmeniyim daha çok oturarak çalışıyorum bu da zorlar mı