- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.921
His kaybınız ne zaman geçti benim birinde his geliyor gibi ama öbüründe hiç his yok :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende olmayı düşünüyorum araştırma hastanesi doktordan bilgi aldım meme başı koybolabılıyormuş ve fiyat 6.000 verdi kocaelide yaçıyorum neleri dikkate alarak araştırma yapabılırım birde fiyat ne kadara yaptırdınızSevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile
ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan
çekinme.
Benim bir buçuk ay oldu his mis yokHis kaybınız ne zaman geçti benim birinde his geliyor gibi ama öbüründe hiç his yok :/
Benim dikişler sadece yanlarda kaldı. Onun dışındakiler eridi gitti. Sadece skar oluşumu mu başladı acaba diye endişe ediyorum. Dikişlerin rengi daha iyiydi iyice kırmızı oldu. Çarş. Kontrolüm var bakalım ne diycek.Merhaba benim bugün 2 ay oldu, ödemim kalmadı göğüslerim normal göğüs formunu aldı. Dikişlerimin çürüyen bir kaç tanesi de yeni döküldü. Dikişlerimin çoğu gidene kadar ben antibiyotik krem kullandım çok da fazdasını gördüm ne iltihap ne yara yaptı. Baktım açık yara yok iz kremi kullanmaya başladım 20 gündür kullanıyorum. Doktor bana noskar yazdı ama faydasını göreceğimi sanmıyorum
kolaylikla gecer gider insallah, ben de ayni doktorda karar kilacagim sanirim ; olumlu hasta yorumlarindan ve diren takmamasindan oturu.. siz de deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim. cok az kalmis, cok gecmis olsun simdiden..Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
Bende tam tersinden muzdaribim, ergenlikten itibaren göğüs uclarım içe çöküktü bağlardan dolayı, şimdi meme dikleşince bağlar gevşedi uçlarım dışına çıktı alışık olmadığım için canım acıyorBenim bir buçuk ay oldu his mis yok
Merhaba ameliyatı oldunuz muMerhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
Maalesef virüsün çoğalması nedeni ile annem gelemedi.İptal etmek durumunda kaldımMerhaba ameliyatı oldunuz mu
nerde oldunuz ameliyatıCanım benim de aynı oldu... biri dik biri basık ama düzelmedi 4 ay olacak. 2 ay sonra revizyon olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. Inşallah seninki duzelir
Siltape kullanıyorum ben. Kullanımı rahat. Bir bakın isterseniz.Silikon bant kullanan arkadaşlar beni bi aydınlatır mısınız hangi marka kullanıyorsunuz. Kaça aldınız. Doktorumun bana yazdığı büyük bi tabaka şeklinde ve keserek kullansamda çok az yetecek o yüzden onu beğenmedim. Fikir verir misiniz?
Teşekkürler inceleyim.Siltape kullanıyorum ben. Kullanımı rahat. Bir bakın isterseniz.
Merhaba bence hemen karar vermeyin, birkaç gün bekleyin, alışık olmadığınız için de öyle geliyor olabilir.Merhaba dün meme küçültme ameliyatı oldum ama moralim sıfır şuan bile ağlıyorum memelerim çok küçük ve birbirinden ayrik olmuş sizce şekli daha düzelir micok çirkin bir görüntüsü var basık ve yaygın