Bende kısaca meme küçültme ameliyatımdan bahsetmek istiyorum 27 yasında 163 boy 63 kg yum , bekarım ve goguslerim 90 d beden kilo alıp vermekten cok buyuk bir sarkma yasadım . 24 Ocakta Balıkesir Üniv. Araştırma Has. Sabah 8 de yatışımı yaptım, saat 13.00 da ameliyat önlüğünü giydirdiler ve ameliyathaneye indirildim öncelikle doktorum goguslerimin resmini cekti ve cizimleri yaptı operasyondan bahsetti iki şekilde yapabilecegini ters t veya gogus ucundan asagı uzanan kesik sanırım lolipop denilen yöntemden bahsetti ve bu yöntemi yaparsa 2 ay sonra kucuk bi operasyon gecirmem gerekebilecegini kendisinin lolipop yöntemini önerdiğini daha az izim olacağını söyledi bende tamam dedim 1.30 gibi ameliyatım başladı uyandırıldıgımda saat 17.30 du odama çıkartıldım , sonda ve 2 dren takılıydı agrım hiç olmadı arada bir sol gogsumun altı batma yapıyordu carsamba ameliyat oldum cuma taburcu olacaktım ancak sol gogsumun altında hematom oluştu , dikişin bir kısmı açılarak hematom temizlendi , pazartesiye kadar hastanede kaldım , pazartesi günü sagdaki dren cıkartıldı taburcu oldum , persembe gunu kontrole gittim sol drenim de cıkartıldı doktorum sorun olmadıgını duşa girebilecegimi pansuman yapılmayacagını sporcu sütyeni kullanabilecegmi söyledi,bugün duşumu aldım ameliyat yerlerimi gördüm cok cirkin gorunuyorlar ama eskisinden cok cok guzeller