• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Önden ilikleri yokya giyip çıkarırken zorlanmıyomusun. Bide tekrar büyüycekler diye çok korkuyorum ilk başta bana baya minik glmişlerdi şimdi birazdaha iri gibi geliyo eşim saçmalama minnacık diyo ama ben korkuyorum sürekli sendede aynı his oldumu
Yok ben hiç önden ilikli kullanmadım biliyor musun. Ameliyattan çıktığımdan beri bu tarz sütyenler kullandım.
Evet ameliyattan çıktığımda olabildiğince küçüktü 4 5 gün sonra ödem şişliklerim oluştu ve 2 göğsümde taş gibiydi. Daha sonra 1 aya kalmadan ödem ve şişliklerim gitti yumuşama oldu. Haliyle 1 yada 2 cm aşağı indi normal meme görüntüsüne ulaştı. Zaten hep de beklenen bir şey miş ödemler gidince..
Ama dediğin gibi büyüme hissi banada gelmiyor değil arada. 🤔😂 ama sürekli tartılırım kilomuda koruyorumki göğüs büyümesi olmasın diye

Araştırayım bi can yakıyomu çıkarırken çünkü sabah akşam yeniliycem büyük ihtimal
Aynı bandı yapışkanlığı gidene kadar kullanabilirsin. Ortalama 8 10 saat tutarsan can yakmıyor. Ama ben bir lere 18 saate yakın tuttum unutmuşum çıkarmayı. Biraz zor çektim yani.
Akşam yatarken yapıştırırsın sabah çıkartırsın yoksa gündüz takıp durması zor olur

Merhaba, ben dün operasyon geçirdim ve bu kararı vermemde burada yazılanlar çok yardımcı olmuştu o yüzden ben de biraz uzunca bi yazı yazıcam olmayı düşünenlere yardımcı olması için :) Herkes süreci farklı geçiriyor ben de kendi deneyimlerimi paylaşayım.
Dün sabahtan odama yerleştim ve damar yolu açıldı üstümü giydim ameliyathanenin hazırlanmasını bekledim daha sonra ameliyathaneye girişte sakinleştirici yapıldı ben dana iğneyi göremeden zaten orada uyumuşum :) sonra anestezi yapılıyor benim tek hatırladığım sakinleştirici aldığım ve sonrasında uyandırılıp ameliyatımın bittiğinin söylemmesi oldu. Yaklaşık 2.5 saat ameliyat 1 saat de uyanmam sürmüş. Odaya alınınca bu sabaha kadar bol bol ağrı kesici ve antibiyotik yapıldı ameliyattan 5-6 saat sonra çorba içirdiler. Dren takılmadı ama sonda takılmıştı açıkçası rahatsız edici bir hissi vardı ama iyi ki takılmış ayağa kalkana kadar çok iyi oldu. Doğal olarak ağrılarım var ama kesinlikle buna değdi artık nefes alabiliyorum iyi ki bu kararı vermişim

Arkadaşlar merhaba, bende sizler gibi ameliyat olup hem sağlığına kavuşmayı hemde daha iyi bir şekilde yaşamak istiyorum. İzmir'de ameliyat olmak istiyorum doktor konusunda çok kafam karışık. Öğrenciyim ve maddi durumum pek de iyi deil. Cüneyt Özek veya Meltem Ayhan Oral hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Evliyim ikiz bebeğim var.Uzun süren bir kararsızlıktan sonra bende inşallah bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum ama maalesef bana bu süreçte psikolojik olarak destek olacak hiç kimsem yok. Desteğinizi ve önereceginiz Dr. İsmine ihtiyacım var.

Bende İstanbul ya da Kocaeli de Dr arıyorum acaba bana da Dr adıni yazarmisiniz

Arkadaşlar merhaba. Evliyim ikiz bebeğim var.Uzun süren bir kararsızlıktan sonra bende inşallah bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum ama maalesef bana bu süreçte psikolojik olarak destek olacak hiç kimsem yok. Desteğinizi ve önereceginiz Dr. İsmine ihtiyacım var.
Özelden yazdım

Arkadaşlar merhaba, bende sizler gibi ameliyat olup hem sağlığına kavuşmayı hemde daha iyi bir şekilde yaşamak istiyorum. İzmir'de ameliyat olmak istiyorum doktor konusunda çok kafam karışık. Öğrenciyim ve maddi durumum pek de iyi deil. Cüneyt Özek veya Meltem Ayhan Oral hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba bende burun estetiği için cüneyt beyi düşünüyorum ama malesef buralarda bilen tanıyan hiç çıkmıyor kişilik olarak çok iyi bi insan olduğuna eminim ama yaptıgı burunların son halinide görmek istiyorum

Kocaeli gebzede çok memnun kaldığım doktor var isim ali aliyev araştırabilirsin

Merhaba bende burun estetiği için cüneyt beyi düşünüyorum ama malesef buralarda bilen tanıyan hiç çıkmıyor kişilik olarak çok iyi bi insan olduğuna eminim ama yaptıgı burunların son halinide görmek istiyorum
Maalesef ya olanlar gruba girmiyor yada pek çıkmıyor Cüneyt bey ile görüşme için 300 TL on muayene ücreti istendi ameliyatta biraz pahalıya denk geliyor🥺ondan Meltem Ayhan Oral'a randevu aldım umarım korona nedeniyle yapmam demez🙏😢

Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .

Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
Ben karin germe ile beraber protezsiz meme kucultme/diklestirme yaptirdim. Bugun 12.gunum. inanilmaz mutluyum, agri sizi neredeyse yok. Hic korkmayin, asla korkulacak bir operasyon degil.

Back