- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.021
Evet oldu artık ama zor zamanı atlattın kendini yormamaya çalış. Çok çok geçmiş olsun trkrarDun tekrardan acılarak dikişler acıldı atıldı kabukları söktü dr baya acıdı sarılı suanda başa dönmüş gıbı hıssedıyorum kendımı gunlerdır duş almadım alamıcamda zorlanmaya başladım dr da keske olmasaydı ama oldu dedı elden gelen bısey yokkı
Evet ben de merak ediyorumNasılsınDeran87 , umarım herşey yolundadır
Sagol arkadaşım tesekkurlerEvet oldu artık ama zor zamanı atlattın kendini yormamaya çalış. Çok çok geçmiş olsun trkrar
Beterin beteri var yani dimi sen kurtulmuşun darısı bana inşallahhhBenden 3 kılo cıkarıldı yanlarıda toparladı koltuk altından başlıyor dikişler
Kurtuldun hadi gecmiş olsun dıkkat etArkadaslar ancak kendime geldim çok mide bulantisi. Iyiyim simdi
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben kilo vermeye çalışıyorum, 1-2 aya kadar operasyon düşünüyorum.90 e beden sütyen kullanıyorum. Sizin operasyon öncesi sütyen bedeniniz neydi?ne kadar küçülme oluyor merak ediyorum.Benden 3 kılo cıkarıldı yanlarıda toparladı koltuk altından başlıyor dikişler
geçmiş olsun dilerim cabuk iyileşirsiniz.Hastaneye geldim. Birazdan alınacam ameliyata. Kardeşimi çağırdım annemin yanında kalsın diye gelmedi. Gelir umarım birazdan. Dua edin bana.
95 100 c idi benım ıkı ölcüde oluyodu bana suan bılmıyorum ne oldum henuz sütyen kullanmadım 80 85 gıbı duruyoMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben kilo vermeye çalışıyorum, 1-2 aya kadar operasyon düşünüyorum.90 e beden sütyen kullanıyorum. Sizin operasyon öncesi sütyen bedeniniz neydi?ne kadar küçülme oluyor merak ediyorum.
Geçmiş olsun kurtuldun bir an önce ayağa kalkarsin insaalhArkadaslar ancak kendime geldim çok mide bulantisi. Iyiyim simdi
çok geçmiş olsun 3 kilo alındı demek sizden. benim de sütyen ölçüm 95-100 hemde E Allah yardım etsin95 100 c idi benım ıkı ölcüde oluyodu bana suan bılmıyorum ne oldum henuz sütyen kullanmadım 80 85 gıbı duruyo
Merhaba emoyasonaz sende ameliyat olmayı düşünüyorsun değilmiçok geçmiş olsun 3 kilo alındı demek sizden. benim de sütyen ölçüm 95-100 hemde E Allah yardım etsin
iki yıl önce ameliyatın eşiğinden döndüm.Dönmek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. Ama hala ameliyat olmayı düşünüyorum. Küçük bir ilde yaşıyorum .Plastik cerrah yok düşünün artık.Bekliyorum ne zaman kısmet olacak diyeMerhaba emoyasonaz sende ameliyat olmayı düşünüyorsun değilmi
Ben sütyen takmadım hıc ne hastanede ne evde sargı bezı vardı sadece. Bacaklarıma varis bandı sarmıştılar amelıyatta cıkınca yürüyünce alcaz dedıler hemen kalktm sırf cıksın dıye okadarDikişlerim geriliyor sanki uzandığım yerden. Normal mi bu. Bi de giydirdikleri sütyen çok sıkıyor, aşırı ödemim car
umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Sütyen takılmadığı için dikişler açılmış olabilirmi acaba.Doktorunuz önermedimiBen sütyen takmadım hıc ne hastanede ne evde sargı bezı vardı sadece. Bacaklarıma varis bandı sarmıştılar amelıyatta cıkınca yürüyünce alcaz dedıler hemen kalktm sırf cıksın dıye okadar
görev icabı doğudayım malesef yakın değilim Ankara'yaAnladım.. Aslında ankaraya yakınsan orada devlet hastaneleri çok başarılı eğer okuduysan bu forumda çok var olan
Hiç önermedı 8 gun sonra pansumana gıttıgımde penye olanlardan takabılırsın dedı takmadım cunku cok sarılıydı ogun aldı sargıları ogun tak dedı ama ıstege bağlı bnde hep evdeydım takmadım banyoda sonra acıldı benım dikişlerımde yumuşama oldu kremıde sürünceumarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Sütyen takılmadığı için dikişler açılmış olabilirmi acaba.Doktorunuz önermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?