- 24 Şubat 2018
- 35
- 21
- 18
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.041
C cuptan toplam 3 kg falan çıkardılarsa benden 5 kg çıkar herlalde :) biran önce dikişleriniz iyileşir inşallah95 100 c idi benım ıkı ölcüde oluyodu bana suan bılmıyorum ne oldum henuz sütyen kullanmadım 80 85 gıbı duruyo
Merhaba benim de 90 eçok geçmiş olsun 3 kilo alındı demek sizden. benim de sütyen ölçüm 95-100 hemde E Allah yardım etsin
Çok geçmiş olsun, hastanede misiniz hala?Sıkı sütyen ödemi azaltsın diye olabilir mi acaba? Sordunuz mu doktorunuza? Hangi ilde oldunuz ameliyatı? Bir de ne kadar kitle çıkarılmış söyledi mi doktorunuz?benim göğüslerim de e cup da .Dikişlerim geriliyor sanki uzandığım yerden. Normal mi bu. Bi de giydirdikleri sütyen çok sıkıyor, aşırı ödemim car
Çok geçmiş olsun, hastanede misiniz hala?Sıkı sütyen ödemi azaltsın diye olabilir mi acaba? Sordunuz mu doktorunuza? Hangi ilde oldunuz ameliyatı? Bir de ne kadar kitle çıkarılmış söyledi mi doktorunuz?benim göğüslerim de e cup da .
Benimde koltuk altlarim fena ödemliydi daha yeni yeni iniyor uyuşuktu yeni his geldi.Evet ödem için sıkı sütyen ama çok ödem tuttum ben özellikle koltuk altlarım taş gibi. Toplam 1000 grama yakın çıiarıldi. 85 e kullanıyordum ameliyattan önce simdi ne olur bilmiyorum. Diyarbakırda oldum
Bu amelıyat adetlıyken sakıncalı cunku form doldurdum formda hersey yazıyordu adetle ılgılı de madde vardı gögusler şiş ve hassas oluyor bu dönemde amelıyatta olunmuyordu bence dr unla gorus bu durumu anlatArkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?
Benimde koltuk altlarim fena ödemliydi daha yeni yeni iniyor uyuşuktu yeni his geldi.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?
Ameliyat olacağım gün regl oldum ben stresten 5 gün erken oldu. Doktor hiçbir sorun olmaz dedi olmadı da. İlaçlardan daha erken bitti o kadar.Geciktirici kullansam sorun olur mu ki yaa yarın doktorla konuşmak en iyisi
Çok geçmiş olsun beni izleyebilir misiniz fotolar içinBenim ameliyatım ve sonrası çok rahat geçmişti. Ve kendimi deneyerek 10. günden yattım (diye hatırlıyorum)
Kendinizi çok kasmayın. Vücudunuzu deneyin, yapabiliyorsa yavaştan yavaştan yapın. Ama bu demek değil ki kendinizi zorlayın. Halterciler gibi düşünün bi deniyorlar, kaldıramayınca hiç yeltenmeyip atıyorlar ya onun gibi.
Minik minik dönün. Arkanıza yastık koyun ki kendinizi germemiş olursunuz. Bir nevi hamilelik yastıkları gibi. Ama sırt tarafınıza koyun. Eğer çok acımıyorsa günden güne artırarak devam edin.
Bu süre belirli bir süre değil ki; "şu kadar gün sonra dön" diyelim.
Herkese, her yapıya, her duruma göre değişkenlik gösterir. Sen kendini ve vücudunu en iyi bilen kişisin. Dene, yapabiliyorsan -zorlamadan!- devam et..
Geçmiş olsun.. Sevgiler..
Benim de oyle denk gelmisti, doktorum sorun olmaz dedi ve oldum ameliyatıArkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?
O boyun sırt bel agrısı mahvedıyo ınsanı zaten agrıdan cok bende aşırı sertleşme olmustu sırtımda top top agrıdan duramaz olmustum 3 hafta oldu hala sırt ustu yatıyorum bıraz alıştım ama yınede zor yaSol meme ucunda his var simdilik doktor dün kontrol etti, sağda baskıyı hissediyorum ama ölü gibi. Gelir dedi o da. Şu an tek sıkıntim ödemlerim ve sırt üstü yatmak. Boynum öldü artık.
Ben de regl 2. Günümdeydim sıkıntı olmadı siz sorun yine de ama olmuyo zaten stres ve ilaçlardan kesilir yüksek ihtimalle. Yardım eden biri de olursa ilk bikaç gün yanınızda hiç sıkıntı olmaz.Arkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?
Yok ben sabahından gitmiştim, genelde de öyle okudum. Sorsaydınız. Yatış için ekstra ücret alıcaklar mı? Yoksa ücrete dahil mi?Kızlar ameliyattan bir gün önce yatış yaptırıyor doktorum sizinde bu şekilde miydi?
Evet benımde oyle oldu gece 12 den sonra bısey yemedım oglen 2 bucukta aldılar karnım cok açtı 7bucukta odama geldım ücret bısey alınmadıKızlar ameliyattan bir gün önce yatış yaptırıyor doktorum sizinde bu şekilde miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?