- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #38.181
Çok soru soruyorum hakkınızı helal edinBende gittim şebnem hanım a o zaman 5 6 bin demişti evet sol gögüsüm güzel fakat sag gögüsüm hiç meme dokusu olmayan biraz daha farklı büyük koltuk altına dogru daha sarkık görüntüsünden memnun değilim
1 gün sonra taburcu ateş enfeksiyon ile 1 gün sonra yatış 5 gün daha evet soyledim kist oldugunu ödemli oldugunu az soyledilerPeki bunu ilettinizmi şikayetinizi belki bir düzeltme ameliyatı yaparlar küçültme oranından memnun kaldınız mı bide hastanede kaç gün kaldınız acaba
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ama son bir sorum çalışıyormuşsunuz kaç gün rapor verdiler acabaPeki bunu ilettinizmi şikayetinizi belki bir düzeltme ameliyatı yaparlar küçültme oranından memnun kaldınız mı bide hastanede kaç gün kaldınız acaba
cok sukur ne guzel atlattiniz. darisi isteyen, bekleyenlerin basina..Kızlar ameliyat iyi geçti cikinca şiddetli ağrı ve titreme vardı serum takilinca rahatladım. Inşallah süreç güzel gecer bundan sonra
Calışmıyorum bildiğim kadarıyla 1 ay rapor veriyorlar rica ederimBilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ama son bir sorum çalışıyormuşsunuz kaç gün rapor verdiler acaba
Arkadaşım Kocaeli nde oldu ertesi gün Yalova ya gitti ameliyat ı güzel gecti İnş sizinde öyle olurMerhabalar ben eylül ayının başında ameliyat olacağım eğer bir aksilik çıkmazsa, bu ameliyatı farklı şehirde olup ameliyat sonrası yolculuk yapan var mı acaba aranızda?
Cok guzel haberKızlar ameliyat iyi geçti cikinca şiddetli ağrı ve titreme vardı serum takilinca rahatladım. Inşallah süreç güzel gecer bundan sonra
Anlıyorum, uzun sürecek bir yolculuk olacağından dolayı tedirginim, teşekkür ederimArkadaşım Kocaeli nde oldu ertesi gün Yalova ya gitti ameliyat ı güzel gecti İnş sizinde öyle olur
İçerden gelen sıvıya göre Dr karar veriyor ben cok korkmuştum diren cıkacagı gün 1 hafta kaldı bende çünkü fakat hiç acımıyor cok rahat cıkıyor bazısının 1 gün sonra benim gibisi 1 hafta sonra degişiyor yaniKızlar dren kaçıncı gunde cikariliyor
Teşekkür ederim cnmİçerden gelen sıvıya göre Dr karar veriyor ben cok korkmuştum diren cıkacagı gün 1 hafta kaldı bende çünkü fakat hiç acımıyor cok rahat cıkıyor bazısının 1 gün sonra benim gibisi 1 hafta sonra degişiyor yani
Merhaba ben 38 le acile gittim kan alıp degerlerle baktılar enfeksiyon vardı yatırdılar İnş öyle bir şey yoktur agrı bas donmesi var mıKızlar bugün 3. Günüm dr. Eve çıkardı drenleri pazartesi çıkaracak gelince uyumuştum biraz kalkınca hafif ateşim vardı 37.5 civarı antibiyotik ve ağrı kesici vermişti dr. Hafif ateş normalmi
Teşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol varMerhaba ben 38 le acile gittim kan alıp degerlerle baktılar enfeksiyon vardı yatırdılar İnş öyle bir şey yoktur agrı bas donmesi var mı
Ben bu 3nü hissedince gittim halsizdim istersen Dr nu bir araTeşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol var
Teşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol
Merhaba nasıl oldunuz acabaBen bu 3nü hissedince gittim halsizdim istersen Dr nu bir ara
Merhaba canım çok sağol teşekkür ederim gün boyu ateşim hiç olmadi bugün az önce yine hafif vardı 37 civarı parol ve antibiyotiği içince geçti sonda takmışlardı ameliyatta hala tuvalette cikinca çok açıyor acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye düşündüğüm pansuman yaptik kızarıklık şişlik falanda yoktu memede henüz dr. Aramadım pazartesi gideceğiz diye umarım herşey yolunda giderMerhaba nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?