• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Dun tekrardan acılarak dikişler acıldı atıldı kabukları söktü dr baya acıdı sarılı suanda başa dönmüş gıbı hıssedıyorum kendımı gunlerdır duş almadım alamıcamda zorlanmaya başladım dr da keske olmasaydı ama oldu dedı elden gelen bısey yokkı
Evet oldu artık ama zor zamanı atlattın kendini yormamaya çalış. Çok çok geçmiş olsun trkrar

Benden 3 kılo cıkarıldı yanlarıda toparladı koltuk altından başlıyor dikişler
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben kilo vermeye çalışıyorum, 1-2 aya kadar operasyon düşünüyorum.90 e beden sütyen kullanıyorum. Sizin operasyon öncesi sütyen bedeniniz neydi?ne kadar küçülme oluyor merak ediyorum.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Ben kilo vermeye çalışıyorum, 1-2 aya kadar operasyon düşünüyorum.90 e beden sütyen kullanıyorum. Sizin operasyon öncesi sütyen bedeniniz neydi?ne kadar küçülme oluyor merak ediyorum.
95 100 c idi benım ıkı ölcüde oluyodu bana suan bılmıyorum ne oldum henuz sütyen kullanmadım 80 85 gıbı duruyo

Dikişlerim geriliyor sanki uzandığım yerden. Normal mi bu. Bi de giydirdikleri sütyen çok sıkıyor, aşırı ödemim car

Merhaba emoyasonaz sende ameliyat olmayı düşünüyorsun değilmi
iki yıl önce ameliyatın eşiğinden döndüm.Dönmek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. Ama hala ameliyat olmayı düşünüyorum. Küçük bir ilde yaşıyorum .Plastik cerrah yok düşünün artık.Bekliyorum ne zaman kısmet olacak diye

Anladım.. Aslında ankaraya yakınsan orada devlet hastaneleri çok başarılı eğer okuduysan bu forumda çok var olan

Dikişlerim geriliyor sanki uzandığım yerden. Normal mi bu. Bi de giydirdikleri sütyen çok sıkıyor, aşırı ödemim car
Ben sütyen takmadım hıc ne hastanede ne evde sargı bezı vardı sadece. Bacaklarıma varis bandı sarmıştılar amelıyatta cıkınca yürüyünce alcaz dedıler hemen kalktm sırf cıksın dıye okadar

Ben sütyen takmadım hıc ne hastanede ne evde sargı bezı vardı sadece. Bacaklarıma varis bandı sarmıştılar amelıyatta cıkınca yürüyünce alcaz dedıler hemen kalktm sırf cıksın dıye okadar
umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Sütyen takılmadığı için dikişler açılmış olabilirmi acaba.Doktorunuz önermedimi

umarım kısa zamanda iyileşirsiniz. Sütyen takılmadığı için dikişler açılmış olabilirmi acaba.Doktorunuz önermedimi
Hiç önermedı 8 gun sonra pansumana gıttıgımde penye olanlardan takabılırsın dedı takmadım cunku cok sarılıydı ogun aldı sargıları ogun tak dedı ama ıstege bağlı bnde hep evdeydım takmadım banyoda sonra acıldı benım dikişlerımde yumuşama oldu kremıde sürünce

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 11 Aralık Salı günü meme küçültme ameliyatım var Bursada. Bu sayfada okuduğum her şeyin bana çok faydası oldu bilinçlendim. Sormak istediğim bir soru var ameliyat günü reglimin ilk gününe denk geliyor bir sorun olur mu? Ya da geciktirici kullansam bir sıkıntı cıkar mı? Bilenler var mı?

Back