Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba
Meme küçültme yaptıran arkadaşlar bu silikon bantları ne zaman takmaya başladınız. Benim 1,5 ay oldu doktorum şu an gerek yok dedi. 1 ay sonra kontrolüm var o zaman bakarız dedi. Ama bu arada skar oluşacak diye korkuyorum. Sırtımda skar var çünkü. Bilemedim ne yapcamı

Ben 1. Ayımdan sonra hiç kabuğum kalmadığında başladım. Doktorum önerisiyle.

Daha çok erken simetri olması için. Dikişlerin eridikçe düzelir. Benim 2.5 ay oldu ameliyat olanı ikisiniin aynı hizaya gelemsi 2. Ayımda oldu

[
Geçmiş olsun çabuk toparladınız mı peki
Sağolun. Ağrı eşiğim biraz düşük benim. Menapoz sürecimde başladı bir yıldır. Tam olarak kesilmedi ama arada regl oluyorum. Memeler mi şişiyor bilmiyorum ama ben biraz zorlandım. Bir mememde ödem oluştu. O biraz daha şiş ve sert. Tam bir ay sonra ağrım acım geçti. Ama bunların hiç biri yaşla ilgili değil bence. Herkeste olabilir. Düşünüyorsanız hiç beklemeyin.

Teşekkürler. Umarım benimki de geçer.
Geçer inşallah zaman gerkiyor yani. İlk 2 ay toparlarsınız istediğinz şekil içinn3 4 ay beklemelisiniz. Benim 2 ayda naca ödem şişlik gitti göğüslerim şuan yumuşacık oldu hiç bir ağrı sızım kalmadı. İz tedavisi var tek çok uğraştırıyor baya bakım istiyor

Peki. Birleşim yeri daha kalın ve kırmızı. Sizin de öyle mi? Kırmızılar ne zaman geçmeye başlıyor? Şu an sizi rahatsız ediyor mu?

Ahh bunu okuduğuma çok sevindimcuma günü ameliyat oldum bugün 5. Günüm mememin ucu biri yukarıda ve şiş biri aşağıda ve diğerine göre daha inik. Umarım düzelirler

Ahh bunu okuduğuma çok sevindimcuma günü ameliyat oldum bugün 5. Günüm mememin ucu biri yukarıda ve şiş biri aşağıda ve diğerine göre daha inik. Umarım düzelirler
Bende çok korkmuştum ama bir anda aşağı indi çok sevindim eşitlenidğine hatta meme ucu kırışmış ve buruşuktu çok korkuyordum çok şükür ameliyat olmadan önceki gibi yumuşak düzgün simetriler sadece pembe çizgi var oda 6 ay bant ve silikon jel kullanmam gerekiyorki beyaz olsun. Sizde ihmal etmeyin iz tedavisini aksatmazsanız izsiz atlatırız inş

Merhaba benimde 1,5 ay oldu. İzleriniz ve ödeminiz ne durumda. Birde krem vs bişey kullanıyor musunuz acaba
Merhaba benim bugün 2 ay oldu, ödemim kalmadı göğüslerim normal göğüs formunu aldı. Dikişlerimin çürüyen bir kaç tanesi de yeni döküldü. Dikişlerimin çoğu gidene kadar ben antibiyotik krem kullandım çok da fazdasını gördüm ne iltihap ne yara yaptı. Baktım açık yara yok iz kremi kullanmaya başladım 20 gündür kullanıyorum. Doktor bana noskar yazdı ama faydasını göreceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…