• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ne kadar ağırlık çıktığınıda yazsanız keşke, yani dr bana 500 gr falan çıkar dedi ama yükümü hafifletmez sanki azmış gibi geldi bana
Şu an ölçüsü nedir tam olarak. Benden yaklaşık 850 gr alındı. İstediğim ölçü olmadı tabii orası başka :/

Fotoğraf göndereyim dedim ölçmek yerine, albüm oluştrdum gizlilk ayarlarını falan yaptm ama neden yüklenmiyor olabilr

Ya ben dün fotığraf çekerken farkettim 2 yıl full emzirmenin sonucu sarkık göğüslerimn resmen üstü dümdüz olmuş ve iyice sarkmış. Pek bakmıyordum aynada son zamanlarda çünkü

Merhaba, ben yarın ameliyat oluyorum ama boğazım ağrıyor günlerdir, ameliyata engel olur mu? Bi de biraz moral verebilir misiniz acaba azıcık tedirginim, ilk gün çok ağrıyacak mı? Kaç günde ayağa kalkabilecem

bunyeden bunyeye degişmekle birlikte ilk gun tabi biraz agrı oluyor ama ertesi günlerde katlanılamıyak bir agrı değil.geçmiş olsun şimdiden

Merhaba, ben yarın ameliyat oluyorum ama boğazım ağrıyor günlerdir, ameliyata engel olur mu? Bi de biraz moral verebilir misiniz acaba azıcık tedirginim, ilk gün çok ağrıyacak mı? Kaç günde ayağa kalkabilecem
Deran bence hiçbirşeyi kafana takma ameliyatın sonuçlarını düşün, giyeceğin kıyafetleri hayal et, hafifleyeceğini hayal et şahsen ben ocağa kadar bu kafadayım :)

Back