- 20 Ocak 2018
- 261
- 562
- 18
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.001
Deran bence hiçbirşeyi kafana takma ameliyatın sonuçlarını düşün, giyeceğin kıyafetleri hayal et, hafifleyeceğini hayal et şahsen ben ocağa kadar bu kafadayım :)
Aynen öyle:) o zaman sana güçlü durmak kalıyor
normalde alt kısmım 40 üst bedenim 42 beden ama göüsler yüzünden 46 beden alıp terziye götürüyordum ,şimdi kurtuldum acı gecicek ama daha şimdiden iyiki diyorum:)
kaç yasındasınız bilmiyorum ama benımde 80/E idi ölcüm yaşla birlkte hem sarkıyor hemde omuzlarda cukurlaşma oluyor açıkcası sahsen his kaybınıda cok önemsemiyorum 44 yasındayım artık:)Geçmis olsun. Benim gögüslerim 85 E. Aslında 80 F falan ama o bedeni türkiyede bulmak biraz imkansız. Çok sarkık değil ama nasıl söylesem çok yaygın aslında güzel görünüyorlar. Benim sorunum sırt ağrısı ve sırtımda fıtık çıkmış olması. En çok his kaybından korkuyorum itiraf etmek gerekirse evet belki basit ve saçma bir korku ama his olması hoşuma gidiyor ve kaybetme fikri beni çok ama çok tedirgin ediyor.
kaç yasındasınız bilmiyorum ama benımde 80/E idi ölcüm yaşla birlkte hem sarkıyor hemde omuzlarda cukurlaşma oluyor açıkcası sahsen his kaybınıda cok önemsemiyorum 44 yasındayım artık:)
Ayy ne mutlu sana Benim 14. Gün tamamen iyileştim. Yukarılara uzanmak dışında hareket engelim kalmadı. Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi. Bende günlerce uyuyamadım heyecandan ama oluyor bitiyor. Herşey iyi olucak eminim. Ameliyat sonrası ilk birkaç gün biraz sızlama o kadar. İyi dinlenmeye bak direnlerin çıkana kadar. Şimdiden geçmiş olsunMerhaba, ben yarın ameliyat oluyorum ama boğazım ağrıyor günlerdir, ameliyata engel olur mu? Bi de biraz moral verebilir misiniz acaba azıcık tedirginim, ilk gün çok ağrıyacak mı? Kaç günde ayağa kalkabilecem
Ayy ne mutlu sana Benim 14. Gün tamamen iyileştim. Yukarılara uzanmak dışında hareket engelim kalmadı. Yıllardır hayalini kurduğum bir şeydi. Bende günlerce uyuyamadım heyecandan ama oluyor bitiyor. Herşey iyi olucak eminim. Ameliyat sonrası ilk birkaç gün biraz sızlama o kadar. İyi dinlenmeye bak direnlerin çıkana kadar. Şimdiden geçmiş olsun
Deren2013 nasılsın ? Dikislerin düzeltildi mi umarım sıkıntı yokturArkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
Otururken de sıkıntım yok. Benim iyi geçti ameliyat sonrası ama bazen daha zor toparlayan arkadaşlar oluyor. Ama iyi düşünüyoruzTeşekkür ederim. Otururken falan nasilsinız. 10 günde işe dönebilir miyim sizce
ben 4 cü çalısmaya basladım ama işim masa bası fiziksel olarak cok yorulmuyorum.Teşekkür ederim. Otururken falan nasilsinız. 10 günde işe dönebilir miyim sizce
hadi hayırlısı ile inşallah, istediğin sonuca ulaşırsın, ilk geceyi attlattın mı gerisi çok kolay geliyor, korkulacak bir şey yok inanın, 10 günde toparlanıyorsunuz,Hastaneye geldim. Birazdan alınacam ameliyata. Kardeşimi çağırdım annemin yanında kalsın diye gelmedi. Gelir umarım birazdan. Dua edin bana.
Dun tekrardan acılarak dikişler acıldı atıldı kabukları söktü dr baya acıdı sarılı suanda başa dönmüş gıbı hıssedıyorum kendımı gunlerdır duş almadım alamıcamda zorlanmaya başladım dr da keske olmasaydı ama oldu dedı elden gelen bısey yokkıDeren2013 nasılsın ? Dikislerin düzeltildi mi umarım sıkıntı yoktur
Geçmiş olsun hıc korkmayın zor bı amelıyat degıl ben saatine kalktım ayaga dolastım sadece direnler sıkıcıydıhadi hayırlısı ile inşallah, istediğin sonuca ulaşırsın, ilk geceyi attlattın mı gerisi çok kolay geliyor, korkulacak bir şey yok inanın, 10 günde toparlanıyorsunuz,
Bana abartısız her gittiğim doktor 3-3,5 kg çıkar dedi 500 gr da neymiş :)Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
Burda bi arkadaş vardı şeyma bakan ona sor söylesin nasıldı nasıl iyileşti sıkma canının herşey düzelirDikilsin tekrar üzülme insanların ne açık yaraları ne sorunları oluyo dikiş açılmasında bi şey yok azıcık iyileşmesi gecikir 1 aydan sonra onu da anlamazsın bile zaten azıcık sabır sonu güzel olucak :)
Benden 3 kılo cıkarıldı yanlarıda toparladı koltuk altından başlıyor dikişlerBana abartısız her gittiğim doktor 3-3,5 kg çıkar dedi 500 gr da neymiş :)
NasılsınHastaneye geldim. Birazdan alınacam ameliyata. Kardeşimi çağırdım annemin yanında kalsın diye gelmedi. Gelir umarım birazdan. Dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?