• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur sanırım buradan birisi Taha Bey’e yaptırdı ameliyatını Ben de Taha Mehmetoğlu ve Ayşin Yeşilada arasında karar vereceğim
Çok teşekkür ederim.Ben çok memnun kaldım doktorumdan umarım sizde memnun kalacağınız kişiyi bulursunuz🙏🏻❤️🤗

Saliyor derken yine sarkik gogus mu oluyor 🥺
Hahaha yok hayır kesinlikle sarkık değil, sadece başta ödemler yüzünden şişlik sürüyor haliyle göğüsler dik duruyor, şiş ve ödemler geçince doğal küçük göğüslerinize kavuşuyorsunuz panik yapmayın 😄

Evet malesef benimde ilk gunku dikligi yok ama eski halinden cok cok iyi. Size sormak istiyorum sizinki baya oldu benim 1.5ay olcak biri buyuk biri daha kucuk sizde bole bisey oldumu acaba odemdir diye kendime teselli veriyorum ama
Yani çok yoğun bir asimetri yaşamadım şu an iki meme de aynı boyutta görünüyor ve bence son halini almış durumdalar. İlk aylarda birinde ödem azalıyor diğerinde biraz daha geç şişliklerin inmesi söz konusu olabiliyor ben bunu çooook kısa bir süre yaşadım. Ameliyat öncesi ölçümler yapıldığı için bir hata olacağını pek sanmıyorum, ödemelerden dolayıdır bence bir ay daha gözlemleyin ben 2 ve 3. Ayların arasında tam anlamıyla rahatladım diyebilirim. Dikişler, kaşıntılar şişlikler, asimetri vs. Psikolojik olarak da takılıp düşündüğüm şeylerin yersiz olduğunu gördüm. Gayet güzel oldular 😇

Merhaba geçmiş olsun. ne zaman oldunuz ölçünüz neydi
Benim amacim sadece diklestirme bir de sol taraf daha buyuktu yarim cub onu düzeltme.
Ornegin Suwen de cubli balenli de 75D kullaniyordum ama sag az sol epey tasiyordu.Dun denedim bir aydan sonra 75D tasmiyor C muhtemelen kucuk gelecektir. Boyum uzun zaten kucuk gogus sevmiyorum tam ideal su anda

tekrar merhaba Taha Bey ‘e 10 şubat tarihinde ameliyat olmak için gün aldım
Şimdiden hayirli olsun.Kisa kollu dugmeli pijama takimi lazimlar listesinde yoksa belki eklersiniz. Bi de medical park in yemekleri yarabbim Allah aratmasin yenecek gibi degil. Corba veriyorlar ilk yagsuz tuzsuz unlu su hala unutamiyorum hastaneye dair en net hatirladigim 😟
Direnler de rahatsizlik vermiyor simdiden soyliyeyim

Şimdiden hayirli olsun.Kisa kollu dugmeli pijama takimi lazimlar listesinde yoksa belki eklersiniz. Bi de medical park in yemekleri yarabbim Allah aratmasin yenecek gibi degil. Corba veriyorlar ilk yagsuz tuzsuz unlu su hala unutamiyorum hastaneye dair en net hatirladigim 😟
Çok teşekkür ediyorum.Evet pijama takımı aldım .Yemekte artık idare edeceğiz.Sizin ameliyat kaç saat sürdü.

Hahahhahahhahahah yemin ediyorum o çorbayi hayatim boyunca unutamam yakslasik 24 saat ac kaldim of corba dedim ama Allah affetsin yencek gibi degildi🤣🤣

Hahahhahahhahahah yemin ediyorum o çorbayi hayatim boyunca unutamam yakslasik 24 saat ac kaldim of corba dedim ama Allah affetsin yencek gibi degildi🤣🤣
Ameliyat değil çorba travmaydi ben iki tane tarçınlı etiform yedim yok efendim midem bulanirmis. O bulasik suyu gibi corbayi icince bulanmazmis 🤣

Back