Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim 3. Haftam henüz dren çıkan iki yer iyileşmedi ufakta olsa sızıntı geliyor
Teşekkürler çok geçmiş olsun benim de cumartesi günü 1 tanesini çıkardılar ama hafif koku geliyor ter mi enfeksiyon mu emin olamadım en iyisi gidip göstermek sanırım. Umarım hızlıca toparlarsınız siz de 🍀

Benim birini 4. Gün, diğerinde kanama devam ettiği icin hala çıkarmadı 12 Gün olacak. Çevremde 2 günde çıkan da 1 ay kalan da oldu sanırım memeden memeye değişiklik gösteriyor 🤷🏻‍♀️
Hmm anladm benim 4. gün ikisini de çıkardı pansuman yok dedi ama sadece 15 gün sonra dikiş almak için çağırdı

Kızlar dren çıktıktan sonra yapılan pansuman kaç gün kalıyor acaba, ne kadar sürede iyileşti dren yaranız?
Benim diren çıktıktan sonra ertesi gün de yerleri acımaya devam etti fakat yara hemen kapandı. Doktor oraya krem sürmemem gerektiğini çünkü o dokunun kurumasını istediklerini sadece ameliyat bölgelerini kremle beslemem gerektiğini söyledi

Birde bactroban krem yazmış ama sormayı unuttum nereye nasıl kullanacağım
Bana bepanthen plus yazdı, enfeksiyon riskine karşı verilen bir krem. Sizinki de öyle. Yara yerlere günde 1 defa üzerine sargı bezi koyun kapatın. Sonra korseniz giymeye devam
Kızlar dren çıktıktan sonra yapılan pansuman kaç gün kalıyor acaba, ne kadar sürede iyileşti dren yaranız?
5 gün pamsuman yaptım ben. Sonra kreme geçtik

Benim birini 4. Gün, diğerinde kanama devam ettiği icin hala çıkarmadı 12 Gün olacak. Çevremde 2 günde çıkan da 1 ay kalan da oldu sanırım memeden memeye değişiklik gösteriyor 🤷🏻‍♀️
Elbette bence de. Çünkü benimkini 24. saatTe çekti ama benim o kutulara hiç bir şey gelmemişti boştu. Sadece ameliyattan ilk çıktığım saatlerde ne çıktıysa o.

Mrb ben ameliyat olalı 1 hafta oldu koltuk altımda yani göğüslerin yan tarafları şiş hemde hassasiyet ve acı var neyden olmuş olabilir ya da oralar da yağ dokusu mu var hâla

Mrb ben ameliyat olalı 1 hafta oldu koltuk altımda yani göğüslerin yan tarafları şiş hemde hassasiyet ve acı var neyden olmuş olabilir ya da oralar da yağ dokusu mu var hâla
Benim 2,5 haftam doldu hala öyle daha iyi görünmesi için liposuction yapmış olabilir hekim benim o yüzden 2 ay şiş kalacak ağrı da yapıyor biraz ama ilk haftadan sonra geçmişti ağrısı üzerine yatınca hafif rahatsızlık veriyor. Belki sizin de düzeltmiştir biraz fazla şişiyor 10.gunden sonra korkmayın diye yazmak istedim

Merhabalar benim de 2.haftam ve benim de şiş aynı şekilde, çünkü dikişleri o bölgeye toplamışlar benim. Gergin yani. Benim se 1 noktada akıntı var minik o canımı sıkıyor kapanmadı.

Benim 2,5 haftam doldu hala öyle daha iyi görünmesi için liposuction yapmış olabilir hekim benim o yüzden 2 ay şiş kalacak ağrı da yapıyor biraz ama ilk haftadan sonra geçmişti ağrısı üzerine yatınca hafif rahatsızlık veriyor. Belki sizin de düzeltmiştir biraz fazla şişiyor 10.gunden sonra korkmayın diye yazmak istedim
Benim şişliğimde hala geçmedi, baya dolu dolu şiş yani. 8 hafta dedi bana da.

X