- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
- 648
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #39.441
Ben aralikta oldum 55bin tl ye malesef fiyatlar asagi yulari boleYakın zamanda İstanbul ‘da fiyat alan var mı
Siz nerede kime oldunuz Kaç beden kullanıyordumuz şimdi kaç bedene düştü .ben 85 d cup kullanıyorum.onda da toparlayıcı olanlardan fakat doktor hanım bana c cup ın uygun olacağını söylediBen aralikta oldum 55bin tl ye malesef fiyatlar asagi yulari bole
Bende 85 DD kullaniyodum toparlayici sutyende simdi sutyene daha gecmedim ama korsem B ve cok memnunum doktorum muayenehanesi bakirkoydeydi taha mehmedogluSiz nerede kime oldunuz Kaç beden kullanıyordumuz şimdi kaç bedene düştü .ben 85 d cup kullanıyorum.onda da toparlayıcı olanlardan fakat doktor hanım bana c cup ın uygun olacağını söyledi
Ben de Taha Bey e ameliyat oldum 17 sinde 1 ay dolacakBende 85 DD kullaniyodum toparlayici sutyende simdi sutyene daha gecmedim ama korsem B ve cok memnunum doktorum muayenehanesi bakirkoydeydi taha mehmedoglu
Rica ederim sizi gayet iyi anlıyorum yakin zamanda tecrube ettigim icin paylasmak da istedim. Nasil gecti ameliyat ozelde mi oldunuz siz de.
Evet ben de merak ediyorummeraktayim iyisiniz degil mi
Evet ben de merak ediyorum
Kızlar selam.Geç yazdım kusura bakmayın ancameraktayim iyisiniz degil mi
Gecmis olsun o zaman. B cub mi olduKızlar selam.Geç yazdım kusura bakmayın ancaPazartesi oldum ameliyatımı çok şükür çok güzel geçti.Minnoş oldular Eve çıktım Salı günü.Benim birde labioplasti ameliyatım olduğu için biraz tabii titiz davranmaktan ötürü hassas geçiyor ama çok şükür öyle şiddetli bir ağrım vs yok
Evet B-C cup’ın arası oldu.Şuan %5-10 ödem var dedi doktorum.Bayaa dimdik duruyor ama ne yazık ki böyle durmayacak dediGecmis olsun o zaman. B cub mi oldu
Evet çok minimal de olsa aşağı doğru salıyor, o şişlik de iniyor ben 4. Ayın içindeyim kesin bilgiEvet B-C cup’ın arası oldu.Şuan %5-10 ödem var dedi doktorum.Bayaa dimdik duruyor ama ne yazık ki böyle durmayacak dedi
Saliyor derken yine sarkik gogus mu oluyorEvet çok minimal de olsa aşağı doğru salıyor, o şişlik de iniyor ben 4. Ayın içindeyim kesin bilgi
Evet malesef benimde ilk gunku dikligi yok ama eski halinden cok cok iyi. Size sormak istiyorum sizinki baya oldu benim 1.5ay olcak biri buyuk biri daha kucuk sizde bole bisey oldumu acaba odemdir diye kendime teselli veriyorum amaEvet çok minimal de olsa aşağı doğru salıyor, o şişlik de iniyor ben 4. Ayın içindeyim kesin bilgi
merhaba Taha Bey.’e mi ameliyat oldunuzYalnız sol meme başımı hissetmiyorum,sağ tarafı hissediyorum.Bu durumu yaşayanlar var mı?4 gün oldu ameliyat olalı
Merhaba.Yok benim doktorum Prof.Dr.Çiğdem Ünalmerhaba Taha Bey.’e mi ameliyat oldunuz
Geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur sanırım buradan birisi Taha Bey’e yaptırdı ameliyatını Ben de Taha Mehmetoğlu ve Ayşin Yeşilada arasında karar vereceğimMerhaba.Yok benim doktorum Prof.Dr.Çiğdem Ünal
O birisi benGeçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur sanırım buradan birisi Taha Bey’e yaptırdı ameliyatını Ben de Taha Mehmetoğlu ve Ayşin Yeşilada arasında karar vereceğim
Çok teşekkür ederim.Ben çok memnun kaldım doktorumdan umarım sizde memnun kalacağınız kişiyi bulursunuzGeçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur sanırım buradan birisi Taha Bey’e yaptırdı ameliyatını Ben de Taha Mehmetoğlu ve Ayşin Yeşilada arasında karar vereceğim
Merhaba geçmiş olsun. ne zaman oldunuz ölçünüz neydiO birisi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?