• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim cook oldu morarma ile ilgili her soruya yanita hazirim :KK66:

Sol göğsümde morarma daha yoğun sağ göğsümde şişlik ve sertlik daha yoğun. Hemşireler normal hepsi dedi. Tabi kolay değil yaşadığımız deforme olması cok normal aslında. Daha iyiyim gündüz goguslerimi tutmadan yuruyemiyordum düşecekler gibi hissediyordum ahahah ama çok şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim ilgin için ❤

Sol göğsümde morarma daha yoğun sağ göğsümde şişlik ve sertlik daha yoğun. Hemşireler normal hepsi dedi. Tabi kolay değil yaşadığımız deforme olması cok normal aslında. Daha iyiyim gündüz goguslerimi tutmadan yuruyemiyordum düşecekler gibi hissediyordum ahahah ama çok şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim ilgin için ❤
Merhaba geçmiş olsun. Göğüs olcunuz kaçtı kaç oldu ameliyat tan çıkınca çok agriniz oldu mu acaba? Ben ameliyat sonrası acidan korkuyorum birde ters T mi oldunuz sizde?

Mrb Bende yarın gidiyorum tahliller yapılacakmış sonuca göre sali da ameliyat i yaparız dedi Dr . hayrlisi ile olur biter inşaallah dua edin korkmuyor da değilim
Ay hadi inşallah kurtulalım artık bu yüklerden bende Temmuz başında olacağım Allah nasip ederse. Ameliyat oldum diyen herkes için sanki kendim olmuş um gibi seviniyorum. Sen Manisa da olacaktın demi?

Merhaba geçmiş olsun. Göğüs olcunuz kaçtı kaç oldu ameliyat tan çıkınca çok agriniz oldu mu acaba? Ben ameliyat sonrası acidan korkuyorum birde ters T mi oldunuz sizde?

Merhaba teşekkür ederim. 95 ti 80-85 oldu. Ameliyathane de ayılmaya başladığım ilk anlar da ciddi acı yaşadım. Sanırım bunda sigara içiyor olmam büyük etken oldu. Ama odaya çıkardıklarında ağrı kesici verdiler ve çok rahatladım. Evet ters t oldum bende. Korkmayin ve geciktirmeyin ameliyat olmayı. Keşke daha önce olsaydım. Ne acım ne ağrım var. Mutlaka olun ☺

İnsallah dört gözle bekliyorum kurtulmayi manisaliym ama kayseride olucm saatler kaldı bı aksilik çıkmazsa

Mrb Bende yarın gidiyorum tahliller yapılacakmış sonuca göre sali da ameliyat i yaparız dedi Dr . hayrlisi ile olur biter inşaallah dua edin korkmuyor da değilim

Korkma. Şöyle söyleyeyim sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı beni zorlayan tek ağrı bu oldu. Ameliyat ağrın çok olmayacak emin ol. Hayırlısı olsun insallah.

Bugün 3. günüm morarmalar normal mi ya

Benim 13 gün üstüne oldu morarma. Ama tam morarma değil. Morumsu-yeşlimsi bir renk değişikliği. Hatta yazmıştım burada da. Doktoruma foto çekip atmıştım. (Hematomdan falan aşşırı korkuyordum çünkü) O göğüsünde çok işlem yaptık-kurcaladık normal takma sen kafanı dedi. ama yine de çağırdı muayeneye. (foto atmamdan 4 gün sonra gitmiş olsum, o zamana kadar azaldı tabi)

Görüntü ters muhtemelen yine ama. Ciltteki değişik rengi göreceksin mutlaka böyleydi benşm. Bu 22 Mayısta çekildi. Ameliyatımın 15. günü.

Eklentiler

• 2018_05_22_IMG_9435---.webp
    2018_05_22_IMG_9435---.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 353
Meme küçültme operasyonu sonrası ne zaman ağırlık kaldırabildiniz? 1 yaşındayken kuzum ameliyat olacağım ama iyileşme süreci için endişeliyim

İlk 10 gün bence hiç yeltenmeyin. Kendinizi ne kadar korursanız iyileşme süreciniz o kadar düzgün ilerler. Benim kızım 2 yaşında 10kg. Bana aşırı düşkün ve kucakçı bir çocuk. Sadece hastanede yatarken annemde kaldı. Ben evdeyken de gündüzleri gitti, eşim işten gelirken getirdi eve. Ama bez-kıyafet değişimi, yatağa yatırıp kaldırmasını hep o yaptı. 10.günden sonra rahatlıyorsunuz. İlla alacaksanız oturduğunuz yerden alın kucağınıza. Ama mesafeli taşımayın. Ben 2. haftadan itibaren aldım kucağıma ama yerden kaldırma veya taşıma olarak değil. 4 gün sora 1 ay olacak ameliyat olalı. Şimdi en fazla 3-5 metre taşıyorum. Çok bi sıkıntım kalmadı, ama meme uçlarımın hassaslığı var. Ayn ilk emzirme zamanı yara olup acıyan uçlar gibi; değince-dokununca falan rahatsız oluyorum. Tam anlamıyla doya doya sarılamıyorum o yüzden, yandan yandan kucaklayıp,sarılıyorum.

Back
X