Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktor ismini verebilir misiniz önce sonra olan fotoları da paylaşabilir misiniz. Brnde olmak istiyorum bu ameliyatı size de geçmiş olsun kurtulmussunuz bu çileden

Bende konyada aynı şekilde ailelerden uzakyayım eşimle doktorunuz kimdi memnun musunuz

Gittiniz mi acaba özlem hanıma? Bilgi alabildiyseniz paylasır mısınız?

Kızlar meme ameliyatımdan sonra 21 gün oldu son 2 gündür dikislerde hafif kızarıklık ve altta ortada birleşme yerinde akinti ve hafif açılma gibi birşey var böyle bir durumda olan varmı antibiyotikli krem dışında farklı birşey kullandınız mi

Merhaba aynısı bendede oldu hergün pansuman ve antibiyotikli kremi bol sürdüm 1 hafta ya gecti

İnşallah cnm korkulacak bir durum olmadıgını söyledi bana Dr o yuzden gitmedim pansuman a dikkat ettim fazlalaşır sa gel dedi
Canım bugün dikişlerim alındı başka şehirdeyim kendi dr.uma gidemedim cerrah aldı hastanede iyi durumda dedi. Kendi dr.uma resim attim çok kızarmış dikişler fazla reaksiyon göstermiş dedi fito krem kullanacağım 2 hafta sonrada iz kremine geçeceğiz dedi sen iz kremlerine başladın mı canm

Benim estetik dikiş oldu dikişlerim alınmadı henüz hepsi düşmediği için iz kremine baslamadım antibiyotik li balaban krem sürdüm gecti

Birde kremden cok jel bantı öneriyorlar arastır istersen krem den daha etkiliymiş izlerde

Merhaba bana bilgi verir misiniz lütfen doktorunuz kimdi

Merhaba bende 10 Agustosta oldum Kadriye hanima ,memnunmusunuz?Ben memnunum seklinden yanliz sag mememin altinda bi sislik var sert insallah gecer.O sadece canimi skiyor

Doktorunuzun ismini özelden yazabilir missiniz

Kızlar dikişlerdeki kızarıklıklar ne zaman geçiyor dikişlerdeki açılmalar fito kremle kapanmaya başladı hergun birkezde batının sürüyorum sağa sola yatamiyorumhala ağrıyor ilk günler bile daha rahattım 25. Gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…