Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Lana göğüsleriniz hala dik ve yuvarlak mı silikon destek var mı. Çok iyiler

Kızlar 3 gün önce ameliyat oldum ağrım,sızım yok gayet iyiyim doktorum hiçbirşey sürme işe yaramıyor dedi iz kremleri için sizde etkili oldumu bu kremler ne kadar sonra sürdünüz çoğunuz kullanıyorsunuz benim doktorum önermedi tereddüt ediyorum şimdi kullanayım mı diye.

Canım muhtemelen 15 bin istiycekler rakam bundan başlıyor bende izmirdeyim 3 gün önce oldum ve çok memnunum özelden yaz söylerim .

Tabiki oluyor benim öyle oldu büyütenlere gerekli protez
Benim ailemde meme kanseri geçmişi oldugu icin protez istemiyorum ben. Bazen protez rutin kontrollerde kucuk iken yakalamayi engelleyebiliyormus. O yuzden protezden cekiniyorum. Bana biraz bilgi verirmisiniz sureciniz nasil oldu?

Benim ailemde meme kanseri geçmişi oldugu icin protez istemiyorum ben. Bazen protez rutin kontrollerde kucuk iken yakalamayi engelleyebiliyormus. O yuzden protezden cekiniyorum. Bana biraz bilgi verirmisiniz sureciniz nasil oldu?
Ameliyat olalı 3.günüm ilk gün hastanede devamlı serum taktılar hep uyudum ağrı hissetmedim bi ara kalkıp yürüdüm yemeğimi kendim yedim tuvalete gittim 2.gün taburcu oldum hiç ağrı yok antibiotik ve ağrı kesici kullanıyorum çok zorlamadan hareket ediyorum uyurkende sırt üstü düz yatıyorum yan dönmüyorum şuan 1 hafta öyle yapıcam beslenmemi çok iyi yapıyorum araştırmalarıma göre ayarladım ne gerekiyorsa hepsini aldım süperim gayet memnunum diren vardı 2 .gün çıkardılar bantlarıda çıkardılar sadece sargı bezi var üstünde birde sütyen önden fermuarlı o kadar hiçbirşey sürmüyorum

Cok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz icin. Geçmiş olsun size ❤

Bende oldum 3.günüm doktorum hiç iz kremi önermedi hiçbirşey sürme dedi sizin de öylemi

Çok geçmiş olsun.Benim zaman da geldikçe çok heyecanlanıyorum.Bi atlatsaydım.

Fotolara nerden bakılıyor acaba

Burada meme küçültenler olduğu için kimse cevap vermiyor. Siz burun estetiği forma bakın

Burada meme küçültenler olduğu için kimse cevap vermiyor. Siz burun estetiği forma bakın
Yok bende göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak için İzmir'de olan biri varsa doktor önerisinde bulunabilirler mi diye yazmıştım fatmali123 adlı arkadaşımız burun için yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…