Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

İlk zamanlar ara ara hafif bir sızlama oluyordu elimle oynayınca ben çok hissetmiyordum ama uçlar büzülüp dikleştiği için bunun önemli olmadığını düşündüm su an ise herşey eskisi gibi neredeyse normale döndü diyebilirim

Geçmiş olsun Athena nasıl serum falan takıyorlar mi ameliyat sonrası yanımıza almamız gereken neler?

Ağrı kesici serum takiyolarl.simdiye kadar 4 kere serum taktılar.bugunde hastanede kalcakmisim.ksinlikle önden düğmeli gömlek vs birşey olsun kolları kaldırmak zorunda oluyor..su ,ıslak mendil,havlu kağıt sıvı sabun terlik

Dirensonuyok ayyy ameliyat oldum ikinci günümün gecesi yahu delilik bu bende ki delilik yahu tam 5 saat ameliyatta kaldim hala direnlerim duruyo sabah iste 3 gun ooucak hastanede kalali agtim azaldi nispeten fakat direnler canimi acitiyor cikarsalar da kurtulsam yalniz memintolar sahane muhtesem harika ötesi ama dikislere bakamadim daha dr pansuman yaparken ustten bakiyorum

Direnler cikti bende bugun aksam ckicam hastaneden 3 gun kaldim vallaha canimdan can gitti ne zormus hastanede yatmak simdi carcabuk iyilesme zamani

Direnler cikti bende bugun aksam ckicam hastaneden 3 gun kaldim vallaha canimdan can gitti ne zormus hastanede yatmak simdi carcabuk iyilesme zamani
Ay gecmis olsun, 3 gun sıkıcı olmustur tabi neden o kadar uzun oldu, direnlerde kanama cok oldu o yuzden mi?
Valla sonradan iceri akip hematom olacagina boylesi daha iyi olmuş eger oyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…