- 24 Ocak 2012
- 80
- 9
- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.061
Merhaba ben de 5 şubatta ameliyat oldum, sadece drenlerimden biri hala çıkmadığı için zorluk yaşıyorum. Ağrım sızım yok şu an için rahat hareket ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olmak istemiştir belki öncesi süreçten. Açlıktan vs. Ben olacağım gün, iki saat öncesinden gittim. Ama açlığıma iyi dikkat ettim. Siz de öyle yapın mutlaka. Tam oruç gibi olmalı. Anestezide uzun kalınıyor sadece. Benim kızım da özlemişti bir de gerişmişti hissediyor çocuklar çünkü. Biz gidince ağladı baya, çünkü tamamen ayrı kalacak sanıyor. 5 yaşında halbuki. Bir de doktor acil ameliyata girince biz zamanında çıkış yapamadık yarım gün uzadı. Ben endişe etmiş, gelşnce sarıldı ağladı içini boşalttı geçti gitti. Ben yarın 6.gün olacak bile. Sizin de öyle olacaj inanın.Ameliyat öncesi yatış verdi gerek var mı iki minik var iki gün bensiz zor olacak
Bugün konuşacağız İnsaAllah kabul eder çünkü 2 gün zor biri 5.5 biri 2.5 yaşında benim de büyük daha hassasEmin olmak istemiştir belki öncesi süreçten. Açlıktan vs. Ben olacağım gün, iki saat öncesinden gittim. Ama açlığıma iyi dikkat ettim. Siz de öyle yapın mutlaka. Tam oruç gibi olmalı. Anestezide uzun kalınıyor sadece. Benim kızım da özlemişti bir de gerişmişti hissediyor çocuklar çünkü. Biz gidince ağladı baya, çünkü tamamen ayrı kalacak sanıyor. 5 yaşında halbuki. Bir de doktor acil ameliyata girince biz zamanında çıkış yapamadık yarım gün uzadı. Ben endişe etmiş, gelşnce sarıldı ağladı içini boşalttı geçti gitti. Ben yarın 6.gün olacak bile. Sizin de öyle olacaj inanın.
Merhaba geçmiş olsunMerhabalar ben yaklaşık 3 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum,ameliyattan önce bu siteyle tanışmış olmayı isterdim tecrübelerden faydalanmış olurdum böylece..
Ameliyat sonrası ilk bir hafta ağrısız ve çok kolay bi ameliyatmış diye düşündürerek geçti ama 7. gün unutarak yukarıya uzanmamla birlikte dikişlerde açılmalar başladı günde 4-5 kez pansuman yaparak bir ayda kapandı T bölgesinin birleşimindeki açıklık.. Bu süreçte antibiyotikli kremle pansuman yapıp üstünü gazlı bezle kapattım ve günde bir iki kez de dezenfektan sıktım.Artık bundan sonra açılma olmaz dememeliymişim son açılma 5 gün önce oldu,sağ elimi kullandığım için mi yoksa sağ meme daha gerilerek dikildiği için mi bilmiyorum ama sağ memede oldu tüm açılmalar..Diyeceğim o ki 3 ay bile tamamen normal yaşantı için yeterli değil ameliyatlı olduğumuzu unutmayıp hep dikkatli davranmak gerekiyor..
Benim çok kaygılandığım bir başka konu ise memelerin şekliydi,doktor tuğlacıymış meme yerine tuğla yapmış diye dalga geçtim uzun süre çünkü dikdörtgen şeklindeydiler halâ tam olmasa da memeye benzemeye başladılar bu konuda sabırlı olmak gerekiyormuş .3. ay biterken halâ bıçak saplanması ağrılarım var ve zaman zaman ödem hissediyorum..
Merhabalar, ben ameliyat olalı 19 gün oldu size sormak istediğim ameliyat sonrası göğüs şeklimi çok beğenmiştim ilk pansuman da sonrası ödem olmaya başladı ve biri biraz daha büyük geliyor gözüme sizce oturması ve şekli 1 yıllık gözlemlerinize göre ne zaman tam şeklini alır , 19 gün oldu ameliyat olalı biraz gözüme büyük geliyorlar ve hala sertler yumaşaması ve küçülmesi ne zaman olur ?Merhabalar, uzun zamandır forumu ziyaret edemiyorum. 13 ekim 2022 tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum. 1 yılı çoktan geride bıraktım. Ameliyat öncesi burayı okurken ameliyat sonrası uzun zaman geçiren arkadaşların yorumlarını çok merak ediyordum. Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa cevaplamak isterim. Benim özellikle belirtmek istediğim bir husus var elbette, izler konusunda ben jel yerine silikon yara izi bandı kullandım uzunca bir süre ve şimdi dönüp baktığımda ameliyattan sonra yapmış olduğum en doğru hamlenin bu olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda endişeli olanlarınız varsa mutlaka ama mutlaka bu alternatifi denesin derim
Merhaba çok geçmiş olsun , benim meme dokusu yumuşadı ama şekli tam oturmadı henüz sanırım doktorların da söylediği gibi 6 ayı bulacak şeklinin oturması..Merhaba geçmiş olsun
Benimde 40. Günüm ameliyat sonrası
Merak ettiğim, ödemler ve sertlikler gitmeye başladıkça yumuşamaya başladı ya memeler ne zamandır aynı formdalar acaba sizinkiler?
halâ gün güne şekli ve yumuşaklığı , dokusu değişiyor mu ? Yoksa oturdu mu acaba ?
İnsan hemen olsun bitsin istiyor sabırsızlanıyor malumMerhaba çok geçmiş olsun , benim meme dokusu yumuşadı ama şekli tam oturmadı henüz sanırım doktorların da söylediği gibi 6 ayı bulacak şeklinin oturması..
2.5 olan küçükmüş, kucağa alma konusunda sıkıntı yaşatmaz umarım. Ben 5 yaşını bekledim işte konuşunca anlasın diye.Bugün konuşacağız İnsaAllah kabul eder çünkü 2 gün zor biri 5.5 biri 2.5 yaşında benim de büyük daha hassas
Allah razı olsun
Kaç bedenden kaça düştü. Ben 80/DD giyiyordum. 80/B cup oldu ameliyattan sonra bana da aşırı küçülmüş geldi.Arkadaşlar meme küçültme ameliyatı olmuş üzerinden 6 ay ya da 1 sene geçmiş arkadaşlar bakabilir mi ? Danışmak istediğim şey ameliyat olalı 20 gün oldu hiç küçülmemiş geliyor gözüme ödemler şişliklerin inmesi 6 ayı bulur mu yoksa böyle mi kalır bilgi rica edeceğim
Ben ameliyat olmadan önce 85 c 90 c falan takardım dün kendim ölçtüm 80 b olmuş gibi dik ama büyük geliyor gözüme doktor ödem dedi şişlikler 3 4 aya kadar anca inecekmişKaç bedenden kaça düştü. Ben 80/DD giyiyordum. 80/B cup oldu ameliyattan sonra bana da aşırı küçülmüş geldi.
Sizin zatwn çok büyük olmadığından öyle gelmiş olabilir, benimkiler hem büyük hem aşırı sarkıktı, o yüzden çok küçülmüş geliyor olabilir. Ama şişlikler zaten baya fazla hissediliyor. Bantlarınızı ne zaman çıkarttılar?Ben ameliyat olmadan önce 85 c 90 c falan takardım dün kendim ölçtüm 80 b olmuş gibi dik ama büyük geliyor gözüme doktor ödem dedi şişlikler 3 4 aya kadar anca inecekmiş
Ben hastanede 5 gün kaldı meme küçültme + karın germe oldum hastaneden çıktığım da çıkarmıştı doktorumSizin zatwn çok büyük olmadığından öyle gelmiş olabilir, benimkiler hem büyük hem aşırı sarkıktı, o yüzden çok küçülmüş geliyor olabilir. Ama şişlikler zaten baya fazla hissediliyor. Bantlarınızı ne zaman çıkarttılar?
Evet İnsaAllah tşk ederim destekleriniz için dün oldum ameliyat.1 gün öncesi 2 gün sonrası için yatış verdi her şey yolunda olmasına rağmen yani bugün de yat dedi2.5 olan küçükmüş, kucağa alma konusunda sıkıntı yaşatmaz umarım. Ben 5 yaşını bekledim işte konuşunca anlasın diye.
Diren çıkarken aciyor mu acaba MasaAllah diyeyim şuana kadar dayanılmaz bir acı yaşamadım2.5 olan küçükmüş, kucağa alma konusunda sıkıntı yaşatmaz umarım. Ben 5 yaşını bekledim işte konuşunca anlasın diye.
Çoooks geçmiş olsun iyi yapmışsınız. Zaten 3.günde ilk iki güne göre çok daha iyi olacaksınız.Evet İnsaAllah tşk ederim destekleriniz için dün oldum ameliyat.1 gün öncesi 2 gün sonrası için yatış verdi her şey yolunda olmasına rağmen yani bugün de yat dedi
Yok hayır direnler kendisi daha çok acı veriyor. Sadece cilde tutturdukları dikişi keserken asılıyor biraz. Çekiştirdiği için o acıyo. Yoksa diren sadece süzülüp çıkıyor. Doktorunuz kimdi?Diren çıkarken aciyor mu acaba MasaAllah diyeyim şuana kadar dayanılmaz bir acı yaşamadım
Yok hayır direnler kendisi daha çok acı veriyor. Sadece cilde tutturdukları dikişi keserken asılıyor biraz. Çekiştirdiği için o acıyo. Yoksa diren sadece süzülüp çıkıyor. Doktorunuz kimdi?iki.doktor girdi biri tanidiktı tayini çıktığı için yarım bırakmak istemedi efe şimşekcan ve Serkan tokgönül
Benim 3. Haftam henüz dren çıkan iki yer iyileşmedi ufakta olsa sızıntı geliyorKızlar dren çıktıktan sonra yapılan pansuman kaç gün kalıyor acaba, ne kadar sürede iyileşti dren yaranız?