- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.421
Selam ben orthosun marka aldim trendyoldan uc gundur kullanıyorum memnunum simdilik.Kızlar selam.Operasyon sonrası doktorların taktığı korse dışında ürün alanlar olmuş sanırım aranızda.Bana öneride bulunabilecek birileri olursa çok sevinirim.Çünkü yıkamam gerekecek o korseyi o süreçte elimde yedek bir şeyler olması lazım.
Çok teşekkür ederimmSelam ben orthosun marka aldim trendyoldan uc gundur kullanıyorum memnunum simdilik.
Benim gogus altim 75 ustu 95 gibi eskiden 90di diklestirmeden sonra sivrildi 75d kullaniyordum ama tasiyordu simdi tam M beden soyledim ama onu uzerimdekinden daha dar oldugu icin en boluna yapiyorum ameliyatta takilan sutyeni seviyesine gelsin diye M beden aldim ozetleÇok teşekkür ederimmBende favorilere eklemişim onu Önden kopçalı olan sanırım.Acaba beden olarak hangisine karar verdiniz?
Benimde 75Benim gogus altim 75 ustu 95 gibi eskiden 90di diklestirmeden sonra sivrildi 75d kullaniyordum ama tasiyordu simdi tam M beden soyledim ama onu uzerimdekinden daha dar oldugu icin en boluna yapiyorum ameliyatta takilan sutyeni seviyesine gelsin diye M beden aldim ozetle
Rica ederim sizin de benimki gibi yapisal mi yoksa dogum sonrasi miBenimde 75Süper gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorumm..Bende M alayım o zaman
Ben doğum yapmadım hiç yapısalRica ederim sizin de benimki gibi yapisal mi yoksa dogum sonrasi mi
My god ben de yapmadim benim de yapisal bi de gogus ustu kemiklerim cikti gerci ben seviyorum hoş duruyor ama anladigim bir sebep de oymus. Gogus harici fizigim duzgundu resmen kompleks yapmistim yas 41 artik yeter dedimBen doğum yapmadım hiç yapısal
Ay ben çok seviyorum o kemikleriMy god ben de yapmadim benim de yapisal bi de gogus ustu kemiklerim cikti gerci ben seviyorum hoş duruyor ama anladigim bir sebep de oymus. Gogus harici fizigim duzgundu resmen kompleks yapmistim yas 41 artik yeter dedim. Siz genc misiniz
Aynen oyle onun gibi cikik kemiklerim guzel duruyor ben de seviyorumAy ben çok seviyorum o kemikleriÇağla şikel gibi mi Büyük meme bana artık dert gibi geliyor.Zayıf olsanız bile o zayıflığı göstermiyor asla.Hayatım boyunca takım bikini alamadım hep içimde ukte Ben 31 yaşındayım
Aynen oyle onun gibi cikik kemiklerim guzel duruyor ben de seviyorum
O takim bikini olayi bana da dertti ama sarkik oldugundan.40 aliyorum neyseki boyum uzun legen kemiklerim cikik ben de dar sevmem hadi alt oluyordu bazen ammmaaa ustte eger en ufak bir sunger varsa asla olmuyordu. Cogu model olmuyordu zatenAy ben çok seviyorum o kemikleriÇağla şikel gibi mi Büyük meme bana artık dert gibi geliyor.Zayıf olsanız bile o zayıflığı göstermiyor asla.Hayatım boyunca takım bikini alamadım hep içimde ukte Ben 31 yaşındayım
Gerçekten öyle..Eziyetti hep.Şimdi ne mutlu size kurtuldunuz büyük bir derttenO takim bikini olayi bana da dertti ama sarkik oldugundan.40 aliyorum neyseki boyum uzun legen kemiklerim cikik ben de dar sevmem hadi alt oluyordu bazen ammmaaa ustte eger en ufak bir sunger varsa asla olmuyordu. Cogu model olmuyordu zaten
Yani kompleksti yuzum guzel vucudum guzel yani sukur oyle rahatsiz olacagim biryerim yok.spor yaparim yasima gore epey genc gosteririm ama gogus sarkik resmen utancti. Direnden de korkmayin antibiyotikli igne vururken bi yakarya o kadar acisi onunla ertesi gun kahvaltiya indim rahattiGerçekten öyle..Eziyetti hep.Şimdi ne mutlu size kurtuldunuz büyük bir derttenDarısı bizlere
Ne güzel bunları duymak rahatlattıYani kompleksti yuzum guzel vucudum guzel yani sukur oyle rahatsiz olacagim biryerim yok.spor yaparim yasima gore epey genc gosteririm ama gogus sarkik resmen utancti. Direnden de korkmayin antibiyotikli igne vururken bi yakarya o kadar acisi onunla ertesi gun kahvaltiya indim rahatti
O curumeyi ben de okudum Allah yardimcisi olsun. dr um riskler olarak sıralamisti ama kendi meslek hayatinda hic yasamadigini bi de cikartmak yerine tasima yaptigini söylemisti. Yani benim buradan okudugum agri sanci yapan kas alti silikon bi de zamanla enfeksiyon olusturan da yine silikonNe güzel bunları duymak rahatlattıŞimdi kendinizi daha da iyi hissetmeniz süper.Umarım bende aynı şekilde olurumm
AminnnO curumeyi ben de okudum Allah yardimcisi olsun. dr um riskler olarak sıralamisti ama kendi meslek hayatinda hic yasamadigini bi de cikartmak yerine tasima yaptigini söylemisti. Yani benim buradan okudugum agri sanci yapan kas alti silikon bi de zamanla enfeksiyon olusturan da yine silikon
Rica ederim sizi gayet iyi anlıyorum yakin zamanda tecrube ettigim icin paylasmak da istedim. Nasil gecti ameliyat ozelde mi oldunuz siz de.AminnnBende dediğim gibi sigara etkiliyorsa diye endişe ettimde neyse kötü şeyleri düşünmeyeyim.İnşallah her şey yolunda gider.Bırakamadım elektronik sigaramı Evet silikon daha zormuş,sonrası özellikle.Umarım bende sizin gibi rahat atlatırım.Çok çok teşekkür ediyorum tüm ilginiz ve alakanız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?