Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cabalıyorum ınsallah cok zorlanıyorum
Selam ameliyattan 2 ay önce bıraktım.cok da faydasını gördüm. Belki biliyorsundur ama YouTube da "Allan Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu" yazarsan çıkan videolar inanılmaz etkili. Tabi istekli biri için. Denemekte fayda var.

1-1,5 ay kadar duşa başlansa da çok sıcak ve uzun süre alınmaması gerekiyo kendini o yüzden duşa da şartlama bu kadar iyice mutsuz olursun. Evden neden çıkamıyosun bence çıkıp bi yürüsen soğuk havada rahatlarsın.

Evet bırakmadan içenler vardı ama kesinlikle bırakmanı tavsiye ediyorum bu şansa bırakılacak bi şey değil çünkü. Ciddi sonuçları olabilir. Ben bir sene öncesinde bıraktım ki tek tük içiyodum.

Merhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...

Sevgili arkadaslar benim his problemimi biliyorsunuz ama benim durumumdan etkilenip bu operasyonu yaptirmamazlik etmeyin...Ben baska tecrubelerden faydalanmak ve benim tecrubemin de baskasina yol gostermesi dilegiyle yaziyorum...6bucuk ay oldu his kaybimda hic bir gelisme olmadi...Ben orantisiz, yamuk vs. olsaydi da keske hissi gitmeseydi demistim bir arkadas da bana hayirlisini dile demisti...6ay kontrolune gittim gogus uclarimin yarisi icerde kalmis...Bu hafta iki ucuda cikartip kuculterek tekrar dikecekler...İcinizde boyle bir tecrubeye tanik olan var mi...Bana dua ederseniz sevinirim...

Hadı ya cok gecmış olsun 6 aydan sonra boyle bısey olabılecegını bılmıyordum şaşırdım

Canım geçmiş olsun, muhtemelen çok küçük bir operasyon olacaktır iyi şanslar diliyorum inşallah kolay geçecek, bize burdan yazmayı unutma

Beni de izler misin

Evet dikişler baskı yapıyor ama toparlamaya için mecbur rahat ettim doktor kendi taktı en fermuarlı rahat aloverali bir sütyen resmini atayim

Benim arkadaşım oldu sigara içiyordu. iyileşme sürecini zorlayabiliryor. Ama o hiç sıkıntı yaşamadı hatta çok iyileştirici söyledi doktor ama olumsuz etkisi olduğunu hep söylüyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…