- 30 Kasım 2018
- 104
- 111
- 23
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.981
Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana[/QUOTE
3 bucuk kilo gitti toplamda benden bir haylı doku alınmış:)
Şu an ölçüsü nedir tam olarak. Benden yaklaşık 850 gr alındı. İstediğim ölçü olmadı tabii orası başka :/Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
potluklar içinmi yoksa küçültme mi oldun canımPotluklar biraz cıkartılan dokunun mıktarıyla ilgili bir durum ben 12 gun oldu amelıyat olalı dün iyidim ama bugun biraz ev iş zorladım sanırım dikişlerim sızlıyor iyiim deyim kendinizi cok yormayın bence .
ameliyat oldunmu canımFotoğraf göndereyim dedim ölçmek yerine, albüm oluştrdum gizlilk ayarlarını falan yaptm ama neden yüklenmiyor olabilr
Olmadım canım, ocakta oluyorum aksilik çıkmazsa[/QUOTE
hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun canım.ölçülerin nedir göğüs çevren falan baya büyükmü.
Çözünürlük yüksektir ekran görüntüsü alıp onları yüklemeyi denebilirisnizFotoğraf göndereyim dedim ölçmek yerine, albüm oluştrdum gizlilk ayarlarını falan yaptm ama neden yüklenmiyor olabilr
99 cm, göğüs altı 80 cmŞu an ölçüsü nedir tam olarak. Benden yaklaşık 850 gr alındı. İstediğim ölçü olmadı tabii orası başka :/
benim 80 B oldu ölçü.Şu an ölçüsü nedir tam olarak. Benden yaklaşık 850 gr alındı. İstediğim ölçü olmadı tabii orası başka :/
Çok fazla fark yokmuş aslında , sanırım sarkma fazla . O yüzden fazla ağırlık almayacaklardır. Benim ameliyat sonrası aradaki fark 16 cm.99 cm, göğüs altı 80 cm
küçültme ameliyatı oldum canım potluklar var ama cokta sorun etmıyorum acıkcası .potluklar içinmi yoksa küçültme mi oldun canım
Deran bence hiçbirşeyi kafana takma ameliyatın sonuçlarını düşün, giyeceğin kıyafetleri hayal et, hafifleyeceğini hayal et şahsen ben ocağa kadar bu kafadayım :)Merhaba, ben yarın ameliyat oluyorum ama boğazım ağrıyor günlerdir, ameliyata engel olur mu? Bi de biraz moral verebilir misiniz acaba azıcık tedirginim, ilk gün çok ağrıyacak mı? Kaç günde ayağa kalkabilecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?