Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhabalar.Öncelikle geçmiş olsun.Acaba bu hangi cup oluyor?

Selam evosa bisey sormak istiyorum meme altindaki dikislerinde esneme mi oldu sonradanmi genisledi o kirmizilik yoksa bastan berimi oyleydi yada dikis acilmasi falanmi olmustu o kisimda bendeki cizgi cok belirsiz sadece yanlardaki cok kabarik bariz iz kalicak koltuk altina dogru cok kabarik

Evet sonradan meme aşağı doğru saldıkça ve iyikeştikçe genişleme oldu, normalde bu kadar kızarık olmuyor fakat dediğim gibi iz kremi iki günde kıpkırmızı etti, normalde bant kullanıyorum kızarıklık bu kadar çok değildi

Teşekkür ederim, b cup oldu
Teşekkürler cevabınız için Benimde yakın tarihte ameliyatım var.Hala B-C cup olayını tam oturtamadım.B cup bir küçük geliyor bir büyük.Ben olabildiğince küçültmek istiyorumda umarım sonradan pişman olmamSizin çok iyi görünüyor umarım her şey öyle devam eder

Kararı doktorunuzun da tavsiyesi ile verin bence aşırı küçültmek de çok mantıklı değil, benim için b kap bile alışılmışın çok altında oldu, pişman değilim çok memnunum ama belki daha küçük olsaydı üzülürdüm çok küçültmeyin derim

merhabalar bütün yorumları okumadım arkadaşlar çok acil bi konu var annem 17 gün önce ameliyat oldu meme küçültme ama meme ucu çürüme yapmış doktor yarın sabah meme ucunu alıp düz dikiş atacm dedi psikolojik olarak kadın bitik durumda çok üzüldük meme ucu kurtarılma durumu var mıdır yada böyle bi problemle karşılaşan var mı biraz daha bekletmeliyi miyiz düzelir mi

Benim memelerim çok çok aşırı büyük değil.Doğumda yapmadım şuan tabii markasına göre değişiyor ama genelde 75c takıyorum ama taşıyor tabii birde kullandığım sütyenler hep toparlayıcı.Zayıfım,boyum uzun yani bedenime büyük kalıyor.Doktorlara benimki hangi cup diye sorduğumda D dediler :) O yüzden bende B cup istiyorum.Dediğinizde doğru sonuçta senelerin verdiği bir alışkanlık ama hayırlısı bakalım :)

Selam benim 75d sag az sol epey tasiyordu.kilom yok boyum uzun 64kg 175 boy kuculme olsun istemedim .20gun oldu eski sutyen 75d tam oluyor ikiside esit. Sizin boyunuz kac

Selam benim 75d sag az sol epey tasiyordu.kilom yok boyum uzun 64kg 175 boy kuculme olsun istemedim .20gun oldu eski sutyen 75d tam oluyor ikiside esit. Sizin boyunuz kac
Merhaba.Benim 173 boy 56 kilo.Ben birazda küçülsün istiyorum bilmiyorumda küçük göğüs daha estetik geliyor sanırım insan işte kendinde olmayanı beğenir yaÇok geçmiş olsun sizede

Benimde aynı duruyor sadece dikiş yerleri daha belirgin benim ayyyy çok da güzel olmuş VALLA umarım izlerde geçer de daha güzel olur. çok iyi ya olmak isteyen herkes olur umarım

Bende bundan korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü benimde ameliyatım var, biraz heyecanlı ve biraz da stresliyim. Ameliyatı olanlara bir şey sormak istiyorum. Benim boyuma göre kilo fazlalığım var, ameliyattan sonrq zayıfladığımda bu bir sıkıntı yaratıyor mu? Zayıflayınca memelerde şekilsizlik gibi bir şey oluyor mu, bilgili olanlar paylaşabilir mi acaba?

Merhaba.Benim 173 boy 56 kilo.Ben birazda küçülsün istiyorum bilmiyorumda küçük göğüs daha estetik geliyor sanırım insan işte kendinde olmayanı beğenir yaÇok geçmiş olsun sizede
Teşekkürler benim buyuktu ama sarkikti yapisalmis hem asimetri de vardi. Oldum olasi büyük gogus begenirim diklesti nihayet siz zayifsiniz benden c cub tam olacak takmayacak sekilde guzel olur bence. Yani o boya b cub basik durur bence

fiyat nedir

Teşekkürler benim buyuktu ama sarkikti yapisalmis hem asimetri de vardi. Oldum olasi büyük gogus begenirim diklesti nihayet siz zayifsiniz benden c cub tam olacak takmayacak sekilde guzel olur bence. Yani o boya b cub basik durur bence
Ohh çok sevindim sizin adınıza.Darısı başıma inşallahBende sutyenin askı ağrısından o kadar yoruldum ki..Birde yaş geçtikçe yer çekimine yenik kalıyor Benim istediğim B cup ama C nin başlangıcı gibi.Doktoruma fotoğraf gösterdim onun üzerinden anlatmaya çalıştım ne istediğimiTabii dediğiniz gibi bu seferde sopa gibi durması hoş olmaz.Birde ben kilo aldım mı basenden alıyorum bu sefer bir tek basen meme yok falan hoş durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…