Merhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi
böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))