Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Psikolojik olarak hiç hazır değilim şu anda ama bı görüşme yapay insallah kendimi hazırlayabilieim
İnsan hiç hazır olmuyor. Ben ameliyat günü giderken bile hala inanamıyordum. Ne zaman çıktım o zaman inandım. Hatta baya stresliydim öncesinde biraz sakinleştirici istedim ama sağolsunlar çok ilgilendirler gerek kalmadı.

İnsan hiç hazır olmuyor. Ben ameliyat günü giderken bile hala inanamıyordum. Ne zaman çıktım o zaman inandım. Hatta baya stresliydim öncesinde biraz sakinleştirici istedim ama sağolsunlar çok ilgilendirler gerek kalmadı.
Ne güzel olmuş bitmiş bile :) çok teşekkür ederim desteğiniz için

Estağfrullah, ben hiç pişman olmadım. Olan arkdaşlarım ilk hafta keşke olmasaydım ya dedik falan dediler ama ben 3 hafta olacak hiç pişman olmadım. Sadece yatması zor ama geçecek. Sınırlı zaman neticede
Dikisleriniz alındı mı dışta olanlar
Bana 15 dün sonra dedi bantları açıp dışta kalan dikişlerin uçlarını alacakmış

Estağfrullah, ben hiç pişman olmadım. Olan arkdaşlarım ilk hafta keşke olmasaydım ya dedik falan dediler ama ben 3 hafta olacak hiç pişman olmadım. Sadece yatması zor ama geçecek. Sınırlı zaman neticede
Birde ev işi yapıyor musunuz ben 12 gün oldu artık mecburen etrafı toplama bulaşıkları makineye atma yapıyorum

Dikisleriniz alındı mı dışta olanlar
Bana 15 dün sonra dedi bantları açıp dışta kalan dikişlerin uçlarını alacakmış
Merhabalar, ben de görünürde hiç dikiş yok. Kendiliğinden eridiler. Benim bantlar 5.günde çıktı 7.günde kreme başladım. Bepanthen plus+. Hala da onu kullanıyorum. Kabuklu yaralarım var. Dikey dikişlerde. Ama görünürde hiç dikişim yok. Zaten olanlarda eridi görünüyor. Kopmuşlar.

Birde ev işi yapıyor musunuz ben 12 gün oldu artık mecburen etrafı toplama bulaşıkları makineye atma yapıyorum
Benim de 20.günüm bugün ama hala yapmıyorum. Doktor kesinlikle yapmamamı, telafisi olmayan şeyler, ihtimal vermeyin açılma olmasın düzgün kaynasın dedi, hatta yatarken kollarımı kaldırmamam için eşime görev verdi geceleri kalkın bakın kollarını kaldırmasın, kaslar dinlensin, birleşim düzgün olsun dedi. Yani her iş yapan açılacak diye biröşey yok ama biz onu bilemeyiz ve riske atamayız dedi.

Sizler kilo verip mı oldunuz ? Şu anda hayatımın en kilolu donemindeyim, zayiflen mi daha mantıklı

Benim de 20.günüm bugün ama hala yapmıyorum. Doktor kesinlikle yapmamamı, telafisi olmayan şeyler, ihtimal vermeyin açılma olmasın düzgün kaynasın dedi, hatta yatarken kollarımı kaldırmamam için eşime görev verdi geceleri kalkın bakın kollarını kaldırmasın, kaslar dinlensin, birleşim düzgün olsun dedi. Yani her iş yapan açılacak diye biröşey yok ama biz onu bilemeyiz ve riske atamayız dedi.
Çok ilginç her Dr farklı sanırım benim ki de bir haftadan itibaren kolları açarak her gün genleşme hareketi yapmani istiyordum dedi

Çok ilginç her Dr farklı sanırım benim ki de bir haftadan itibaren kolları açarak her gün genleşme hareketi yapmani istiyordum dedi
Valla evet farklı da ven de bunkadar uç farkı anlamıyorum. Zaten işlendim mi şişiyor benim göğüslerim ve acıyor o zaman. Sizin kabuklanma vs oldu mu? Alt dikişler tamamen iyileşti. Uç dikişlerde öyle ama dikey dikişlerde haka iyileşmeyen yer var benim. Böyle olunca canım sıkılıyor yani

Selamlar,2 ay önce Ankara’da meme küçültme ameliyatı oldum,daha önce bu forumdan çok fikir aldığım oldu,ben de bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum.Uzun araştırmalar sonucu Gazi üniversitesi’nde hoca olan bir doktora gittim 400 tl muayene ücreti ödedim ve ameliyat için 16000 tl istedi ve ameliyatın detaylarını anlattı muayene etti.Bu fiyat bana çok yüksek geldi,daha sonra bu forumda Ankara Üniversitesi’nde meme küçültme olan birini okudum ve Ankara Üniversitesi hastanesinde Doç.Dr. Burak Kaya dan randevu aldım.Kendisi yurtdışından yeni dönmüştü.Hastaneye 110 tl muayene ücreti yatırdım,Burak hoca o kadar sıcak ve ilgiliydi ki gözüm kapalı ona ameliyat olmaya karar verdim,diğer doktordan çok daha güzel muayene etti ve meme ölçülerimin ameliyata uygun olduğunu söyledi.Yaşım genç olduğu için süt damarlarını %70 ihtimalle koruyacağını söyledi. 2 hafta sonraya ameliyat günü aldım,ameliyattan 3 gün önce yine aynı yerde tahlillerimi ücretsiz yaptırdım.Ameliyat için sadece 1350 tl hoca farkı ödedim ,2 gece hastanede kaldım,özel oda farkı 250 tl civarında ödedim.120 tl civarı hastaneden alınan sporcu sütyenine ödedim.Toplamda 2000 tl yi geçmedi ödediğim para.Hastane çalışanları son derece ilgiliydi odalar eski ama gerekli herşey var çok rahat ettim.Burak hoca ve asistanlar sık sık kontrole geldiler.Ameliyat sonrası çok ağrım olmadı,verilen ilaçlar ağrıları kesmeye yetti,2 gün sonunda sütyeni takıp taburcu ettiler.1.hafta ve 1. Ay kontrollerine gittim,her şey yolunda çok şükür.Mememin şeklinden de gayet memnunum,doktorumu gözü kapalı herkese öneririm,beklemeden ameliyat olmanızı da öneririm,1 hafta sonra ağır kaldırmadan hayatıma döndüm abartılacak bir zorluğu yok.
Merhaba, bende burak hoca'ya randevu almak istiyorum ama alamadım henüz malesef göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum, tecrübelerinizi anlatır mısınız hem burak hocadan hemde süreçten, birde sigara kullanıyor muydunuz ben enfeksiyon ve göğüs ucu çürümesinden çok korkuyorum.

X