- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.961
canım merhaba yanlarım alındı sorunsuz geçti.çok potuk vardk şimdi dümdüz çok şükür.4,5 ay oldu ameliyat olalı fakat sarkma durımu sanki bende de var.ama olsun diyorum.yinede eskisinden çok çok daha iyi.sen naptın yanlarından ameliyat oldunmu.durum nedir.hiç ağrı sızım olmdı.lokalle yapıldı.bu arada senin fotolarınj göremiyorum.beni izlermisin.Canım benim de kenarlarda minik potluk var. Lokal anestezi ile hallederim dedi doktorum. Haftaya gidicem doktora. Ne zamana yapar bilmiyorum.
Hatta o sırada biraz şekilsiz ve tekinsiz bir benim var, onu da alacak. "Ameliyathanede yapıcam ama lokalle belki sedasyonla "falan dedi.
O zaman yazar, haber veririm.
Geçmiş olsun.
merhaba canım sorunsuz atlattım çok şükür çok potluklar vardı şimdi dümdüz oldu.lokalle yapıldı acı sızı somrasında ağrı hiç olmadı.ara ara göğüslerime iğneler saplanıyor bu notmalmi sizdede oluyormu 4,5 ay oldu ameliyat olalı.Merhaba , geçmiş olsun şimdiden . Kolay atlatırsın umarım. Detayları bize de aktarirsan seviniriz
Potluk dediğiniz kenardaki dikişler mı kizlarcanım merhaba yanlarım alındı sorunsuz geçti.çok potuk vardk şimdi dümdüz çok şükür.4,5 ay oldu ameliyat olalı fakat sarkma durımu sanki bende de var.ama olsun diyorum.yinede eskisinden çok çok daha iyi.sen naptın yanlarından ameliyat oldunmu.durum nedir.hiç ağrı sızım olmdı.lokalle yapıldı.bu arada senin fotolarınj göremiyorum.beni izlermisin.
15.cı gunumdeyım ben sızlama şeklınde agrı var hareketlerım hsla kısıtlı dr kolu yukarı ksldırma zorlama dedı dikişimde açılma var dun cok uzuldum hep boyle kalacak sanıyor ınsan.. Agrıyı sızıyı gectım işin depresıf tarafıda cok fazla bunalıma gırmekten korkar oldum kızım5 yasında durmuyor okulu vs zorlanmaya basladım
Ne mutlu size gecmış olsun benım dikişlerim de dün acılma oldu ve kanıyor tekrar sargıya alındı o bölge.. Sızlama var yatıp kalkarken bıraz. Dışarı hıc cıkamadım henüz ıkı kere kontrol pansuman dışında malesef
Arkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
Telefondan giriş yapınca genellikle fotoğraf yüklenemiyor . Sayfanın üst tarafında albümler bölümüne girerek fotoğraf yükleyebilir ve gizliliğini oradan ayarlayabilirsiniz.ben foto atabilrim ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum ameliyat sonrası benim silikon falan taktırdığımı sananlar var .foto gizli nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız seve seve gönderirim devlet hastanesi yada özel değil önemli olan doktor plastik cerrahi doktor takviminden bilgehan ilkere bak yıllara göre yorumları oku gerçekten öyle bir insan devlet hastanesinde inanamayacağınız özen ve iyilikte foto için sölediğim gibi benim için gizlilik olduğu sürece atabilirim sıkıntı yok.
Evet tabii ki , ağrı olmaz olur mu? Bazen şiddetli bile olduğunu söyleyebilirim. Sorun ediyordun yanları, kurtuldun ne güzel :)merhaba canım sorunsuz atlattım çok şükür çok potluklar vardı şimdi dümdüz oldu.lokalle yapıldı acı sızı somrasında ağrı hiç olmadı.ara ara göğüslerime iğneler saplanıyor bu notmalmi sizdede oluyormu 4,5 ay oldu ameliyat olalı.
Geçmiş olsun sonunda mutlu olmak öenmli olan bende 3 gün sonra evde temizlik yaptım ağır olmayan işler vs ama ten yapısıyla metobolizmayla biçok şeyle alakası var tabi görünüm ve operasyon kaliteside öenmli ama sonunda mutluluk varMoral vermeye geldim :))
Daha aonceki yazdiklarimi okumussundur belki. Sunu soyleyeyim hic cani tatli biri degilimdir ama bu ameliyatta 1 ayda anca kendime geldim. Herkes 1 haftada normale döndüm derken ben 1. Ayda döndüm valla, ozellikle3 hafta eziyet gibiydi. Surekli yorgun baygin hissettim kendimi. Calisiyor olmam da belki buna etken ama hic kolay degildi. Dikisacilmasi olmadi ama hematom oldu bende de. Moralim cok bozuldu hic iyilesemiycem sandim. Ama 1 ay olmasini bekle derim. İnan bana gececek. Dikis acilmasi da cok gorulen bir durum. Dikilir tekrar sorun etme. Biraz iyilesme surecin gecikecek o kadar. İnsan o anda cok korkuyor biliyorum sonucu dusun hep. Ben su ana kadar pisman olan gormedim burda.
Sadece his kaybi yasayan arkadas var sanirimcok uzulen ama o da cok sorun degil gelecek geri o hisler, birazzaman ve sabir sadece
Ağrı yapan aşırı olmadıkça gramı ya da kilosu değil zaten sarkıklığı o düzelince ağrısı da gidiyo merak etme :)Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
Merhaba beni de izlermisindoktor bilgehan ilker diyorum başka söze grek yok. benim göğüslerim muhteşem birsürü doktor fotosunu istedi ben bile bakmaya doyamıyorum öle güzel ve acısız bir ameliyat oldumki kesinlikle tavsiye ederim. plastik cerrahi doktor bilgehan ilker yazarsanız doktor takvimi diye bir s
ite var oraya yorumları görürsünüz ayrıca meme küçültme ameliyatı yaptırmak isteyenler diye konu başlığı açtım deneyimimi okuyabilirsiniz
500 gr cok az bence bukadar doku ıcın amelıyat olmaya degermı bılemedım suan benden 3 kılo cıktı cunkuKızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
Haklısın zorlu bir süreç cocuk vs de olunca dahada zor oluyor ama sabır gececek ınşallah . ben duzelmeye çalışırken tam zor oldu tekrar ne yasıcamı bılmıyorum enfeksıyon dikiş açılması vs zor yaMoral vermeye geldim :))
Daha aonceki yazdiklarimi okumussundur belki. Sunu soyleyeyim hic cani tatli biri degilimdir ama bu ameliyatta 1 ayda anca kendime geldim. Herkes 1 haftada normale döndüm derken ben 1. Ayda döndüm valla, ozellikle3 hafta eziyet gibiydi. Surekli yorgun baygin hissettim kendimi. Calisiyor olmam da belki buna etken ama hic kolay degildi. Dikisacilmasi olmadi ama hematom oldu bende de. Moralim cok bozuldu hic iyilesemiycem sandim. Ama 1 ay olmasini bekle derim. İnan bana gececek. Dikis acilmasi da cok gorulen bir durum. Dikilir tekrar sorun etme. Biraz iyilesme surecin gecikecek o kadar. İnsan o anda cok korkuyor biliyorum sonucu dusun hep. Ben su ana kadar pisman olan gormedim burda.
Sadece his kaybi yasayan arkadas var sanirimcok uzulen ama o da cok sorun degil gelecek geri o hisler, birazzaman ve sabir sadece
Çok geçmiş olsunArkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
Toplamda 800 Gr çıktı ama benim baya küçük oldu. Israrla kucuk göğüs istedim çünkü annem anneannem çok iri goguslu sonumun öyle olmasını istemedim.suan gayet memnunum tüm braletler artık benim :)Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
Meme dokusu ve yoğunluğu kişiye göre değişken bi şey. Benden de az çıkarıldı ama üç kap küçüldüm çünkü çok sarkıktı meme dokum azdı deri fazlası vardı kilo da verdiğim için ama sanki 2 kilo gitmiş gibi öyle düşünmeyin yani500 gr cok az bence bukadar doku ıcın amelıyat olmaya degermı bılemedım suan benden 3 kılo cıktı cunku
Dikilsin tekrar üzülme insanların ne açık yaraları ne sorunları oluyo dikiş açılmasında bi şey yok azıcık iyileşmesi gecikir 1 aydan sonra onu da anlamazsın bile zaten azıcık sabır sonu güzel olucak :)Arkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
evet canım kol altlarıPotluk dediğiniz kenardaki dikişler mı kizlar
evet sorun edilmicek gibi değildi ki.ameliyat olanların fotolara bakıyorum maşallah genelinde potluk olmamış.burdan bşr arkadaş da olmuş haberim yoktu.doktora sordum düzelebiliyormu yaparmısınız diye.tamam yaparız dedi.ben demesem dr demiyecek düzeltebiliriz diye yani.burası da çok iyi oldu bilgi sahibi olabiliyoruz böylelikle.Evet tabii ki , ağrı olmaz olur mu? Bazen şiddetli bile olduğunu söyleyebilirim. Sorun ediyordun yanları, kurtuldun ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?