- Konu Sahibi ---Lily---
- #38.161
Aminnn canım hepimize şifa versin insallahAllah yardımcınız olsun şifa versin istediğiniz gibi olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canım hepimize şifa versin insallahAllah yardımcınız olsun şifa versin istediğiniz gibi olsun inş
Allah yardimciniz olsun, insallah kolaylikla , cok güzel gecer.Sabah ameliyata giriyorum çok stresleyim
Merhaba hayırlı olsun inş cok güzel gecer evet basta söylendi 2500 TL diye 300 medikal südyen 210 covid testiMerhaba öncelikle Çok geçmiş olsun hangi hocaya ameliyat oldunuz acaba 10 Ağustos ta bende Uludağ’da ameliyat olucam nasipse birde size ilk baştan ücret ödeyeceksiniz dediler mi acaba cevap verirseniz çok sevinirim
Ücretli muayene mi oldunuz yoksa onun dışında asistan lar yapıyor ameliyat ıBana ameliyatınız ücretsiz olucak büyük meme dendi kovid testi içinde ücret felan demediler ama çok güvende vermediler son anda ücrette diyebilirler hocanın adı sanırım yeşimdi tek bayan hoca sanırım asistanın adında duhan bende de bir adet kist var önce meme cerrahisine yolladılar ordan ameliyat olabilir bizde giricez ameliyata diye onay verdiler daha sonra 50 gün sonraya da ameliyat günü verdiler
Hayır ücretsiz oldum bana hocayla beraber girildiğini söylediler ama ne kadar doğru bilemiyorum sizin asistanınız kimdi acaba fiyatını üstüne basa basa sordum ücretsiz dediler bana inş son anda çıkarmazlar birşeyÜcretli muayene mi oldunuz yoksa onun dışında asistan lar yapıyor ameliyat ı
Emre dogan kagan asistan doktor lar hepsi 3 kişi girdi basta ücretli dediler ölcmeden. Ultrason da sayısız kist yazıyor du fakat anladıgım kadarıyla ultrason a hiç bakılmadan ameliyat olmuşum çünkü acınca gördük meme dokun kalmamış dediler ve meme cerrahi ne yönlendirmedilerHayır ücretsiz oldum bana hocayla beraber girildiğini söylediler ama ne kadar doğru bilemiyorum sizin asistanınız kimdi acaba fiyatını üstüne basa basa sordum ücretsiz dediler bana inş son anda çıkarmazlar birşey
Cok yogun calısıyorlar tarih normal şüpheniz olmasın daha iyiyim cok şükürAsistanda benden pek hoşlanmadı sanırım haziranın başında gittim Ağustos’un ortasına verdi tarihi bu arada siz nasılsınız şuan umarım daha iyisinizdir
Evet hiç bakmamışlar çünkü benim bir tane ufalıyor kist için yapmak istemediler aynı hastanede Nasıl farklı olur anlamadım benimki mi ölçüyle ölçmedi ama muayene etti çok büyük be şarkım meme altoma felan baktı hep pişikEmre dogan kagan asistan doktor lar hepsi 3 kişi girdi basta ücretli dediler ölcmeden. Ultrason da sayısız kist yazıyor du fakat anladıgım kadarıyla ultrason a hiç bakılmadan ameliyat olmuşum çünkü acınca gördük meme dokun kalmamış dediler ve meme cerrahi ne yönlendirmediler
Cok ilginç gerçekten hasbelkader ameliyat etmişler beniEvet hiç bakmamışlar çünkü benim bir tane ufalıyor kist için yapmak istemediler aynı hastanede Nasıl farklı olur anlamadım benimki mi ölçüyle ölçmedi ama muayene etti çok büyük be şarkım meme altoma felan baktı hep pişik
Şuan acayip tedirgin oldum sizin ameliyat tarihini ne kadar önce vermişlerdi birde covid testi normalde devlet hastanesi ücretsiz olmuyormuCok ilginç gerçekten hasbelkader ameliyat etmişler beni
Ben pandemi zamanında gittim sizden daha uzun süre bekledim yasaklar kalkınca cagırdılar ben özel hastane de de rakam aldım 14 bin dediler burası 2500 diyince acıkcası Cok sorgulamadım neden ücretsiz olmuyor diye ücretli olunca estetik e girdiği için her yapılan işlemlerden ücret aldılar. Size ücretsiz denilmiş o yuzden ücret vermiceksiniz. Keske ben de ameliyat olmadan yeterli bilgiye sahip olsaydım belki ücret ödemicektim ve en önemlisi ultrason sonucum için Baska tedavi uygulucaklardı yada parca alıp sonra ameliyat ediceklerdi ultrason da cunku 2 gögüs de de sayısız derin kist yazıyorŞuan acayip tedirgin oldum sizin ameliyat tarihini ne kadar önce vermişlerdi birde covid testi normalde devlet hastanesi ücretsiz olmuyormu
İlk bende pandeöide gittim zaten baya bekledim bende ya benaçukcası ben ücretsiz diye tercih ettim çekirge devlet hastanesinde Şebnem gürler var o ücretli yapıyor 7 bin lira demişti bana eğer para vereceksem onda yaptırmayı tercih ederim çünkü alanında çok iyimiş bide gerçekten dizin adınıza üzüldüm gerçekten çok yanlış muamele yapmışlarvama biz kistli memeyi kesinlikle ameliyat edemeyiz dedi ben meme cerrahisine gidip bizde ameliyata girecek deyince gün verdiler peki şuanki halinden memnunmusunuzBen pandemi zamanında gittim sizden daha uzun süre bekledim yasaklar kalkınca cagırdılar ben özel hastane de de rakam aldım 14 bin dediler burası 2500 diyince acıkcası Cok sorgulamadım neden ücretsiz olmuyor diye ücretli olunca estetik e girdiği için her yapılan işlemlerden ücret aldılar. Size ücretsiz denilmiş o yuzden ücret vermiceksiniz. Keske ben de ameliyat olmadan yeterli bilgiye sahip olsaydım belki ücret ödemicektim ve en önemlisi ultrason sonucum için Baska tedavi uygulucaklardı yada parca alıp sonra ameliyat ediceklerdi ultrason da cunku 2 gögüs de de sayısız derin kist yazıyor
Bende gittim şebnem hanım a o zaman 5 6 bin demişti evet sol gögüsüm güzel fakat sag gögüsüm hiç meme dokusu olmayan biraz daha farklı büyük koltuk altına dogru daha sarkık görüntüsünden memnun değilimİlk bende pandeöide gittim zaten baya bekledim bende ya benaçukcası ben ücretsiz diye tercih ettim çekirge devlet hastanesinde Şebnem gürler var o ücretli yapıyor 7 bin lira demişti bana eğer para vereceksem onda yaptırmayı tercih ederim çünkü alanında çok iyimiş bide gerçekten dizin adınıza üzüldüm gerçekten çok yanlış muamele yapmışlarvama biz kistli memeyi kesinlikle ameliyat edemeyiz dedi ben meme cerrahisine gidip bizde ameliyata girecek deyince gün verdiler peki şuanki halinden memnunmusunuz
Ben pandemi zamanında gittim sizden daha uzun süre bekledim yasaklar kalkınca cagırdılar ben özel hastane de de rakam aldım 14 bin dediler burası 2500 diyince acıkcası Cok sorgulamadım neden ücretsiz olmuyor diye ücretli olunca estetik e girdiği için her yapılan işlemlerden ücret aldılar. Size ücretsiz denilmiş o yuzden ücret vermiceksiniz. Keske ben de ameliyat olmadan yeterli bilgiye sahip olsaydım belki ücret ödemicektim ve en önemlisi ultrason sonucum için Baska tedavi uygulucaklardı yada parca alıp sonra ameliyat ediceklerdi ultrason da cunku 2 gögüs de de sayısız deri
Peki bunu ilettinizmi şikayetinizi belki bir düzeltme ameliyatı yaparlar küçültme oranından memnun kaldınız mı bide hastanede kaç gün kaldınız acabaBende gittim şebnem hanım a o zaman 5 6 bin demişti evet sol gögüsüm güzel fakat sag gögüsüm hiç meme dokusu olmayan biraz daha farklı büyük koltuk altına dogru daha sarkık görüntüsünden memnun değilim