- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.861
Yok ben hiç önden ilikli kullanmadım biliyor musun. Ameliyattan çıktığımdan beri bu tarz sütyenler kullandım.Önden ilikleri yokya giyip çıkarırken zorlanmıyomusun. Bide tekrar büyüycekler diye çok korkuyorum ilk başta bana baya minik glmişlerdi şimdi birazdaha iri gibi geliyo eşim saçmalama minnacık diyo ama ben korkuyorum sürekli sendede aynı his oldumu
Sen bilirsin ozamn markası Siltape 3 metre olan banttan kullanıyorum. Denemk istersen alabilirsin. 1 kutu sanırım 2 ay gider en azNe biliyim bu yöntemle daha fazla iz kayboluyosa denemek isterim
Araştırayım bi can yakıyomu çıkarırken çünkü sabah akşam yeniliycem büyük ihtimalSen bilirsin ozamn markası Siltape 3 metre olan banttan kullanıyorum. Denemk istersen alabilirsin. 1 kutu sanırım 2 ay gider en az
Aynı bandı yapışkanlığı gidene kadar kullanabilirsin. Ortalama 8 10 saat tutarsan can yakmıyor. Ama ben bir lere 18 saate yakın tuttum unutmuşum çıkarmayı. Biraz zor çektim yani.Araştırayım bi can yakıyomu çıkarırken çünkü sabah akşam yeniliycem büyük ihtimal
Ücretsiz olmadım zatendEVLET HASTANESİNDE NASIL OLDUNUZ? ÜCRESTSİZ. ESTETİĞE GİRDİĞİ İÇİN SİG AKRŞILAMIMYOR DİYE BİLİYORUM DA BEN
Özelden yazdımBende yıllardan beri meme küçültme ameliyatı olmayı istiyorum. Çocuklardan anca fırsatım oldu yaptırabilmek için. İstanbul da Avrupa yakasında bir doktor önerirseniz çok sevinirim.
Bende İstanbul ya da Kocaeli de Dr arıyorum acaba bana da Dr adıni yazarmisinizÖzelden yazdim
Bende İstanbul ya da Kocaeli de Dr arıyorum acaba bana da Dr adıni yazarmisiniz
Özelden yazdımArkadaşlar merhaba. Evliyim ikiz bebeğim var.Uzun süren bir kararsızlıktan sonra bende inşallah bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum ama maalesef bana bu süreçte psikolojik olarak destek olacak hiç kimsem yok. Desteğinizi ve önereceginiz Dr. İsmine ihtiyacım var.
Merhaba bende burun estetiği için cüneyt beyi düşünüyorum ama malesef buralarda bilen tanıyan hiç çıkmıyor kişilik olarak çok iyi bi insan olduğuna eminim ama yaptıgı burunların son halinide görmek istiyorumArkadaşlar merhaba, bende sizler gibi ameliyat olup hem sağlığına kavuşmayı hemde daha iyi bir şekilde yaşamak istiyorum. İzmir'de ameliyat olmak istiyorum doktor konusunda çok kafam karışık. Öğrenciyim ve maddi durumum pek de iyi deil. Cüneyt Özek veya Meltem Ayhan Oral hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bana ulaşırsa çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kocaeli gebzede çok memnun kaldığım doktor var isim ali aliyev araştırabilirsinArkadaşlar merhaba. Evliyim ikiz bebeğim var.Uzun süren bir kararsızlıktan sonra bende inşallah bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum ama maalesef bana bu süreçte psikolojik olarak destek olacak hiç kimsem yok. Desteğinizi ve önereceginiz Dr. İsmine ihtiyacım var.
Detaylı sorun olursa özelden yazabilirsin bende yaptıralı 1 buçuk ay oldu keşke daha önceden yaptırsaydım diyorumKocaeli gebzede çok memnun kaldığım doktor var isim ali aliyev araştırabilirsin
Canım ne kadara yapmıştı senin hastanen birde kocaelinde başka biyerden fiyat bilgisi almismiydinDetaylı sorun olursa özelden yazabilirsin bende yaptıralı 1 buçuk ay oldu keşke daha önceden yaptırsaydım diyorum
Özelden yazarmısın canımCanım ne kadara yapmıştı senin hastanen birde kocaelinde başka biyerden fiyat bilgisi almismiydin
Maalesef ya olanlar gruba girmiyor yada pek çıkmıyor Cüneyt bey ile görüşme için 300 TL on muayene ücreti istendi ameliyatta biraz pahalıya denk geliyorMerhaba bende burun estetiği için cüneyt beyi düşünüyorum ama malesef buralarda bilen tanıyan hiç çıkmıyor kişilik olarak çok iyi bi insan olduğuna eminim ama yaptıgı burunların son halinide görmek istiyorum
Ben karin germe ile beraber protezsiz meme kucultme/diklestirme yaptirdim. Bugun 12.gunum. inanilmaz mutluyum, agri sizi neredeyse yok. Hic korkmayin, asla korkulacak bir operasyon degil.Merhaba hanımlar. Seneler süren kararsızlık korku vs derken artık sırt ağrıları omurilik eğilmeye başlamış. Ankarada Onurkan İdacı ile görüştüm. 20 nisan ameliyat günüm. Hala korkuyorum ve heyecanlıyım ama sağlık için şart. Bana dua edin lütfen. Gelişmelerden haberdar edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?