- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.061
Ben de sabah çok erken gitmiştim. O gece kalıp ertesi gün kontrolden sonra taburcu oldumYok ben sabahından gitmiştim, genelde de öyle okudum. Sorsaydınız. Yatış için ekstra ücret alıcaklar mı? Yoksa ücrete dahil mi?
Canım o bendede oldu ınankı olağan seyler bende hic duzelemıcem hep boyle kalıcam dıye başladı bunalımlara bağladım kendımı gececek hepsı cevremde olanlar da sureklı bı aglama krızı cok kucuk oldu vs gıbısınden de bende o olmadı sadece hep uzayacak ıyıleşmem onu taktım kafaya bıde ılk zamanlar komık ama alınan mememı çöpe mı attılar naptılar dıye dert etmıstımDün itibariyle depresyona girdim. Zaten evhamlı bir insandım ve dün tüm sorular aniden bastırdı. Ya memelerim çok küçük olduysa, ya ödemler indikten sonra geriye meme kalmazsa? Ya kilo verdiğimde sadece memeden verirsem? Günlerdir pansuman yapılmadı dikişler ne durumda bilmiyorum ya alttan alta şuan yaralarım çürüyorsa? Ya ilerde çocuğumu asla emziremezsem ve mama alacak param da olmazsa?
Ne zaman bir soruma cevap verecek olsam bir yenisi ekleniyor. Biraz araştırdım ameliyat sonrası depresyon deniliyormuş. Kafayı yiyecek noktaya geldim sürekli ağlamak istiyorum.
Canım o bendede oldu ınankı olağan seyler bende hic duzelemıcem hep boyle kalıcam dıye başladı bunalımlara bağladım kendımı gececek hepsı cevremde olanlar da sureklı bı aglama krızı cok kucuk oldu vs gıbısınden de bende o olmadı sadece hep uzayacak ıyıleşmem onu taktım kafaya bıde ılk zamanlar komık ama alınan mememı çöpe mı attılar naptılar dıye dert etmıstım
Bu boyle kalmayacakkı bunu gecıcı bı süreç olarak kabullebmen gerek ben yenı yenı kabullenıyorum sanırım daha ne olacagım bellı bıle degıl bu cok kısıde oluyormus oyle dusun sende . 25 gundur evde sırt ustu yatıyorum benıde cok zorluyor ama alışıyor ınsan gececek dıyıp teselli edıyorum kendımı. Annemide dün gönderdim evıne bıraz yalnızlık oldu ama olsun bıtecek gıdecek sende oyle dusun yenı yenı kıyafet camasırlar ne güzel gözumuz kalmayacak bıseydeÇöp meselesini de biraz dert ediyorum evet. Şimdiden duruşum düzeldi, daha rahat dik duruyorum daha düz bir postürüm var ama aklıma gelenlere mani olamıyorum. Kadınlığım eksilmiş gibi hissediyorum kendimi çok ayıp ve kötü bir düşünce biliyorum. Yarın kontrole gidecem doktor pazartesi gel demişti ama dayanamıyorum belirsizlik yiyip bitiriyor beni. Duş alamamak da etkili bu ruh halime çünkü ben hergün duş almazsam yaşayamayan bir insandım ve pazartesinden beri yıkanamıyorum.
Bu boyle kalmayacakkı bunu gecıcı bı süreç olarak kabullebmen gerek ben yenı yenı kabullenıyorum sanırım daha ne olacagım bellı bıle degıl bu cok kısıde oluyormus oyle dusun sende . 25 gundur evde sırt ustu yatıyorum benıde cok zorluyor ama alışıyor ınsan gececek dıyıp teselli edıyorum kendımı. Annemide dün gönderdim evıne bıraz yalnızlık oldu ama olsun bıtecek gıdecek sende oyle dusun yenı yenı kıyafet camasırlar ne güzel gözumuz kalmayacak bıseyde
Iyı yapmışşın gececek hepsı .. Benımde Dikişlerım acılmıstı pazartesi gunu tekrar dıkıldı 4 gun sonra banyo tap demıstı dr ama sımdı baktm kanamaya başladı anlam veremıyorum 3.kez kaldıramam aynı seylerı ağlamaktan beynım yandı cok üzülüyorum 25 gun oldu duzelemıyorum halaHakkısınız biraz sırtıma sıcak suya batırılmış havluyla baskı yapıp kaslarımı yumuşattım. Temiz kıyafetler taranmiş saçlar falan kendime geldim.
Derancım çok üzüldüm okurken gerçekten çok evham yapmışsın kendini üzmüşsün gereksiz ufak tefek şeyler için ve korktum acaba bende yaşayacak mıyım diye. İllaki insanı ruhsal yönden etkiliyor tabi operasyon geçiriyorsun ama inan çok doğru birşey yaptın kendin için, ben 38 yaşındayım ve bir aksilk çıkmazsa olacağım ameliyatımı ama inan geçen yıllarıma acıyorum o şekilde gençliğimi geçirdim diye. Ne bişey giyebiliyosun ne koşup zıplayabiliyosun, insnlarla konuşurken gözlerine değilde göğüslerine baktığını farkedip hiçbirşey diyemiyorsun....vs.., bunlar daha büyük sorunlar bence:)Dün itibariyle depresyona girdim. Zaten evhamlı bir insandım ve dün tüm sorular aniden bastırdı. Ya memelerim çok küçük olduysa, ya ödemler indikten sonra geriye meme kalmazsa? Ya kilo verdiğimde sadece memeden verirsem? Günlerdir pansuman yapılmadı dikişler ne durumda bilmiyorum ya alttan alta şuan yaralarım çürüyorsa? Ya ilerde çocuğumu asla emziremezsem ve mama alacak param da olmazsa?
Ne zaman bir soruma cevap verecek olsam bir yenisi ekleniyor. Biraz araştırdım ameliyat sonrası depresyon deniliyormuş. Kafayı yiyecek noktaya geldim sürekli ağlamak istiyorum.
Iyı yapmışşın gececek hepsı .. Benımde Dikişlerım acılmıstı pazartesi gunu tekrar dıkıldı 4 gun sonra banyo tap demıstı dr ama sımdı baktm kanamaya başladı anlam veremıyorum 3.kez kaldıramam aynı seylerı ağlamaktan beynım yandı cok üzülüyorum 25 gun oldu duzelemıyorum hala
Derancım çok üzüldüm okurken gerçekten çok evham yapmışsın kendini üzmüşsün gereksiz ufak tefek şeyler için ve korktum acaba bende yaşayacak mıyım diye. İllaki insanı ruhsal yönden etkiliyor tabi operasyon geçiriyorsun ama inan çok doğru birşey yaptın kendin için, ben 38 yaşındayım ve bir aksilk çıkmazsa olacağım ameliyatımı ama inan geçen yıllarıma acıyorum o şekilde gençliğimi geçirdim diye. Ne bişey giyebiliyosun ne koşup zıplayabiliyosun, insnlarla konuşurken gözlerine değilde göğüslerine baktığını farkedip hiçbirşey diyemiyorsun....vs.., bunlar daha büyük sorunlar bence:)
Hıc bılmıyorum bı dunya tahlıl yapıldı amelıyattan once.. Tam duzelıyorum beynen ve fızıken bısey cıkıyor bende anlamadım neden boyle oluyor cok gecıktı süreçAy çok üzüldüm. Acaba şeker gibi bir probleminiz falan mı var veya dikişi yaptıkları ipliğin materyaline alerji mi gösteriyorsunuz. Başka bir doktora gitseniz dikmesi için, çok zor cidden insan yıpranıyor.
Benım kılo alınca buyudu buyuk degıldı cok fazla 85 falandı kılo alınca 95 ı gectı ben ücretsiz oldm saglık sorunu dıye heyetten gectımBüyuk meme çok büyük bir problem, 6. Sınıftaydım ve henüz adet görmemiştim ons rağmen yetişkin bir kadınınki kadar gelişmis memelerim vardı. Ben de gençliğim hatta çocukluğum gitmiş gibi hissediyorum. Keşke 5 yıl önce param olsaymış o zaman yaptırsaymışım. Ama insan yine de kendine söz geçiremiyor, çok gel gitli bir ruh halindeyim ve çok endişeliyim. Bir yanım memnun ama öbür yanıma söz geçiremiyorum sürekli ağlamaklıyım
Deran çıkan meme dokusunu 2 ayrı poşette benden önce odaya koymuşlar hastanede. Eşim çok şaşırmış çıkan doku ve derileri görünce :) sanırım burda benim kadar kuculten yoktur. B cup in en küçük halı. Ama iyileştikce daha güzel görünüyor bralet sutyenlerin hayalini kurardim artık kalın askılı koca sutyenlerin kurtuldum. Sen de kendini fazla dinleme. Her sabah daha iyi uyanicaksin ve iyi ki olmuş diyeceksin.Hakkısınız biraz sırtıma sıcak suya batırılmış havluyla baskı yapıp kaslarımı yumuşattım. Temiz kıyafetler taranmiş saçlar falan kendime geldim.
Her hangı bır sorun olmaz ama gecıktırıcı ılac alsan oda bunyenı etkıleyecek yardımcı olabılecek bırılerı varsa hıcbırseyın akısını bozma gecmıs olsun..Evet ücrete dahilmiş ekstra bir ücret yok
Ilk zamanlar cok baskı sıslık daralma hissetmek normal Cunku yenı taze yaraların dıkıslerın medıkal onden fermuarlı sutyen kullanman gerek 2 hafta 24 saat 2 hafta da 12 saat kalan 12 saatte normal sutyen takabılırsın 1 ay sonunda her cesıt serbest ama %100 pamuk olmasına dıkkat et sutyenı doktorunun dedıgını kullan ıhmal etme sekıllenmesınde fayda saglıcak gecmıs olsun .kızlar ameliyat sonrası sutyen konusunda aklımda soru işaretleri var sporcu sütyenini taktıgımda göğüslserim acıyor ödem yapıyor gibi,ama klasik dolgusuz sütyende daha az agrı yapıyor ama onlarda dıkıslere baskı uyguluyor sizler nerler kullandınız ?
Ben onden fermuarlı sporcu sütyeni aldım. Doreanse marka. Evet ilk günler biraz sıkıyor gibi ama odemler indikce daha rahatkızlar ameliyat sonrası sutyen konusunda aklımda soru işaretleri var sporcu sütyenini taktıgımda göğüslserim acıyor ödem yapıyor gibi,ama klasik dolgusuz sütyende daha az agrı yapıyor ama onlarda dıkıslere baskı uyguluyor sizler nerler kullandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?