merhaba, bugün meme küçültme ameliyatımın 4. haftası doldu. merak edenler için biraz fotoğraf paylaşacağım çünkü insan ameliyat öncesi kadar sonraki süreci de merak ediyor, ne zaman iyileşeceğini, memelerin ne zaman nasıl görüneceğini bilmek istiyor. herkesin iyileşme süreci kendine özel elbette ama deneyim paylaşmak bu sürecin atlatılmasında ihtiyaç duyulan bir şey olabiliyor. fotoğrflara gelirsek; 1. foto ilk haftamdan. göğüsler tamamen sert ve yukarıda. dikişlerde doktorumun ypıştırdığı silikon bantlar var. 2. fotoğraf 2. hafta kontrolümden. orada bantlar değiştirilirken. izlerin durumunu görebilirsiniz. son üç fotoğraf ise bugünden yani 4. haftamdan. doktor, bantlar kendi düşüne kadar dursun dediği için çıkartmadım. izlerin şu an ne durumda olduğunu ben de çok merak ediyorum çünkü 2. kontrolden sonra doktor gelmeme gerek kalmadığını söyledi. göğüslerim hala olması gerekenden yukarıda şu an, 1 ay sonunda şekil almaya başlayacağını söylemişlerdi zaten. şimdi daha yumuşaklar ve az da olsa aşağı inmeye başladı. nihai halinde damla şeklini alacağını söyledi doktorum. şimdiki hali de beni rahatsız etmiyor artık ama yine de son halini merakla bekliyorum.