• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Peki bunu ilettinizmi şikayetinizi belki bir düzeltme ameliyatı yaparlar küçültme oranından memnun kaldınız mı bide hastanede kaç gün kaldınız acaba
1 gün sonra taburcu ateş enfeksiyon ile 1 gün sonra yatış 5 gün daha evet soyledim kist oldugunu ödemli oldugunu az soylediler

Peki bunu ilettinizmi şikayetinizi belki bir düzeltme ameliyatı yaparlar küçültme oranından memnun kaldınız mı bide hastanede kaç gün kaldınız acaba
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ama son bir sorum çalışıyormuşsunuz kaç gün rapor verdiler acaba

Merhabalar ben eylül ayının başında ameliyat olacağım eğer bir aksilik çıkmazsa, bu ameliyatı farklı şehirde olup ameliyat sonrası yolculuk yapan var mı acaba aranızda?

Merhabalar ben eylül ayının başında ameliyat olacağım eğer bir aksilik çıkmazsa, bu ameliyatı farklı şehirde olup ameliyat sonrası yolculuk yapan var mı acaba aranızda?
Arkadaşım Kocaeli nde oldu ertesi gün Yalova ya gitti ameliyat ı güzel gecti İnş sizinde öyle olur

uzun zamandır düşünüyorum bende olmayı bana da yardımcı olurmusunuz.Karabükte malik abacı var araştırma hastanesinde doktor hakkında bilgisi olan var mı

Kızlar bugün 3. Günüm dr. Eve çıkardı drenleri pazartesi çıkaracak gelince uyumuştum biraz kalkınca hafif ateşim vardı 37.5 civarı antibiyotik ve ağrı kesici vermişti dr. Hafif ateş normalmi

Kızlar bugün 3. Günüm dr. Eve çıkardı drenleri pazartesi çıkaracak gelince uyumuştum biraz kalkınca hafif ateşim vardı 37.5 civarı antibiyotik ve ağrı kesici vermişti dr. Hafif ateş normalmi
Merhaba ben 38 le acile gittim kan alıp degerlerle baktılar enfeksiyon vardı yatırdılar İnş öyle bir şey yoktur agrı bas donmesi var mı

Merhaba ben 38 le acile gittim kan alıp degerlerle baktılar enfeksiyon vardı yatırdılar İnş öyle bir şey yoktur agrı bas donmesi var mı
Teşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol var

Teşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol var
Ben bu 3nü hissedince gittim halsizdim istersen Dr nu bir ara

Merhaba nasıl oldu
Teşekkür ederim canım ağrım baş dönmem yok ama arada bir 37 37.5 civarında ateş hastanede antibiyotik ağrı kesici yapınca hissetmemistim sanırım şimdi bugün antibiyotiği geç ıcmistim farkedincede patil Ictim düştü 36 şuan normal mi acaba nezaman gitmek gerekir pazartesi kontrol
Ben bu 3nü hissedince gittim halsizdim istersen Dr nu bir ara
Merhaba nasıl oldunuz acaba

Merhaba nasıl oldu
Merhaba canım çok sağol teşekkür ederim gün boyu ateşim hiç olmadi bugün az önce yine hafif vardı 37 civarı parol ve antibiyotiği içince geçti sonda takmışlardı ameliyatta hala tuvalette cikinca çok açıyor acaba idrar yolu enfeksiyonumu diye düşündüğüm pansuman yaptik kızarıklık şişlik falanda yoktu memede henüz dr. Aramadım pazartesi gideceğiz diye umarım herşey yolunda gider
Sen nasıl oldun bugün kaçıncı gunun

Back