Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Cok sevindim cnm İnş 25 günüm ödem baya gitti cok şükür 1 ay sonra Dr kontrolum var hergun pansuman a devam

Kızlar meme kucultme ameliytimin 5. Gunu
Çarşamba günü saat 10 da girip 15.30 çıktım çıktığımda herkes gibi çok uşumustum ayrıca kusarak uyandim odaya alındığımda hemşire sakin olursam rahatlayacagimi söyledi öylede oldu sakinleşince titreme geçti ağrı ilk uyandığımda cookkkk şiddetliydi serumla beraber yarım saate rahatladım çok şükür guzel geçmiş ameliyat eve ciktik 2 gün sonra drenler çıktı bugün baya rahatladım.
Dr. Çok ilgilendi bütün personel ilgiliydi sağolsunlar ameliyat için fikrim şu
Eğer kucuk çocuğunuz varsa benim tecrübem 3.5 -4 yaşi beklemeniz biraz yorucu olabiliyor ama asla korkmayın kesinlikle öneriyorum

Nasıl gecti Dr kontrolun

Nasıl gecti Dr kontrolun
Teşekkür ederim canım dr. Iyi dedi kızarıklık falan yokmuş ateş 37 38 civarı olabiliyor dedi sıkıntı görmedi. 3. Hafta dolunca büyük dikişler alınacak dedi 3. Ayda kontrol olucak t dikişin altta birleşim yerinde akma kabuklanma olabilir normal korkma dedi bolca protein ağırlıklı beslen çabuk iyileşir dedi böyle.. senin nasıl ne durumda

merhaba. özelden benimle doktorunuzun ismini paylaşabilir misiniz?

Herkese merhabalar ben 18 yaşındayım şuan sınava hazırlanmaya başlıcam ama omuzumdaki şiddetli ağrıdan dolayı başladıktan hemen sonra geri yatmak zorunda kalıyorum.Sinavima da hazırlanamiyorum çünkü günde 10 saat masa başında durmam gerekiyor. Hem psikolojik hem de fiziksel açıdan baya kötü durumdayım fakat aileme bu ameliyatı olmak istediğimi de söyleyemiyorum. Hem maddi açıdan yük olmak istemiyorum hem de çekindiğimden. Söylesem devlet Hastanesi'ne gideriz belki ama orda da herkes çok ilgilenmediklerini sıkıntıni olduğunu söyleyince aşırı korktum.
Ne yapacağımı da bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Bana tavsiye verebilecek olan var mı acaba ? Sizce ne yapmalıyım?

Ilk olarak bu durumu ailenle paylaşmalısın.Keşke bende senin yaşında olsaydım daha özgüvenli olurdum belki.Onlara detaylıca anlat sıkıntılarını hem fiziki yönden hem psikolojik acıdan.Kendini özel diye şartlama,devlet ve üniversite hastanelerinde de bu ameliyatları başarıyla yapan onlarca hekim var.Ailenle birlikte gidip bi plastik cerrahla görüş bence.

Çok iyi ben İstanbul’da üç hastaneye gittim 2 yık beklersin dediler özelde olmaya karar verdim . Siz hangi şehir ?

Merhabalar
Bana da hâlâ büyük geliyorlar. Sanki sadece sarkiklik gitti ama hâlâ aynı boyutta gibi geliyorlar. Iki gün önce penti ye gittim ölçüm yaptırdım. Görevli kız 80B deyince çok sevindim. Lotus model sütyeni aldım. Evde deniyorum. Meme üstten taşma yapmıyor ama kol altından cok taşıyor. Bu da galiba kilo yüzünden
Merhaba son durumunuz nedir acaba B cup a düştünüz mü benim de E cup Dı fakat hala büyük geliyor magic form sporcu sütyen b cup takıyorum

Boyunuz Kaç , kaç kilosunuz? Öncesinde kaç beden giyiyordunuz? .Bende olacağım ama istediğim gibi küçülmezse diye korkuyorum

Mallar

Yok serin değil. Aydında yaşıyorum. Tüm gün klima çalıştırıyorum şimdiye kadar Bi problem olmadı. İşim gereği olabileceğim son zamanlardı
Merhabalar ben de kusadasindan yaziyorum ender beyden meme kucultme icin randevu almak istiyorum biraz endişelerim var tabii ki..sizden bilgi almam mumkun mu?fiyati,iyilesme sureci vs.tesekkur ederim simdiden

Boyunuz Kaç , kaç kilosunuz? Öncesinde kaç beden giyiyordunuz? .Bende olacağım ama istediğim gibi küçülmezse diye korkuyorum
165 boy 74 kilo. Öncesinde E cup takıyordum. Emzirme sonrası ciddi oranda sarktı benim. Daha önce ameliyatımla ilgili yazmıştım. Önceki postlara bakarsanız görürsünüz. Ben galiba psikolojik olarak büyük gibi görüyorum. Yoksa arkadaşlarıma sorduğumda baya küçülmüş diyorlar

Bencede çok iyi küçülmüş e cup dan b cup a darısı bana sizin adınıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…