• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Dikişlerim geriliyor sanki uzandığım yerden. Normal mi bu. Bi de giydirdikleri sütyen çok sıkıyor, aşırı ödemim car
Çok geçmiş olsun, hastanede misiniz hala?Sıkı sütyen ödemi azaltsın diye olabilir mi acaba? Sordunuz mu doktorunuza? Hangi ilde oldunuz ameliyatı? Bir de ne kadar kitle çıkarılmış söyledi mi doktorunuz?benim göğüslerim de e cup da .

Çok geçmiş olsun, hastanede misiniz hala?Sıkı sütyen ödemi azaltsın diye olabilir mi acaba? Sordunuz mu doktorunuza? Hangi ilde oldunuz ameliyatı? Bir de ne kadar kitle çıkarılmış söyledi mi doktorunuz?benim göğüslerim de e cup da .

Evet ödem için sıkı sütyen ama çok ödem tuttum ben özellikle koltuk altlarım taş gibi. Toplam 1000 grama yakın çıiarıldi. 85 e kullanıyordum ameliyattan önce simdi ne olur bilmiyorum. Diyarbakırda oldum

Evet ödem için sıkı sütyen ama çok ödem tuttum ben özellikle koltuk altlarım taş gibi. Toplam 1000 grama yakın çıiarıldi. 85 e kullanıyordum ameliyattan önce simdi ne olur bilmiyorum. Diyarbakırda oldum
Benimde koltuk altlarim fena ödemliydi daha yeni yeni iniyor uyuşuktu yeni his geldi.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?
Bu amelıyat adetlıyken sakıncalı cunku form doldurdum formda hersey yazıyordu adetle ılgılı de madde vardı gögusler şiş ve hassas oluyor bu dönemde amelıyatta olunmuyordu bence dr unla gorus bu durumu anlat

Benimde koltuk altlarim fena ödemliydi daha yeni yeni iniyor uyuşuktu yeni his geldi.

Sol meme ucunda his var simdilik doktor dün kontrol etti, sağda baskıyı hissediyorum ama ölü gibi. Gelir dedi o da. Şu an tek sıkıntim ödemlerim ve sırt üstü yatmak. Boynum öldü artık.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?

Birkaç gün bekle bence. Ben dün annemsiz lavoboya bile gidemedim. Reglken perişan olur insan.

Benim ameliyatım ve sonrası çok rahat geçmişti. Ve kendimi deneyerek 10. günden yattım (diye hatırlıyorum)
Kendinizi çok kasmayın. Vücudunuzu deneyin, yapabiliyorsa yavaştan yavaştan yapın. Ama bu demek değil ki kendinizi zorlayın. Halterciler gibi düşünün bi deniyorlar, kaldıramayınca hiç yeltenmeyip atıyorlar ya onun gibi.
Minik minik dönün. Arkanıza yastık koyun ki kendinizi germemiş olursunuz. Bir nevi hamilelik yastıkları gibi. Ama sırt tarafınıza koyun. Eğer çok acımıyorsa günden güne artırarak devam edin.
Bu süre belirli bir süre değil ki; "şu kadar gün sonra dön" diyelim.
Herkese, her yapıya, her duruma göre değişkenlik gösterir. Sen kendini ve vücudunu en iyi bilen kişisin. Dene, yapabiliyorsan -zorlamadan!- devam et..

Geçmiş olsun.. Sevgiler..
Çok geçmiş olsun beni izleyebilir misiniz fotolar için

Benim de oyle denk gelmisti, doktorum sorun olmaz dedi ve oldum ameliyatı

Sol meme ucunda his var simdilik doktor dün kontrol etti, sağda baskıyı hissediyorum ama ölü gibi. Gelir dedi o da. Şu an tek sıkıntim ödemlerim ve sırt üstü yatmak. Boynum öldü artık.
O boyun sırt bel agrısı mahvedıyo ınsanı zaten agrıdan cok bende aşırı sertleşme olmustu sırtımda top top agrıdan duramaz olmustum 3 hafta oldu hala sırt ustu yatıyorum bıraz alıştım ama yınede zor ya

Ben de regl 2. Günümdeydim sıkıntı olmadı siz sorun yine de ama olmuyo zaten stres ve ilaçlardan kesilir yüksek ihtimalle. Yardım eden biri de olursa ilk bikaç gün yanınızda hiç sıkıntı olmaz.

Dün itibariyle depresyona girdim. Zaten evhamlı bir insandım ve dün tüm sorular aniden bastırdı. Ya memelerim çok küçük olduysa, ya ödemler indikten sonra geriye meme kalmazsa? Ya kilo verdiğimde sadece memeden verirsem? Günlerdir pansuman yapılmadı dikişler ne durumda bilmiyorum ya alttan alta şuan yaralarım çürüyorsa? Ya ilerde çocuğumu asla emziremezsem ve mama alacak param da olmazsa?

Ne zaman bir soruma cevap verecek olsam bir yenisi ekleniyor. Biraz araştırdım ameliyat sonrası depresyon deniliyormuş. Kafayı yiyecek noktaya geldim sürekli ağlamak istiyorum.

Back