Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende hastanede aynada kendimi pijamalarımla gördüğümde ne kadar küçülmüşüm dedim, sonra inşallah çok küçük olmamışlardır dedim, zamanla şekli oturdu sonra da aynaların önünden geçerken hep bakıyordum çok güzel olmuş şükürler olsun diyordum, şimdi gözüm mü alıştı nedir sanki yine büyük gibi geliyor,(eski hali gibi değil tabi ki) ama güzeller , yani herkeste sendeki durum oluyor, takılma zamanla daha güzel olacak herşey,

Dün gece biraz ağrım ve ateşim vardı ama bu sabah kontrole gittim ve her şey yolunda çıktı. Bayağı iyi hissediyorum şu an.

Evet zamanla atlatıyorum. Bi de bizim gözlerimiz e cuplara f cuplara alışkın olduğu için normal meme garip geliyor. Artık atlattım o düşüncemi

Kesinlikle doğru ...ee bide benim gibi olmak isteyip defalarca ameliyat masasından dönmüş bi insan olsaydın panik atak denen illet yüzünden Harika bişey için adım attın uyguladın sonuda harika olacak buna inan lütfen sevgiler

Benimde öyle. Zaman yaklaştıkça korkuyorum surekli vazgeçiyorum falan. Fotograflarini gormek isterim sakıncası yoksa. Bu arada sormusmuydum hatirlamiyorum ama doktorun kimdi? cok sık giremiyorum malesef sorduysam da kusura bakma lütfen..

Bende kiloluyum verene kadar olmak istemiyorum diye diye 30 oldum. Bu yil olmaya karar verdim. Artik kilolarida ameliyattan sonra sporla veririm en azindan diye düşünüyorum. Sarkma cok az olur dedi her görüştüğüm doktor ama onuda goze aldim artik.

Gecmis olsun.. Doktorumda cok netim aslinda ama zaman yaklastikca korkup tekrar arasturmaya donuyorum. Yani dayanamadim arastirdim gercekten cok guzel yorumlar var. Suan hangi hastanede kendisi.. bu arada resimlerinizi gorebilir miyim sakincasi yoksa ?

Sabah ameliyatı beklerken iki kere tansiyonum düştü panik atak gibi soğuk terler döktüm. Ilkinde neredeyse vazgeçiyordum, para sizde kalsın önemlo değil ben gidiyorum diyecektim sonra gidersem bir daha hiçbir şey için adım atamayacağımı hep bu vücutla yaşamak zorunda kalacağımı düşündüm ki ben burun ve göz kapağı için de ameliyat olmayı düşünüyorum o yüzden sonuç ne olursa olsun girecem dedim bu ameliyata. Iyiki de geri dönmemişim ama geri döneni de anlarım. Çünkü çok garip bir korku.

Kızlar merhaba eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum buraya. Herkes iyi mi eski ameliyat olanlar ne durumdasınız? Benim 6 ay 9 gün oldu ameliyat olalı. Meme başlarımdaki izler hala geçmedi. Aslında bende biraz ihmal ediyorum krem ve yağlarımı düzenli sürmüyorum. Sizler ne durumdasınız kızlar?

Merhaba ben ameliyat olali dört ay oldu ayni problem hatta daha fazlasıni yaşadım dikis açılması kanama yag nekrozu yaklaşık iki bucuk ay sürdü ve nihayet geçti sürekli sargiliydim benim sol tarafta oldu problem sonuçta geç te olsa iyileşiyor önemli olan doktor kontrollerin ben iki üç güne bir doktordaydim şimdi aylık kontrollere gidiyorum moralinizi bozmayın geçmiş olsun

Ben bunu kullandım çok rahat geçti tavsiye ediyorum yine de doktorunuza sorun derim.

Cok gecmis olsun. Suan nasilsin ? Umarim sorunsuz atlatırsın iyileşme sürecini..

Teşekkür ederim. Bugün çok keyifsizdim, fiziksel ağrım kalmadı sayılır ama evden çıkamamak, sürekli halsizlik, yorgunluk falan insanı biraz yıpratıyor. Henüz şöyle uzun uzun sıcak bir duş da alamadım belki alsam rahatlayacam

Benımde zor iyileşiyor ıkıncı kez dıkıldı bu sferde sankı duştan sonra sol tarafımda acılma var gıbı hıssettım hemen sardım korkudan sağ tarafım ıyı oldu ıkıncı dikişten sonra ıyı gıbı.. Ama sureklı bı sızlama gergınlık ağırlık var uzerımde sızdede varmı bu acıyla karısık degısık bısey

kızlar aranızda sıgara içip amelıyat olan var mı benim ameliyata yaklasık 35 gün var 1 hafta once bıraktım dedım sadece 3 gun ıcmedım sonrakı gunlerde 1 er tane ıctım dr sıgarayla ılgılı bırssey sormadı benım de soylemek aklıma gelmedı tıp fakultesınde ve sadece persembe sabahları muayenesı var benım de ızın alıp gıtme sansım yok kısacası soramıyorum doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…