- 19 Nisan 2017
- 102
- 18
- 98
- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.901
Yok olur öyleSizi aynı kişi olarak görmüşüm demk pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olur öyleSizi aynı kişi olarak görmüşüm demk pardon
Merhaba benimde 1,5 ay oldu. İzleriniz ve ödeminiz ne durumda. Birde krem vs bişey kullanıyor musunuz acabaCanım ne kadara yapmıştı senin hastanen birde kocaelinde başka biyerden fiyat bilgisi almismiydin
Ben 1. Ayımdan sonra hiç kabuğum kalmadığında başladım. Doktorum önerisiyle.Merhaba
Meme küçültme yaptıran arkadaşlar bu silikon bantları ne zaman takmaya başladınız. Benim 1,5 ay oldu doktorum şu an gerek yok dedi. 1 ay sonra kontrolüm var o zaman bakarız dedi. Ama bu arada skar oluşacak diye korkuyorum. Sırtımda skar var çünkü. Bilemedim ne yapcamı
En yakın ben varım 44Ameliyat olan arkadaşlardan 50 yaş üstü olan varmı acaba
Teşekkürler. Krem kullanıyor musunuzBen 1. Ayımdan sonra hiç kabuğum kalmadığında başladım. Doktorum önerisiyle.
Benim birisi yuvarlak. Öbürü tam yuvarlak değil. Ucunda kabuk vardı birinin. O kabuk kısmı yuvarlaklığını bozdu o biraz aşağı doğru duruyor ama doktor geçer dedi.Arkadaşlar meme ucu asimetrisi yaşayan var mı? 1 ay oldu.
Evet siliskar silikon jel krem (günde 2 defa)ve siltape silikon bant kullanıyorum(gece yatarken takıyorum sabaha kadar kalıyor 8 saat ortalama)Teşekkürler. Krem kullanıyor musunuz
evet yaşadım ama geçtiArkadaşlar meme ucu asimetrisi yaşayan var mı? 1 ay oldu.
Geçmiş olsun çabuk toparladınız mı pekiEn yakın ben varım 44
Sağolun. Ağrı eşiğim biraz düşük benim. Menapoz sürecimde başladı bir yıldır. Tam olarak kesilmedi ama arada regl oluyorum. Memeler mi şişiyor bilmiyorum ama ben biraz zorlandım. Bir mememde ödem oluştu. O biraz daha şiş ve sert. Tam bir ay sonra ağrım acım geçti. Ama bunların hiç biri yaşla ilgili değil bence. Herkeste olabilir. Düşünüyorsanız hiç beklemeyin.[
Geçmiş olsun çabuk toparladınız mı peki
Teşekkürler. Umarım benimki de geçer.evet yaşadım ama geçti
Geçer inşallah zaman gerkiyor yani. İlk 2 ay toparlarsınız istediğinz şekil içinn3 4 ay beklemelisiniz. Benim 2 ayda naca ödem şişlik gitti göğüslerim şuan yumuşacık oldu hiç bir ağrı sızım kalmadı. İz tedavisi var tek çok uğraştırıyor baya bakım istiyorTeşekkürler. Umarım benimki de geçer.
Peki. Birleşim yeri daha kalın ve kırmızı. Sizin de öyle mi? Kırmızılar ne zaman geçmeye başlıyor? Şu an sizi rahatsız ediyor mu?Geçer inşallah zaman gerkiyor yani. İlk 2 ay toparlarsınız istediğinz şekil içinn3 4 ay beklemelisiniz. Benim 2 ayda naca ödem şişlik gitti göğüslerim şuan yumuşacık oldu hiç bir ağrı sızım kalmadı. İz tedavisi var tek çok uğraştırıyor baya bakım istiyor
Ahh bunu okuduğuma çok sevindimcuma günü ameliyat oldum bugün 5. Günüm mememin ucu biri yukarıda ve şiş biri aşağıda ve diğerine göre daha inik. Umarım düzelirlerGeçer inşallah zaman gerkiyor yani. İlk 2 ay toparlarsınız istediğinz şekil içinn3 4 ay beklemelisiniz. Benim 2 ayda naca ödem şişlik gitti göğüslerim şuan yumuşacık oldu hiç bir ağrı sızım kalmadı. İz tedavisi var tek çok uğraştırıyor baya bakım istiyor
Evet çok ince pembe şeklinde ama alt birleşim yeri 2 katı daha fazla kırmızı. Orarlar geç iyileşiyormuş korkma demişti doktorumPeki. Birleşim yeri daha kalın ve kırmızı. Sizin de öyle mi? Kırmızılar ne zaman geçmeye başlıyor? Şu an sizi rahatsız ediyor mu?
Bende çok korkmuştum ama bir anda aşağı indi çok sevindim eşitlenidğine hatta meme ucu kırışmış ve buruşuktu çok korkuyordum çok şükür ameliyat olmadan önceki gibi yumuşak düzgün simetriler sadece pembe çizgi var oda 6 ay bant ve silikon jel kullanmam gerekiyorki beyaz olsun. Sizde ihmal etmeyin iz tedavisini aksatmazsanız izsiz atlatırız inşAhh bunu okuduğuma çok sevindimcuma günü ameliyat oldum bugün 5. Günüm mememin ucu biri yukarıda ve şiş biri aşağıda ve diğerine göre daha inik. Umarım düzelirler
Merhaba benim bugün 2 ay oldu, ödemim kalmadı göğüslerim normal göğüs formunu aldı. Dikişlerimin çürüyen bir kaç tanesi de yeni döküldü. Dikişlerimin çoğu gidene kadar ben antibiyotik krem kullandım çok da fazdasını gördüm ne iltihap ne yara yaptı. Baktım açık yara yok iz kremi kullanmaya başladım 20 gündür kullanıyorum. Doktor bana noskar yazdı ama faydasını göreceğimi sanmıyorumMerhaba benimde 1,5 ay oldu. İzleriniz ve ödeminiz ne durumda. Birde krem vs bişey kullanıyor musunuz acaba