Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyatın büyüklüğü ile mi ilgili acaba. Kaçtan kaça düştünüz? Ben hala yan da yatamıyorum. Yatmıyorum daha doğrusu.
Yani tam bedeni bilmiyorum normalde 90b_ c idi şuan sanki 80 b-c arası gibi
1 er kg alındı yağ dokusu dedi.
Ben de yan yatmiyorum ama normal hayata döndüm açıkçası mecburiyetten ağır kaldırma ve süpürge dışında her şeyi yapıyorum İnsaAllah sıkıntı olmaz bana dıştaki dikişler için gel dedi ptesi gideceğim uçlarını kesiyormus.birde hâlâ bantlı benim onları çıkaracak İnsaAllah acımaz

Merhaba, bende burak hoca'ya randevu almak istiyorum ama alamadım henüz malesef göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum, tecrübelerinizi anlatır mısınız hem burak hocadan hemde süreçten, birde sigara kullanıyor muydunuz ben enfeksiyon ve göğüs ucu çürümesinden çok korkuyorum.
Ameliyat süreci devlet hastanesi olmasına rağmen benim güzel geçti sonrası da korktuğum kadar olmadı ilk ayağa kalkma da kan değerleri ile ilgili başım döndü bayılacak gibi oldum ama ondan sonra 2. gün kendim tek yürüdüm 3. gün den sonra desteksiz kalktm kalkış anlarnda şuana kadar sızı dışında ciddi ağrı olmadı.karnimda aşırı ödem oldu hareketsizlikten tabi şuan 15 gün bitti tabiki ameliyatlı olduğunuzu hissediyorsunuz hassas o bölge ama ben yavaş yavaş bütün işlerime döndüm dışarıya da sık çıkıyorum hatta. ağır kaldırma ve süpürge yapmıyorum.2 sezeryan olmuş biri olarak onlar daha zordu ağri olarak kalkış olarak ama sanırım onda da daha çabuk harekete gevmistim bu ameliyat da biraz daha dikkatli olmak gerek hassas olduğu için 2 ay sanırım anı fevri hareket etmemek gerekir

Merhaba arkadaşlar bende uzun yıllardır düşündüğüm bir ameliyat . İki çocuktan sonra iyice rahatsız olmaya başladık .
İzmir de veya Diyarbakır da ameliyat olan var mı ? Diyarbakır yaşadığım yere yakın İzmir de ailem var . Diyarbakır fiyatlar konusunda daha uygun olur diye düşünüyorum .

Yani tam bedeni bilmiyorum normalde 90b_ c idi şuan sanki 80 b-c arası gibi
1 er kg alındı yağ dokusu dedi.
Ben de yan yatmiyorum ama normal hayata döndüm açıkçası mecburiyetten ağır kaldırma ve süpürge dışında her şeyi yapıyorum İnsaAllah sıkıntı olmaz bana dıştaki dikişler için gel dedi ptesi gideceğim uçlarını kesiyormus.birde hâlâ bantlı benim onları çıkaracak İnsaAllah acımaz
Venim toplamda 1 kg alındı hatta 950 gr. O dediğiniz dikişi de biliyorum. Sadece düğümünü kesip asılıyor ipi kayıp çıkıyor.

Merhabalar, ben ameliyat olalı 19 gün oldu size sormak istediğim ameliyat sonrası göğüs şeklimi çok beğenmiştim ilk pansuman da sonrası ödem olmaya başladı ve biri biraz daha büyük geliyor gözüme sizce oturması ve şekli 1 yıllık gözlemlerinize göre ne zaman tam şeklini alır , 19 gün oldu ameliyat olalı biraz gözüme büyük geliyorlar ve hala sertler yumaşaması ve küçülmesi ne zaman olur ?
Merhabalar yazdığınızı yeni gördüm ben 7 ile 8. Aya kadar şişkinlik ve ödem hissediyordum ama sonrasında hepsi geçti tam şeklini alması 1 yılı bulur diye düşünüyorum bu tabi biraz da fizyolojik özelliklerinize göre değişiklik gösterebilir. Ama benim için 1 yılın sonunda tamam işte bu demiştim 😇

Merhabalar yazdığınızı yeni gördüm ben 7 ile 8. Aya kadar şişkinlik ve ödem hissediyordum ama sonrasında hepsi geçti tam şeklini alması 1 yılı bulur diye düşünüyorum bu tabi biraz da fizyolojik özelliklerinize göre değişiklik gösterebilir. Ama benim için 1 yılın sonunda tamam işte bu demiştim 😇
Çok teşekkür ederim canım 🤍

Yıllardır olmak istediğim bir ameliyattı ama cesaret edemedım ve kabullendım tamamen ve vazgeçtım ama yakın bir zamanda arkadasım oldu ondan cesaretle bende olmaya karar verdım ama bır sorum olackl arkadaşım olalı 1 ay oldu ve yeterınce kucuk olmadıgından sıkayetcı bırebır gorme sansım olmadı onu sadece resımlerden gordugum kadarıyla aslında kucuk tabıkı oncesıne gore. SORUM SU 1 AYDA ŞİŞ OLDUGU İÇİN Mİ ONA BUYUK GELIYOR YANI ZAMANLA KUCULECEKMI YOKSA BUYUK BI FARK OLMAZ MI

Yıllardır olmak istediğim bir ameliyattı ama cesaret edemedım ve kabullendım tamamen ve vazgeçtım ama yakın bir zamanda arkadasım oldu ondan cesaretle bende olmaya karar verdım ama bır sorum olackl arkadaşım olalı 1 ay oldu ve yeterınce kucuk olmadıgından sıkayetcı bırebır gorme sansım olmadı onu sadece resımlerden gordugum kadarıyla aslında kucuk tabıkı oncesıne gore. SORUM SU 1 AYDA ŞİŞ OLDUGU İÇİN Mİ ONA BUYUK GELIYOR YANI ZAMANLA KUCULECEKMI YOKSA BUYUK BI FARK OLMAZ MI
Fazla değişmez

Baya uzun sürüyormuş :KK43: mesela neler yapmıyorsunuz? Rehber öğretmeniyim daha çok oturarak çalışıyorum bu da zorlar mı
Ben de öğretmenim. Ara tatilden 2 hafta önce olmanız sizi baya rahatlatır. 4 hafta cok yeterli bi süre. Tabi ki tam iyileşme olmuyor ama gözünüzü korkutmasın ben çok rahat bi surec gecirdim ağrım sızım olmadı hiç. 1 hafta sonra bile donebilirdim ise. Sadece uyuşukluk ve ödemin iyileşmesi biraz zaman alıyor. Yoksa korkulacak bir şey değil inanın.

Bende kısaca meme küçültme ameliyatımdan bahsetmek istiyorum 27 yasında 163 boy 63 kg yum , bekarım ve goguslerim 90 d beden kilo alıp vermekten cok buyuk bir sarkma yasadım . 24 Ocakta Balıkesir Üniv. Araştırma Has. Sabah 8 de yatışımı yaptım, saat 13.00 da ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ameliyathaneye indirildim öncelikle doktorum goguslerimin resmini cekti ve cizimleri yaptı operasyondan bahsetti iki şekilde yapabilecegini ters t veya gogus ucundan asagı uzanan kesik sanırım lolipop denilen yöntemden bahsetti ve bu yöntemi yaparsa 2 ay sonra kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilecegini kendisinin lolipop yöntemini önerdiğini daha az izim olacağını söyledi bende tamam dedim 1.30 gibi ameliyatım başladı uyandırıldıgımda saat 17.30 du odama çıkartıldım , sonda ve 2 dren takılıydı agrım hiç olmadı arada bir sol gogsumun altı batma yapıyordu carsamba ameliyat oldum cuma taburcu olacaktım ancak sol gogsumun altında hematom oluştu , dikişin bir kısmı açılarak hematom temizlendi , pazartesiye kadar hastanede kaldım , pazartesi günü sagdaki dren cıkartıldı taburcu oldum , persembe gunu kontrole gittim sol drenim de cıkartıldı doktorum sorun olmadıgını duşa girebilecegimi pansuman yapılmayacagını sporcu sütyeni kullanabilecegmi söyledi,bugün duşumu aldım ameliyat yerlerimi gördüm cok cirkin gorunuyorlar ama eskisinden cok cok guzeller
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl mutlumusunuz. Doktorunuz kimdi

Bende bu aralar ameliyat olmayi düşünüyorum birazda korku var tabi ama formu nerdeyse bastan sona kadar okudum bi cesaret geldi.Yeni olmus oLanlar , daha once olmuş olanlar ne durumdasiniz

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için cesaretimi topladım dr hakkında küçük bilgiler topladım şuana kadar olumsuz bir yorum yok bende hep yanlış sutyen seçer misim bir yıldır pentinin toparlayici sutyenini kullanıyorum gerçekten küçük gösteriyor ama bu sefer omuz askilari çok belirgin oldu bıktım gerçekten sirt boyun ağrısı gomlek bile ilikleniyor ama açıklık oluyor rahatsız oluyorum Rabbım hayırlısını versin birde gıdık demişsin bende de var gerçekten gögusle bir ilgisi varmi peki şuan gıdın ne durumda
Merhaba pentinin hangi sütyeni ismi be acaba

Kizlar ben dun ameliyat oldum bugün evdeyim. Atasehirde Prof dr cihan sahin yapti. Tahminimden kisa sürdü. Ameliyattan ilk çıktığımda aci falan yoktu, ama odemle birlikte lipo yapilan yerler acidi. Oda agri kesiciyi muhtemelen gec verdikleri icin. Size tavsiyem agri vs baslamadan agri kesiciyi istemeniz. Suan cok guzel duruyor, ben baya kucuk olsun istedim. 520gr ve 590gr gitmis. eriyen dikisler kullanmis. Hastane baya iyi ve ilgiliydi. Daha ikinci günüm tabi. Baska ne yazayim bilmiyorum, merak ettiginiz bir sey var mi?

X