- 18 Haziran 2020
- 15
- 2
- 16
- 49
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.881
Lana göğüsleriniz hala dik ve yuvarlak mı silikon destek var mı. Çok iyilerBen yabancıyım. Ukraynali. 8 sene burda yaşıyorum. Evliim. Eşi türk. 1 kızım var. 4.5 yaş. Oyle kizlar. Kimse korkmayın göğüz küçültme yada toparlama. En önemli doktoru seçmesi ve güvenmesi. Devlet mi ozel mi farketmez. Doktoru işi önemli.)))))
Çok Teşekkür ederimBen karin germe ile beraber protezsiz meme kucultme/diklestirme yaptirdim. Bugun 12.gunum. inanilmaz mutluyum, agri sizi neredeyse yok. Hic korkmayin, asla korkulacak bir operasyon degil.
Çok çok geçmiş olsun iyileşme süreci sıkıntısız geçer umarımBen karin germe ile beraber protezsiz meme kucultme/diklestirme yaptirdim. Bugun 12.gunum. inanilmaz mutluyum, agri sizi neredeyse yok. Hic korkmayin, asla korkulacak bir operasyon degil.
Banyodan korkmayın. Su geçirmez bant yapmıştır doktorunuz. Banyo yapabilirsiniz. Ben iki günde bir yapıyordum ilk iki banyom su geçirmez bantlarlaydı sonra normale döndüm. Dikişlerin nemli kalması çok önemli bir buçuk ay. Hiç merak etmeyin gördüğünüz tüm anormallikler düzeliyor. Meme başı biraz zaman istiyor sadece
Canım muhtemelen 15 bin istiycekler rakam bundan başlıyor bende izmirdeyim 3 gün önce oldum ve çok memnunum özelden yaz söylerim .Arkadaşlar merhaba, bende sizler gibi ameliyat olup hem sağlığına kavuşmayı hemde daha iyi bir şekilde yaşamak istiyorum. İzmir'de ameliyat olmak istiyorum doktor konusunda çok kafam karışık. Öğrenciyim ve maddi durumum pek de iyi deil. Cüneyt Özek veya Meltem Ayhan Oral hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kızlar 3 gün önce İzmirde ameliyat oldum ağrım,sızım yok gayet iyiyim doktorum hiçbirşey sürme işe yaramıyor dedi iz kremleri için sizde etkili oldumu bu kremler ne kadar sonra sürdünüz çoğunuz kullanıyorsunuz benim doktorum önermedi tereddüt ediyorum şimdi kullanayım mı diye.benim içten dikiş kendi eriyen zaten dikiş yok gibi duruyor dışı yapıştırma galiba sadece batikon sürüldü gazlı bez koydular önden fermuarlı sütyen o kadar hareket ediyorum hiç sorun yok.olmak isteyenler hiç beklemesin hemen olsunlar ben ilk günden pişman oldum daha önce olmadığıma herkese mutluluklar dilerim.
Tabiki oluyor benim öyle oldu büyütenlere gerekli protezProtez takilmadan meme kucultme yapilabiliyor mu bilen var mi kizlar?
Benim ailemde meme kanseri geçmişi oldugu icin protez istemiyorum ben. Bazen protez rutin kontrollerde kucuk iken yakalamayi engelleyebiliyormus. O yuzden protezden cekiniyorum. Bana biraz bilgi verirmisiniz sureciniz nasil oldu?Tabiki oluyor benim öyle oldu büyütenlere gerekli protez
Ameliyat olalı 3.günüm ilk gün hastanede devamlı serum taktılar hep uyudum ağrı hissetmedim bi ara kalkıp yürüdüm yemeğimi kendim yedim tuvalete gittim 2.gün taburcu oldum hiç ağrı yok antibiotik ve ağrı kesici kullanıyorum çok zorlamadan hareket ediyorum uyurkende sırt üstü düz yatıyorum yan dönmüyorum şuan 1 hafta öyle yapıcam beslenmemi çok iyi yapıyorum araştırmalarıma göre ayarladım ne gerekiyorsa hepsini aldım süperim gayet memnunum diren vardı 2 .gün çıkardılar bantlarıda çıkardılar sadece sargı bezi var üstünde birde sütyen önden fermuarlı o kadar hiçbirşey sürmüyorumBenim ailemde meme kanseri geçmişi oldugu icin protez istemiyorum ben. Bazen protez rutin kontrollerde kucuk iken yakalamayi engelleyebiliyormus. O yuzden protezden cekiniyorum. Bana biraz bilgi verirmisiniz sureciniz nasil oldu?
Cok tesekkur ederim bilgi verdiğiniz icin. Geçmiş olsun size ❤Ameliyat olalı 3.günüm ilk gün hastanede devamlı serum taktılar hep uyudum ağrı hissetmedim bi ara kalkıp yürüdüm yemeğimi kendim yedim tuvalete gittim 2.gün taburcu oldum hiç ağrı yok antibiotik ve ağrı kesici kullanıyorum çok zorlamadan hareket ediyorum uyurkende sırt üstü düz yatıyorum yan dönmüyorum şuan 1 hafta öyle yapıcam beslenmemi çok iyi yapıyorum araştırmalarıma göre ayarladım ne gerekiyorsa hepsini aldım süperim gayet memnunum diren vardı 2 .gün çıkardılar bantlarıda çıkardılar sadece sargı bezi var üstünde birde sütyen önden fermuarlı o kadar hiçbirşey sürmüyorum
Bana takılmadı gerek yok ki kendine gelince gidebiliyırsun tuvalete kendinAmeliyatlarda sonda takılıyormu
Bende oldum 3.günüm doktorum hiç iz kremi önermedi hiçbirşey sürme dedi sizin de öylemiMeltem hanım yorumunuz o kadar rahatlattı ki, çok teşekkür ederim. Meme başımda hem yamuklu hem de ne bileyim çok garip geliyor daha önce hiç dikişli bi vücut görmediğim için ama , eridikçe düzeleceğini yazmışsınız çok sevindim.
Ben dikişlerin bu denli az izle gözükeceğini hayal etmezdim ama gerçekten söyledikleri gibi ince olacak gibi duruyor.. En çok şeyi merak ediyorum. Beyazladıktan sonra falan mesela memeye dokunduğumuzda meme başının altında giden çizgi elle hissedilebilir olacak mı.. Zamanla göreceğiz.
Çok geçmiş olsun.Benim zaman da geldikçe çok heyecanlanıyorum.Bi atlatsaydım.Ameliyat olalı 3.günüm ilk gün hastanede devamlı serum taktılar hep uyudum ağrı hissetmedim bi ara kalkıp yürüdüm yemeğimi kendim yedim tuvalete gittim 2.gün taburcu oldum hiç ağrı yok antibiotik ve ağrı kesici kullanıyorum çok zorlamadan hareket ediyorum uyurkende sırt üstü düz yatıyorum yan dönmüyorum şuan 1 hafta öyle yapıcam beslenmemi çok iyi yapıyorum araştırmalarıma göre ayarladım ne gerekiyorsa hepsini aldım süperim gayet memnunum diren vardı 2 .gün çıkardılar bantlarıda çıkardılar sadece sargı bezi var üstünde birde sütyen önden fermuarlı o kadar hiçbirşey sürmüyorum
Fotolara nerden bakılıyor acabamerhaba, bugün meme küçültme ameliyatımın 4. haftası doldu. merak edenler için biraz fotoğraf paylaşacağım çünkü insan ameliyat öncesi kadar sonraki süreci de merak ediyor, ne zaman iyileşeceğini, memelerin ne zaman nasıl görüneceğini bilmek istiyor. herkesin iyileşme süreci kendine özel elbette ama deneyim paylaşmak bu sürecin atlatılmasında ihtiyaç duyulan bir şey olabiliyor. fotoğrflara gelirsek; 1. foto ilk haftamdan. göğüsler tamamen sert ve yukarıda. dikişlerde doktorumun ypıştırdığı silikon bantlar var. 2. fotoğraf 2. hafta kontrolümden. orada bantlar değiştirilirken. izlerin durumunu görebilirsiniz. son üç fotoğraf ise bugünden yani 4. haftamdan. doktor, bantlar kendi düşüne kadar dursun dediği için çıkartmadım. izlerin şu an ne durumda olduğunu ben de çok merak ediyorum çünkü 2. kontrolden sonra doktor gelmeme gerek kalmadığını söyledi. göğüslerim hala olması gerekenden yukarıda şu an, 1 ay sonunda şekil almaya başlayacağını söylemişlerdi zaten. şimdi daha yumuşaklar ve az da olsa aşağı inmeye başladı. nihai halinde damla şeklini alacağını söyledi doktorum. şimdiki hali de beni rahatsız etmiyor artık ama yine de son halini merakla bekliyorum.
Burada meme küçültenler olduğu için kimse cevap vermiyor. Siz burun estetiği forma bakınMaalesef ya olanlar gruba girmiyor yada pek çıkmıyor Cüneyt bey ile görüşme için 300 TL on muayene ücreti istendi ameliyatta biraz pahalıya denk geliyorondan Meltem Ayhan Oral'a randevu aldım umarım korona nedeniyle yapmam demez
Yok bende göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak için İzmir'de olan biri varsa doktor önerisinde bulunabilirler mi diye yazmıştım fatmali123 adlı arkadaşımız burun için yazmıştı.Burada meme küçültenler olduğu için kimse cevap vermiyor. Siz burun estetiği forma bakın
Sizi aynı kişi olarak görmüşüm demk pardonYok bende göğüs küçültme ameliyatı yaptırmak için İzmir'de olan biri varsa doktor önerisinde bulunabilirler mi diye yazmıştım fatmali123 adlı arkadaşımız burun için yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?