• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yani kompleksti yuzum guzel vucudum guzel yani sukur oyle rahatsiz olacagim biryerim yok.spor yaparim yasima gore epey genc gosteririm ama gogus sarkik resmen utancti. Direnden de korkmayin antibiyotikli igne vururken bi yakarya o kadar acisi onunla ertesi gun kahvaltiya indim rahatti
Ne güzel bunları duymak rahatlattı😇Şimdi kendinizi daha da iyi hissetmeniz süper.Umarım bende aynı şekilde olurumm🤗

Ne güzel bunları duymak rahatlattı😇Şimdi kendinizi daha da iyi hissetmeniz süper.Umarım bende aynı şekilde olurumm🤗
O curumeyi ben de okudum Allah yardimcisi olsun. dr um riskler olarak sıralamisti ama kendi meslek hayatinda hic yasamadigini bi de cikartmak yerine tasima yaptigini söylemisti. Yani benim buradan okudugum agri sanci yapan kas alti silikon bi de zamanla enfeksiyon olusturan da yine silikon

O curumeyi ben de okudum Allah yardimcisi olsun. dr um riskler olarak sıralamisti ama kendi meslek hayatinda hic yasamadigini bi de cikartmak yerine tasima yaptigini söylemisti. Yani benim buradan okudugum agri sanci yapan kas alti silikon bi de zamanla enfeksiyon olusturan da yine silikon
Aminnn🤲🏻 Bende dediğim gibi sigara etkiliyorsa diye endişe ettimde neyse kötü şeyleri düşünmeyeyim.İnşallah her şey yolunda gider.Bırakamadım elektronik sigaramı😱😢Evet silikon daha zormuş,sonrası özellikle.Umarım bende sizin gibi rahat atlatırım.Çok çok teşekkür ediyorum tüm ilginiz ve alakanız için❤️❤️

Aminnn🤲🏻 Bende dediğim gibi sigara etkiliyorsa diye endişe ettimde neyse kötü şeyleri düşünmeyeyim.İnşallah her şey yolunda gider.Bırakamadım elektronik sigaramı😱😢Evet silikon daha zormuş,sonrası özellikle.Umarım bende sizin gibi rahat atlatırım.Çok çok teşekkür ediyorum tüm ilginiz ve alakanız için❤️❤️
Rica ederim sizi gayet iyi anlıyorum yakin zamanda tecrube ettigim icin paylasmak da istedim. Nasil gecti ameliyat ozelde mi oldunuz siz de.

Siz nerede kime oldunuz Kaç beden kullanıyordumuz şimdi kaç bedene düştü .ben 85 d cup kullanıyorum.onda da toparlayıcı olanlardan fakat doktor hanım bana c cup ın uygun olacağını söyledi
Bende 85 DD kullaniyodum toparlayici sutyende simdi sutyene daha gecmedim ama korsem B ve cok memnunum doktorum muayenehanesi bakirkoydeydi taha mehmedoglu

Evet ben de merak ediyorum
🙄 meraktayim iyisiniz degil mi
Kızlar selam.Geç yazdım kusura bakmayın anca🙈Pazartesi oldum ameliyatımı çok şükür çok güzel geçti.Minnoş oldular😅Eve çıktım Salı günü.Benim birde labioplasti ameliyatım olduğu için biraz tabii titiz davranmaktan ötürü hassas geçiyor ama çok şükür öyle şiddetli bir ağrım vs yok🥰🥰❤️

Kızlar selam.Geç yazdım kusura bakmayın anca🙈Pazartesi oldum ameliyatımı çok şükür çok güzel geçti.Minnoş oldular😅Eve çıktım Salı günü.Benim birde labioplasti ameliyatım olduğu için biraz tabii titiz davranmaktan ötürü hassas geçiyor ama çok şükür öyle şiddetli bir ağrım vs yok🥰🥰❤️
Gecmis olsun o zaman. B cub mi oldu

Yalnız sol meme başımı hissetmiyorum,sağ tarafı hissediyorum.Bu durumu yaşayanlar var mı?4 gün oldu ameliyat olalı

Evet çok minimal de olsa aşağı doğru salıyor, o şişlik de iniyor ben 4. Ayın içindeyim kesin bilgi 😄
Evet malesef benimde ilk gunku dikligi yok ama eski halinden cok cok iyi. Size sormak istiyorum sizinki baya oldu benim 1.5ay olcak biri buyuk biri daha kucuk sizde bole bisey oldumu acaba odemdir diye kendime teselli veriyorum ama

Back