- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.401
Merhabalar.Öncelikle geçmiş olsun.Acaba bu hangi cup oluyor?Benim bugün 3. Ayım bitti, dikişler kabuk tuttuğunda ben hiç bir şekilde koparmadım, yani özellikle çaba sarf etmedim duş aldığımda ve pomad sürdükçe o kabuklar temizlendi, bence siz de çaba sarf etmeyin henüz tam tutmamış kabukları kaldırabilirsiniz gibi geldi bilemedim
Ayrıca yazmak istiyordum, bugün 3. Ay kontrolüme gittim, herşey çok iyi durumda, dikişler yerlerinde bir sorun yok, memelerde bir sorun yok, takip edenler görmüştür daha önce bir sertlikten söz etmiştim o da dağılmış durumda ve hekimim tamamen dağılacağını söyledi. Normal çamaşır kullanmaya başlayabilirsin denildi fakat ben daha bir süre sporcu sütyeni ile devam edeceğim sanırımyara izlerim için hala silikon bant kullanmaya devam ediyorum ve çok da memnunum hem koruyor, hem iyileştiriyor hem de kaşıntıyı önlüyor. Bugün kontrole gideceğim için 2 gündür yara izi kremi sürüyordum izleri tekrar kızarttığını ve kaşındırdığını fark ettim, hekimim kremi kullanma dedi. Bantlar gayet iyi iş görüyor. Ve merak edenler için 3. Ay itibariyle durumu gösterir fotoğraf ekliyorum, sevgiler
Teşekkür ederim, b cup olduMerhabalar.Öncelikle geçmiş olsun.Acaba bu hangi cup oluyor?
Selam evosa bisey sormak istiyorum meme altindaki dikislerinde esneme mi oldu sonradanmi genisledi o kirmizilik yoksa bastan berimi oyleydi yada dikis acilmasi falanmi olmustu o kisimda bendeki cizgi cok belirsiz sadece yanlardaki cok kabarik bariz iz kalicak koltuk altina dogru cok kabarikBenim bugün 3. Ayım bitti, dikişler kabuk tuttuğunda ben hiç bir şekilde koparmadım, yani özellikle çaba sarf etmedim duş aldığımda ve pomad sürdükçe o kabuklar temizlendi, bence siz de çaba sarf etmeyin henüz tam tutmamış kabukları kaldırabilirsiniz gibi geldi bilemedim
Ayrıca yazmak istiyordum, bugün 3. Ay kontrolüme gittim, herşey çok iyi durumda, dikişler yerlerinde bir sorun yok, memelerde bir sorun yok, takip edenler görmüştür daha önce bir sertlikten söz etmiştim o da dağılmış durumda ve hekimim tamamen dağılacağını söyledi. Normal çamaşır kullanmaya başlayabilirsin denildi fakat ben daha bir süre sporcu sütyeni ile devam edeceğim sanırımyara izlerim için hala silikon bant kullanmaya devam ediyorum ve çok da memnunum hem koruyor, hem iyileştiriyor hem de kaşıntıyı önlüyor. Bugün kontrole gideceğim için 2 gündür yara izi kremi sürüyordum izleri tekrar kızarttığını ve kaşındırdığını fark ettim, hekimim kremi kullanma dedi. Bantlar gayet iyi iş görüyor. Ve merak edenler için 3. Ay itibariyle durumu gösterir fotoğraf ekliyorum, sevgiler
Evet sonradan meme aşağı doğru saldıkça ve iyikeştikçe genişleme oldu, normalde bu kadar kızarık olmuyor fakat dediğim gibi iz kremi iki günde kıpkırmızı etti, normalde bant kullanıyorum kızarıklık bu kadar çok değildiSelam evosa bisey sormak istiyorum meme altindaki dikislerinde esneme mi oldu sonradanmi genisledi o kirmizilik yoksa bastan berimi oyleydi yada dikis acilmasi falanmi olmustu o kisimda bendeki cizgi cok belirsiz sadece yanlardaki cok kabarik bariz iz kalicak koltuk altina dogru cok kabarik
Teşekkürler cevabınız içinTeşekkür ederim, b cup oldu
Kararı doktorunuzun da tavsiyesi ile verin bence aşırı küçültmek de çok mantıklı değil, benim için b kap bile alışılmışın çok altında oldu, pişman değilim çok memnunum ama belki daha küçük olsaydı üzülürdüm çok küçültmeyin derimTeşekkürler cevabınız içinBenimde yakın tarihte ameliyatım var.Hala B-C cup olayını tam oturtamadım.B cup bir küçük geliyor bir büyük.Ben olabildiğince küçültmek istiyorumda umarım sonradan pişman olmam Sizin çok iyi görünüyor umarım her şey öyle devam eder
Merhaba önceden kaç cup tı?Teşekkür ederim, b cup oldu
Kullandığım markaya göre d ve e cuptı, çoğunlukla e kullandımMerhaba önceden kaç cup tı?
Benim memelerim çok çok aşırı büyük değil.Doğumda yapmadım şuan tabii markasına göre değişiyor ama genelde 75c takıyorum ama taşıyor tabii birde kullandığım sütyenler hep toparlayıcı.Zayıfım,boyum uzun yani bedenime büyük kalıyor.Doktorlara benimki hangi cup diye sorduğumda D dediler :) O yüzden bende B cup istiyorum.Dediğinizde doğru sonuçta senelerin verdiği bir alışkanlık ama hayırlısı bakalım :)Kararı doktorunuzun da tavsiyesi ile verin bence aşırı küçültmek de çok mantıklı değil, benim için b kap bile alışılmışın çok altında oldu, pişman değilim çok memnunum ama belki daha küçük olsaydı üzülürdüm çok küçültmeyin derim
Selam benim 75d sag az sol epey tasiyordu.kilom yok boyum uzun 64kg 175 boy kuculme olsun istemedim .20gun oldu eski sutyen 75d tam oluyor ikiside esit. Sizin boyunuz kacBenim memelerim çok çok aşırı büyük değil.Doğumda yapmadım şuan tabii markasına göre değişiyor ama genelde 75c takıyorum ama taşıyor tabii birde kullandığım sütyenler hep toparlayıcı.Zayıfım,boyum uzun yani bedenime büyük kalıyor.Doktorlara benimki hangi cup diye sorduğumda D dediler :) O yüzden bende B cup istiyorum.Dediğinizde doğru sonuçta senelerin verdiği bir alışkanlık ama hayırlısı bakalım :)
Merhaba.Benim 173 boy 56 kilo.Ben birazda küçülsün istiyorum bilmiyorumda küçük göğüs daha estetik geliyor sanırım insan işte kendinde olmayanı beğenir yaSelam benim 75d sag az sol epey tasiyordu.kilom yok boyum uzun 64kg 175 boy kuculme olsun istemedim .20gun oldu eski sutyen 75d tam oluyor ikiside esit. Sizin boyunuz kac
Benimde aynı duruyor sadece dikiş yerleri daha belirgin benim ayyyy çok da güzel olmuş VALLA umarım izlerde geçer de daha güzel olur. çok iyi ya olmak isteyen herkes olur umarımBenim bugün 3. Ayım bitti, dikişler kabuk tuttuğunda ben hiç bir şekilde koparmadım, yani özellikle çaba sarf etmedim duş aldığımda ve pomad sürdükçe o kabuklar temizlendi, bence siz de çaba sarf etmeyin henüz tam tutmamış kabukları kaldırabilirsiniz gibi geldi bilemedim
Bende bundan korkuyorummerhabalar bütün yorumları okumadım arkadaşlar çok acil bi konu var annem 17 gün önce ameliyat oldu meme küçültme ama meme ucu çürüme yapmış doktor yarın sabah meme ucunu alıp düz dikiş atacm dedi psikolojik olarak kadın bitik durumda çok üzüldük meme ucu kurtarılma durumu var mıdır yada böyle bi problemle karşılaşan var mı biraz daha bekletmeliyi miyiz düzelir mi
Teşekkürler benim buyuktu ama sarkikti yapisalmis hem asimetri de vardi. Oldum olasi büyük gogus begenirim diklesti nihayetMerhaba.Benim 173 boy 56 kilo.Ben birazda küçülsün istiyorum bilmiyorumda küçük göğüs daha estetik geliyor sanırım insan işte kendinde olmayanı beğenir yaÇok geçmiş olsun sizede
fiyat nedirMerhaba arkadaşlar. Pazartesi günü benimde ameliyatım var, biraz heyecanlı ve biraz da stresliyim.Ameliyatı olanlara bir şey sormak istiyorum. Benim boyuma göre kilo fazlalığım var, ameliyattan sonrq zayıfladığımda bu bir sıkıntı yaratıyor mu? Zayıflayınca memelerde şekilsizlik gibi bir şey oluyor mu, bilgili olanlar paylaşabilir mi acaba?
Ohh çok sevindim sizin adınıza.Darısı başıma inşallahTeşekkürler benim buyuktu ama sarkikti yapisalmis hem asimetri de vardi. Oldum olasi büyük gogus begenirim diklesti nihayetsiz zayifsiniz benden c cub tam olacak takmayacak sekilde guzel olur bence. Yani o boya b cub basik durur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?