- 8 Kasım 2022
- 25
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi ---Lily---
- #39.421
Bizde korkuyorduk başımıza geldi aldılar bugün meme ucunu psikoloğa götürcm toparlayınca birazBende bundan korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde korkuyorduk başımıza geldi aldılar bugün meme ucunu psikoloğa götürcm toparlayınca birazBende bundan korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım çok ama çok üzüldüm Allahım anneciğinin bir an önce toparlaması için yardımcısı olsunBizde korkuyorduk başımıza geldi aldılar bugün meme ucunu psikoloğa götürcm toparlayınca biraz
Çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyinÇok geçmiş olsun canım çok ama çok üzüldüm Allahım anneciğinin bir an önce toparlaması için yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versinBizde korkuyorduk başımıza geldi aldılar bugün meme ucunu psikoloğa götürcm toparlayınca biraz
Cok üzüldum Allah sifa versin annecigine insallah biran once toparlarBizde korkuyorduk başımıza geldi aldılar bugün meme ucunu psikoloğa götürcm toparlayınca biraz
Selam ben orthosun marka aldim trendyoldan uc gundur kullanıyorum memnunum simdilik.Kızlar selam.Operasyon sonrası doktorların taktığı korse dışında ürün alanlar olmuş sanırım aranızda.Bana öneride bulunabilecek birileri olursa çok sevinirim.Çünkü yıkamam gerekecek o korseyi o süreçte elimde yedek bir şeyler olması lazım.
Çok teşekkür ederimm Bende favorilere eklemişim onuÖnden kopçalı olan sanırım.Acaba beden olarak hangisine karar verdiniz?Selam ben orthosun marka aldim trendyoldan uc gundur kullanıyorum memnunum simdilik.
Benim gogus altim 75 ustu 95 gibi eskiden 90di diklestirmeden sonra sivrildi 75d kullaniyordum ama tasiyordu simdi tam M beden soyledim ama onu uzerimdekinden daha dar oldugu icin en boluna yapiyorum ameliyatta takilan sutyeni seviyesine gelsin diye M beden aldim ozetleÇok teşekkür ederimm Bende favorilere eklemişim onuÖnden kopçalı olan sanırım.Acaba beden olarak hangisine karar verdiniz?
Benimde 75Süper gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorumm..Bende M alayım o zamanBenim gogus altim 75 ustu 95 gibi eskiden 90di diklestirmeden sonra sivrildi 75d kullaniyordum ama tasiyordu simdi tam M beden soyledim ama onu uzerimdekinden daha dar oldugu icin en boluna yapiyorum ameliyatta takilan sutyeni seviyesine gelsin diye M beden aldim ozetle
Rica ederim sizin de benimki gibi yapisal mi yoksa dogum sonrasi miBenimde 75Süper gerçekten çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorumm..Bende M alayım o zaman
Ben doğum yapmadım hiç yapısalRica ederim sizin de benimki gibi yapisal mi yoksa dogum sonrasi mi
My god ben de yapmadim benim de yapisal bi de gogus ustu kemiklerim cikti gerci ben seviyorum hoş duruyor ama anladigim bir sebep de oymus. Gogus harici fizigim duzgundu resmen kompleks yapmistim yas 41 artik yeter dedim . Siz genc misinizBen doğum yapmadım hiç yapısal
Ay ben çok seviyorum o kemikleri Çağla şikel gibi mi Büyük meme bana artık dert gibi geliyor.Zayıf olsanız bile o zayıflığı göstermiyor asla.Hayatım boyunca takım bikini alamadım hep içimde ukteBen 31 yaşındayımMy god ben de yapmadim benim de yapisal bi de gogus ustu kemiklerim cikti gerci ben seviyorum hoş duruyor ama anladigim bir sebep de oymus. Gogus harici fizigim duzgundu resmen kompleks yapmistim yas 41 artik yeter dedim . Siz genc misiniz
Aynen oyle onun gibi cikik kemiklerim guzel duruyor ben de seviyorumAy ben çok seviyorum o kemikleri Çağla şikel gibi mi Büyük meme bana artık dert gibi geliyor.Zayıf olsanız bile o zayıflığı göstermiyor asla.Hayatım boyunca takım bikini alamadım hep içimde ukteBen 31 yaşındayım
Aynen oyle onun gibi cikik kemiklerim guzel duruyor ben de seviyorum
O takim bikini olayi bana da dertti ama sarkik oldugundan.40 aliyorum neyseki boyum uzun legen kemiklerim cikik ben de dar sevmem hadi alt oluyordu bazen ammmaaa ustte eger en ufak bir sunger varsa asla olmuyordu. Cogu model olmuyordu zatenAy ben çok seviyorum o kemikleri Çağla şikel gibi mi Büyük meme bana artık dert gibi geliyor.Zayıf olsanız bile o zayıflığı göstermiyor asla.Hayatım boyunca takım bikini alamadım hep içimde ukteBen 31 yaşındayım
Gerçekten öyle..Eziyetti hep.Şimdi ne mutlu size kurtuldunuz büyük bir derttenDarısı bizlereO takim bikini olayi bana da dertti ama sarkik oldugundan.40 aliyorum neyseki boyum uzun legen kemiklerim cikik ben de dar sevmem hadi alt oluyordu bazen ammmaaa ustte eger en ufak bir sunger varsa asla olmuyordu. Cogu model olmuyordu zaten
Yani kompleksti yuzum guzel vucudum guzel yani sukur oyle rahatsiz olacagim biryerim yok.spor yaparim yasima gore epey genc gosteririm ama gogus sarkik resmen utancti. Direnden de korkmayin antibiyotikli igne vururken bi yakarya o kadar acisi onunla ertesi gun kahvaltiya indim rahattiGerçekten öyle..Eziyetti hep.Şimdi ne mutlu size kurtuldunuz büyük bir derttenDarısı bizlere