Benim bugün 3. Ayım bitti, dikişler kabuk tuttuğunda ben hiç bir şekilde koparmadım, yani özellikle çaba sarf etmedim duş aldığımda ve pomad sürdükçe o kabuklar temizlendi, bence siz de çaba sarf etmeyin henüz tam tutmamış kabukları kaldırabilirsiniz gibi geldi bilemedim
Ayrıca yazmak istiyordum, bugün 3. Ay kontrolüme gittim, herşey çok iyi durumda, dikişler yerlerinde bir sorun yok, memelerde bir sorun yok, takip edenler görmüştür daha önce bir sertlikten söz etmiştim o da dağılmış durumda ve hekimim tamamen dağılacağını söyledi. Normal çamaşır kullanmaya başlayabilirsin denildi fakat ben daha bir süre sporcu sütyeni ile devam edeceğim sanırım
yara izlerim için hala silikon bant kullanmaya devam ediyorum ve çok da memnunum hem koruyor, hem iyileştiriyor hem de kaşıntıyı önlüyor. Bugün kontrole gideceğim için 2 gündür yara izi kremi sürüyordum izleri tekrar kızarttığını ve kaşındırdığını fark ettim, hekimim kremi kullanma dedi. Bantlar gayet iyi iş görüyor. Ve merak edenler için 3. Ay itibariyle durumu gösterir fotoğraf ekliyorum, sevgiler