- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.841
Tam 1. Ayımda başladımİz kremine ne zaman baladınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam 1. Ayımda başladımİz kremine ne zaman baladınnn
Bide doktorun giydirdiği medikal sütyen de alayımmı bitane daha acabaTam 1. Ayımda başladım
dEVLET HASTANESİNDE NASIL OLDUNUZ? ÜCRESTSİZ. ESTETİĞE GİRDİĞİ İÇİN SİG AKRŞILAMIMYOR DİYE BİLİYORUM DA BENMerhaba ben devlet hastanesinde oldum, çok memnunum şuan 13. Günüm hiç bir şikayetim yok ve şekil VS. Olarak memnunum. Doktora göre değişebilir tabi tecrübelerimiz. Ve evet ameliyattan 2 gün önce bana covid19, ciğer filmi, kan, EKG yaptırdılar birde tabi anestezi uzmanından onay verildi. Benim kaldığım oda 2 kişilikti bir problem de olmadı istesek özel odada da kalabilrdik ama zaten 1 gece için gerek duymadım. Cuma Sabah 12 de ameliyattan çıktım cumartesi 2 de gönderdiler beni.
Dikişlerin sertliğini alıyor yumuşatıyor. Skar gibi kabarıklıkların oluşmasını önlüyor. Ve bunun için 6 ay kullanmak gerkirmiş. Yanında da slikon jel krem kullanılıyor gün içinde 2 defa krem yatmadan öncede bant yapıştırılıyorBana doktor silikon bant falan demedi ne işe yarıyor acaba
Medikal sütyenler pek rahat olmuyor bence rahat edeceğin sütyenler al.Bide doktorun giydirdiği medikal sütyen de alayımmı bitane daha acaba
Hangi hastanede bu doktor tel varmıben foto atabilrim ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum ameliyat sonrası benim silikon falan taktırdığımı sananlar var .foto gizli nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız seve seve gönderirim devlet hastanesi yada özel değil önemli olan doktor plastik cerrahi doktor takviminden bilgehan ilkere bak yıllara göre yorumları oku gerçekten öyle bir insan devlet hastanesinde inanamayacağınız özen ve iyilikte foto için sölediğim gibi benim için gizlilik olduğu sürece atabilirim sıkıntı yok.
Ameliyatınızı izmirde mi oldunuz hangi doktor acaba bende izmirdeyimMerhaba kızlar. Bugün benim 6. günüm herşey yolunda gidiyor şükür ama ben ne zaman ev işi yapabilirim süpürge yemek vs onları merak ediyorum. Şimdilik annem kalıyor yanımda ama 15 günlük olunca gidicem diyor. Ben Bursa'da yaşıyorum ailem İzmir de bu yüzden endiseleniyorum 15 günde işlerimi yapar hale gelebilecek miyim . Şuan zarar vericem diye yataktan kalkarken bile birinden yardım alıyorum. Çok mu abartiyorum acaba dikişler açılacak diye.
merhaba, su an nasilsin, her sey yolunda mi?Kızlar merhaba,
Ben 6 şubat'ta ameliyat olmuştum. 18. günüm oluyor yaklaşık. Dikişlerimin bir kısmı kurudu, dökülüyor, soyuluyor. Bir kısmı ise duruyor.
Üzgün olduğum 2 konu var,
1. Dikişlerimin birleşim noktaları yara oldu. Bazen kanıyor da, inanılmaz üzgünüm. Her şey güzel gidiyor diyodum tam da, bugün bir baktım birleşim yerleri açılmış gibi. Hemen doktora yazıcam yarın.
2. Sağ meme ucum nedense garip duruyor. Meme ucumun yuvarlaklığını tam ayarlayamışlar. Biraz düzeldi diyodum ama, düzelmiyor sanırım.
Aşırı üzülüyorum ne zaman bu yaralar tamamen dökülecek? Bu izler ne zaman hafifleyecek kızlar? Ne zaman renkleri soluklaşacak?? Lütfen içimin rahatlaması için yorum yapar mısınız? Çok üzgünüm.
Dikişlerin sertliğini alıyor yumuşatıyor. Skar gibi kabarıklıkların oluşmasını önlüyor. Ve bunun için 6 ay kullanmak gerkirmiş. Yanında da slikon jel krem kullanılıyor gün içinde 2 defa krem yatmadan öncede bant yapıştırılıyo
Bana doktor sadece scarex krem yazdı başka hiç bişey demedi yaDikişlerin sertliğini alıyor yumuşatıyor. Skar gibi kabarıklıkların oluşmasını önlüyor. Ve bunun için 6 ay kullanmak gerkirmiş. Yanında da slikon jel krem kullanılıyor gün içinde 2 defa krem yatmadan öncede bant yapıştırılıyor
Ne biliyim aynı medikal sütyenden sipariş verdim doktor başka bişey demediği hangi marka sporcu sütyenler aldınMedikal sütyenler pek rahat olmuyor bence rahat edeceğin sütyenler al.
Ben halen sporcu sütyen giyiyorum kendime normal sütyenler sipariş ettim artık normal sütyene geçicem.
Ne biliyim aynı medikal sütyenden sipariş verdim doktor başka bişey demediği hangi marka sporcu sütyenler aldın
Doktorun öyle demişse başkabir şey kullanma ozmnB
Bana doktor sadece scarex krem yazdı başka hiç bişey demedi ya
Doktırunuz kim acabaBen egitım ve araştırma hastanesınde oldum izmir tepecık te oldum doktordan memnun um yani
Doktorunuz kim acabaBen 24 ocakta ameliyat oldum ameliyat öncesi hep forumda oncesi sonrası resimleri aramıştım fikir sahibi olabilmek için ameliyat olalı çok olmadı ama ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi için resimlerimi yüklüyorum. Benim lolipop yöntemi ile oldu ameliyatım , ameliyattan iki ay sonra bi operasyon daha geçireceğim meme altında büzüşük dikişlerim var orası düzeltilecek doktorum ameliyata girerken iki yöntemden de bahsetti lolipopu onerdigini ve ameliyattan 2 ay snra kucuk bi operasyon gecirmem gerektigini söyledi bende lolipop yöntemini tercih ettim. Ameliyat öncesi 85 E cup kullanıyordum henuz yeni sütyen almadım sporcu sütyeni kullanıyorum ama 85 b ye düştü sanırım
Eki Görüntüle 2112356 Eki Görüntüle 2112355 Eki Görüntüle 2112358 Eki Görüntüle 2112354
Ne biliyim bu yöntemle daha fazla iz kayboluyosa denemek isterimDoktorun öyle demişse başkabir şey kullanma ozmn
Önden ilikleri yokya giyip çıkarırken zorlanmıyomusun. Bide tekrar büyüycekler diye çok korkuyorum ilk başta bana baya minik glmişlerdi şimdi birazdaha iri gibi geliyo eşim saçmalama minnacık diyo ama ben korkuyorum sürekli sendede aynı his oldumuSiyah Bayan Spor Sütyen 1KAK32921NK999 | Koton
Siyah bir sütyen modeli mi arıyorsunuz? Koton''un siyah bayan spor sütyen modelini incelemek ve satın almak için hemen tıklayın! 1KAK32921NK999www.koton.com
Buradan aldım. Hem fiyatlarıda uygundu. S beden aldım tam geldi. 3 tane buradan aldım