• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktor ismini verebilir misiniz önce sonra olan fotoları da paylaşabilir misiniz. Brnde olmak istiyorum bu ameliyatı size de geçmiş olsun kurtulmussunuz bu çileden
Merhabalar bu kadar ayrıntılı biçimde açıkladığınız için öncelikle tsk ediyorum. Forumlarda gezerken sizin yorumunuza rastladım. Ben de bu sıralar sık sık bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. Rica etsem öncesi sonrası, doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz. Şimdiden tskler

Merhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi :KK70: böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))
Rica etsem özelden doktor bilgisi ve fiyat paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

Merhaba hanımlar, bu başlığı senelerdir takip ediyorum çünkü en büyük isteğimdi bu ameliyatı olmak. Çok şükür geçen cuma oldum ve benim gibi bilgi arayışında olanlara yardımcı olmak için yazmak istedim. Senelerdir süren büyük göğüs çilemi artık çocuğumu da doğurup emzirdikten sonra bitirmek istedim. 29 yaşındayım ve düğünümde bile istediğim gelinliği alamamıştım en büyük hayalimdi diyebilirim. Ben istanbul’da ikamet ediyorum çok doktor araştırdım görüşmelere gittim ama hiç biri içime sinmedi ve aşırı yüksek rakamlar istendi. Kız kardeşimin yönlendirmesi ile devlet hastanesinde bir plastik cerrah’dan randevu aldım. İlk muayenede zaten ameliyata uygunsunuz dedi ve listeye adımızı yazdı. Bu süre zarfında yasaklar vs oldu tabi süreç uzadı ama iyi ki iyi ki orada olmuşum diyorum. Mükemmel ilgili , egosuz bir doktor. Tüm bilgilendirmeleri yaptı tüm sorularımı cevapladı. 27 mayıs’a günümü verdi ve ameliyat sürecim başladı. Öncesinde gerekli testler yapıldı, perşembe gününden yatışımı verdi, akşamına çizimlerimi yaptı.Gece 12’den sonra aç kaldım ve sabah 8’de ameliyata alındım. Asla ama asla korkacağınız bir durum yok inanın. Benim canım çok tatlıdır inan ben cesaret ettiysem herkes eder üstelik 1.5 yaşında bir oğlum var. Gözlerimi açtığımda saat 13.30 du. Yaşadığım hafifliği anlatamam o anda bile hissettim. Uyandığımda sonda takılmıştı ve direnlerim vardı. Ameliyat cuma günü oldu ve ben pazartesine kadar yattım. İyi ki de yatmışım çünkü hep gözetim altında kalmak güvende hissettirdi. Ağrım sızım hiç birşey yoktu sadece diren yerleri sızlıyordu. Sondayı bir gün sonra çıkarttılar, hafif yürüyüşlere başladım. Hemşireler o kadar ilgiliydi ki özel hastaneye taş çıkartır inanın. Pazartesi sabah da direnlerim çıktı sporcu sütyenimi giyindim ve evime geldim. Bu kadar rahat olabileceğimi hiç düşünmemiştim. Şu anda 5.günümdeyim ve ağrım sıfır. Sadece antibiyotik kullanıyorum bir de diren yaralarına pansuman yapıyorum. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Ha bir de eşim görünce 15 kilo vermişsin gibi dedi :KK70: böyle bir mutluluk yok aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi. Ameliyat ücretim de 2700 gibi ufak bir rakamdı :) umarım herkes en iyi sonuçları alır ve sağlığına bir an önce kavuşur :))
Ben de doktor ve hastane bilgisi isterim, özelden yazabilirseniz mest olurum :) Sonuçtan memnun olmanıza da çok sevindim :)

Kızlar dikişlerdeki kızarıklıklar ne zaman geçiyor dikişlerdeki açılmalar fito kremle kapanmaya başladı hergun birkezde batının sürüyorum sağa sola yatamiyorumhala ağrıyor ilk günler bile daha rahattım 25. Gun
Kişiden kişiye göre değişir. Benim 7 ay oldu ve sadece alt dikiş kızarıklığım var oda dokturum 1 sene de sürer 1.5 senede dedi. Ben beyaz tenliyim alt bölgeye sütyen denk geldiği için yaz sıcağında haliyle kötü oluyor

Kızlar meme ameliyatımdan sonra 21 gün oldu son 2 gündür dikislerde hafif kızarıklık ve altta ortada birleşme yerinde akinti ve hafif açılma gibi birşey var böyle bir durumda olan varmı antibiyotikli krem dışında farklı birşey kullandınız mi
Aslında böyle durumlarda sadece günde 2 defa batikon sürüp daha sonra kurutup gazlı bezle kapayın. Başka bir şey sürmeyin derim. bu şekilde alt bölge açılmasını 2 günde geçmiiş oldu

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily

Merhaba arkadaşlar ben bu ameliyatı 1 yıl once oldum 75d sütyen kullaniyordum ve gerçekten büyük olmaları beni cok rahatsiz ediyordu. Pandemide hazır evdeyken bu yükten kurtulmaya karar verdim ve şimdiçok mutlu ve rahatim. Suan 75b sütyen kullaniyorum. Sirtim ağrımıyor askılar omuzumda iz yapmıyor ve kiyafetlerimi göğüslerime gore degil zevkime gore alıyorum. Ağrı olarak dayanilmayacak bir durum yok ki benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Parol aldim sadece 3 gün. Direnler çikinca daha rahat tabi 1 hafta sonra normal hayatiniza dönüyorsunuz. Ağir kaldirmsmaya tabi bir sure dikkat ediyorsunuz. Ama sonuc herseye değer...

Merhaba arkadaşlar ben bu ameliyatı 1 yıl once oldum 75d sütyen kullaniyordum ve gerçekten büyük olmaları beni cok rahatsiz ediyordu. Pandemide hazır evdeyken bu yükten kurtulmaya karar verdim ve şimdiçok mutlu ve rahatim. Suan 75b sütyen kullaniyorum. Sirtim ağrımıyor askılar omuzumda iz yapmıyor ve kiyafetlerimi göğüslerime gore degil zevkime gore alıyorum. Ağrı olarak dayanilmayacak bir durum yok ki benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Parol aldim sadece 3 gün. Direnler çikinca daha rahat tabi 1 hafta sonra normal hayatiniza dönüyorsunuz. Ağir kaldirmsmaya tabi bir sure dikkat ediyorsunuz. Ama sonuc herseye değer...
Meraba bende 1 sene önce ameliyat oldum ama bu son 2 aydır göğüs ucum yukarda kaldı dün 1.yıl kontrolune gittim doktor resmen hatanın benden kaynaklandıgina getirdi olayı düzeltme yapabilecegini ama belirli bi miktar karşılığında olduğunu söyledi zaten özelde ve 11.000 vermisken kendi hatası yüzünden tekrar para istemesi normal mi acaba bi de sizin de 1 yıl olmuş böyle bi sorun var mı sizde

Merhaba hanımlar,göğüs küçültme ameliyatı düşünüyorum ama bir türlü korkularımi yenemiyorum,Diyarbakır'da Dicle üniversitesi Hastanesi'nde yaptirmayi planlıyorum on kontrole gittim mamografi istendi onu vereceğim,ama neler sormam lazım,sonucun kötü olma durumu ihtimali nedir bilgilenmek istiyorum,orda olan varsa yazarsa da deneyimini çok sevinirim🙏 İstanbul'da ailem orda da olabilirim ama duyulmasini istemiyorum şuan 90c veya d kullanıyorum,ve birde göğüs küçültme yaparken bölgesel yağların alınmasi da kolay oluyormuş bu konuda bilgisi,deneyimi olan varmı acaba özellikle sırt ve karın yağı için.lutfen bilgi verirseniz çok sevinirim🌸🌸

Back