- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.001
Ben pazartesi gidicem tekrar pansuman yapicak sonra iki gun sonra yine cagirir gibi geliyor dren cikan yerlere antibiyotik krem verdiler onu sür aksamlari dediler ama ben daha dikislere bile bakamadim korkuyorum resmenSargilari eve gonderirken acti sonra su gecirmez bantla bantladi 1 hafta daha oyle kaldim sonra bantlari cikardi biraz daha kucuk bant takti
Popom ve sirtim cok agrimisti. 1 haftadan sonra onlar azalacak merak etme
Agrin varmi nasil rahatmisin hastanede ben cok rahatsiz olmustum resmen popom agridi cikmak ivin can attim zaten kizimda annemde kaliyordu kizimida goremeyince daha cok uzuldum israrla ciktim kactim hastaneden resmen hasta ediyor beni orasiPazartesi sabah taburcuyum..hoca öyle dedi burda daha rahat edersin dedi bende kabul ettim
Agrin varmi nasil rahatmisin hastanede ben cok rahatsiz olmustum resmen popom agridi cikmak ivin can attim zaten kizimda annemde kaliyordu kizimida goremeyince daha cok uzuldum israrla ciktim kactim hastaneden resmen hasta ediyor beni orasi
Ben pazartesi gidicem tekrar pansuman yapicak sonra iki gun sonra yine cagirir gibi geliyor dren cikan yerlere antibiyotik krem verdiler onu sür aksamlari dediler ama ben daha dikislere bile bakamadim korkuyorum resmen
Ne kadar oldu ameliyat olali acimiyomu masaj esnasindaBenim hala biri daha sis , kontrolde doktor masaj onerdi, ben ellemeye korkuyorum haldir huldur masaj gosterdi bana :))) ona masaja basladim velhasil eger biri sis kalirsa masajla duzelttirir onu merak etme
5 hafta oldu , yok acımıyor masaj yaparkenNe kadar oldu ameliyat olali acimiyomu masaj esnasinda
Bendim o evet carsamba oldum ameliyati cuma ciktim evdeyim simdi yatiyorum geziyorum sagol sordugun icinArkadaşlar biri vardı kan pıhtılaşması vardı ameliyat olcaltı hatta iğne yapıldı diyodu kimdi oldumu ameliyat eceba aklıma geldi bugün.. İyidir inşallah olmuştur sorunsuz
Ben de öyleydim ilk 1 ay krem bile süremedim korkumdan. Hep eşim sürdü. Gerçekten ilk 1 ay Benim de çok zor geçti. Sabır herşeyden önce sabır gerekiyor bu operasyon sonrası. Geçecek İnan bana hepsi geçiyor zamana bırak ve rahat olmaya çalış. Benim göğüs altı dikişlerim o kadar gerginlik hissi veriyordu ki he sabah kalktığımda ağlıyordum sinirden bu gün de geçmemiş diyeBen pazartesi gidicem tekrar pansuman yapicak sonra iki gun sonra yine cagirir gibi geliyor dren cikan yerlere antibiyotik krem verdiler onu sür aksamlari dediler ama ben daha dikislere bile bakamadim korkuyorum resmen
Merhaba arkadaşlar bende cuma günü Basaksehir devlet hastanesinde doktor Nurettin Uzer e küçültme ameliyatı oldum 2 saat sürdü çok rahat bir ameliyat doktorum da çok iyiydi herhangi bir ücret odemedim 180 lira sutyen parasi odedik sadece
utyen filan yok su an aklimda acilarin kadiniyim resmen gecsin gitsin senin ne kadar oldu ameliyat olali simdi nasilsin iyimisinBen de öyleydim ilk 1 ay krem bile süremedim korkumdan. Hep eşim sürdü. Gerçekten ilk 1 ay Benim de çok zor geçti. Sabır herşeyden önce sabır gerekiyor bu operasyon sonrası. Geçecek İnan bana hepsi geçiyor zamana bırak ve rahat olmaya çalış. Benim göğüs altı dikişlerim o kadar gerginlik hissi veriyordu ki he sabah kalktığımda ağlıyordum sinirden bu gün de geçmemiş diyezor evet zordu ama geçti gitti şükür :) sen de sabret sütyen alışverişine hazırlan hem de istediğin model ve desen
Çokk geçmiş olsun maşallah çok sevindim bian önce çabucak iyileşmelerBendim o evet carsamba oldum ameliyati cuma ciktim evdeyim simdi yatiyorum geziyorum sagol sordugun icin
Çok gçmiş olsun ..nurettin beye 3 arkadaiım oldu çok harika bi karar vermişsin zaten bende kışa halledemessem maddi imkanı nurettin beye gidicemKızlar merhaba, dün oldum ameliyatımı. Başakşehir devlet hastanesinde doktor Nurettin uzer yaptı ameliyatımı. Nurettin bey harika bir doktor. 1 yil bekledim bu ameliyat için. Doktoruma başından beri güvendim. Ameliyattan sonra ciddi ağrı hissettim fakat odaya çıktıktan sonra ağrım geçti. Dünü cok rahat atlattım ama bugün biraz ağrılı geçiyor drenlerim beni mahvetti resmen. Ama onun dışında gayet iyiyim kendi başıma kalkıyorum yürüyorum. Pazartesi taburcu olucam. Umarım herhangi bir sıkıntı yaşamam. Hiç pişmanlık duymadım iyi ki oldum bu ameliyatı. Olmayı düşünenler sakın vazgeçmeyin. Göğüslerime baktıkça bunlar benim mi diyorum :)
Sol göğsümde morarma oluştu bu normal mi ya bide yine sol gogus altında batma oluyor ara ara :/ bu tür şikayet yaşayan var mı kizlar
Çok gçmiş olsun ..nurettin beye 3 arkadaiım oldu çok harika bi karar vermişsin zaten bende kışa halledemessem maddi imkanı nurettin beye gidicem
Benimde ara ara batma oluyor.sizliyorda memelerimin altı..doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?