- 4 Şubat 2016
- 178
- 254
- 103
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.041
Zamanla daha da rahatlıcaksın hepsıne degıyor :)
Ay hadi inşallah kurtulalım artık bu yüklerden bende Temmuz başında olacağım Allah nasip ederse. Ameliyat oldum diyen herkes için sanki kendim olmuş um gibi seviniyorum. Sen Manisa da olacaktın demi?
Korkma. Şöyle söyleyeyim sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı beni zorlayan tek ağrı bu oldu. Ameliyat ağrın çok olmayacak emin ol. Hayırlısı olsun insallah.
Gecmıs olsun 7.cı aya gırmek uzereyım yuruyus yaptıgım da etkılemıyor koşan bı ınsan degılım )) amelıyat oncesıyle aynıyım , 75 d olcumdu suanda 75b oldu .. Bırlesım kısmında normal iltihaplanmaya bıle normal dıyor doktorlar orası daha gec ıyılesıyor ters t yontemıyle oldum ve ızler gun gectıkce soluyor controbex ız kremı kullanıyorum ve slikon tabaka sımdılık cok memnunumDaha önce 6. ayınızda olduğunuzu yazmıştınız sanırım.
Ameliyat tekniği neydi, toplam küçülme-alınan gr neydi? Yaşınız? Şua nki durumunuz vs gibi şeyler hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem.. Mesela şu an koşsanız hiç sıkıntısız/ ameliyat olmamışcasına koşabilir misiniz? Yani unutuluyor mu ameliyat olunduğu?
Ben 8 Mayısta ameliyat oldum. Şu an areola çevresinde düşmeyen 5-6 dikişim kaldı. T kısmının 3lü birleşim kısmında çok minik bir kabuklar iki tarafta da. Meme uçlarında hassasiyet var. Yani çarpma falan değil, azıcık elim kolum değse sızlıyor. Sabahları antibiyotikli krem, akşam yatmadan Fito (iyileştirici-yara kremi) sürüyorum.
11inde 1. ay kontrolüne gitmeyi düşünüyorum. Dayanamazsam belki çarşamba günü (6sında giderim)
Daha önce 6. ayınızda olduğunuzu yazmıştınız sanırım.
Ameliyat tekniği neydi, toplam küçülme-alınan gr neydi? Yaşınız? Şua nki durumunuz vs gibi şeyler hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem.. Mesela şu an koşsanız hiç sıkıntısız/ ameliyat olmamışcasına koşabilir misiniz? Yani unutuluyor mu ameliyat olunduğu?
Ben 8 Mayısta ameliyat oldum. Şu an areola çevresinde düşmeyen 5-6 dikişim kaldı. T kısmının 3lü birleşim kısmında çok minik bir kabuklar iki tarafta da. Meme uçlarında hassasiyet var. Yani çarpma falan değil, azıcık elim kolum değse sızlıyor. Sabahları antibiyotikli krem, akşam yatmadan Fito (iyileştirici-yara kremi) sürüyorum.
11inde 1. ay kontrolüne gitmeyi düşünüyorum. Dayanamazsam belki çarşamba günü (6sında giderim)
Sabret sonuç mükemmel ,rahatlığını düşünÇok teşekkür ederim Nurettin bey harika bir doktor ama su süreç biraz berbat :)
Bunca insanın yazdığı rahatlığı düşün ve korkma şimdiden çok geçmş olsunMrb Bende yarın gidiyorum tahliller yapılacakmış sonuca göre sali da ameliyat i yaparız dedi Dr . hayrlisi ile olur biter inşaallah dua edin korkmuyor da değilim
Neden ..doktorlar yazı kışı farketmez diyolarAmeliyat ıcın en ıyı zamanlar kış ayları yazın tavsıye etmem
Geçiyor İnan bana hepsi geçiyor Benim 7 Haziran’da 3 ay olacak. Şükür kalmadı ağrı sızı ama izler duruyor tabii onlara daha çok zaman var. Aynı psikolojiyi paylaşıyoruz ben de ne zaman bitecek bu ağrılar diyip durdum haftalarca.2. Aya doğru daha bi rahatlıyorsun güven banaAyyy s
utyen filan yok su an aklimda acilarin kadiniyim resmen gecsin gitsin senin ne kadar oldu ameliyat olali simdi nasilsin iyimisin
Durum bende ayniydi sol modmor sağ şiş, ama bende hematom oldu dikkat et derim, anormal gelen herseyi doktora sorSol göğsümde morarma daha yoğun sağ göğsümde şişlik ve sertlik daha yoğun. Hemşireler normal hepsi dedi. Tabi kolay değil yaşadığımız deforme olması cok normal aslında. Daha iyiyim gündüz goguslerimi tutmadan yuruyemiyordum düşecekler gibi hissediyordum ahahah ama çok şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim ilgin için ❤
1 ayı gozden cikar hic kaldirmaMeme küçültme operasyonu sonrası ne zaman ağırlık kaldırabildiniz? 1 yaşındayken kuzum ameliyat olacağım ama iyileşme süreci için endişeliyim
Ooo senin de sağlam olmuşBenim 13 gün üstüne oldu morarma. Ama tam morarma değil. Morumsu-yeşlimsi bir renk değişikliği. Hatta yazmıştım burada da. Doktoruma foto çekip atmıştım. (Hematomdan falan aşşırı korkuyordum çünkü) O göğüsünde çok işlem yaptık-kurcaladık normal takma sen kafanı dedi. ama yine de çağırdı muayeneye. (foto atmamdan 4 gün sonra gitmiş olsum, o zamana kadar azaldı tabi)
Görüntü ters muhtemelen yine ama. Ciltteki değişik rengi göreceksin mutlaka böyleydi benşm. Bu 22 Mayısta çekildi. Ameliyatımın 15. günü.
Durum bende ayniydi sol modmor sağ şiş, ama bende hematom oldu dikkat et derim, anormal gelen herseyi doktora sor
Canım, arnica verdi bana doktorum ameliyatın hemen ardından morarmayı önlemek için dikiş yerlerine değdirmeden çevrelerine meme ucu çevresine sürdüm. Minicik bir yer bile morarmadı. İstersen bir danış doktoruna bakalım ne diyecek ? Geçmişler olsun inşallahGörüntü için özür dilerim ama morarma bu şekildeEki Görüntüle 2154142
Canım, arnica verdi bana doktorum ameliyatın hemen ardından morarmayı önlemek için dikiş yerlerine değdirmeden çevrelerine meme ucu çevresine sürdüm. Minicik bir yer bile morarmadı. İstersen bir danış doktoruna bakalım ne diyecek ? Geçmişler olsun inşallah
Çok teşekkür ederim yarın hastaneye gidicem sabah doktoruma gözükmemde fayda var sanırım çünkü bişeyler ters gidiyor belliki.. danışıcam mutlaka çok teşekkür ederim ♥
Çok geçmiş olsun. Daha çok yeni ameliyatın, aksatmadan git görün doktoruna erken müdahale çok değiştirir işin akışını. Benim akıntı falan olmadı ama attığım fotolara bakarsan sol taraf - alt kısımda (Tnin birleşim yeri) hafif yeşilimsi-morumsu oldu. Doktorum "bir yere çarpınca etinin morarması gibi düşün" dedi. Çünkü siyahımsı, bordomsu değildi karartı. O zaman hematom olabilirdi dedi. Bi de 13.gün olunca hematom olması zor, hamatom-nekroz vs bunlar ilk günlerde olur daha çok" dedi.
Sen git bi gözük, için rahatlasın..
Geçmiş olsun.
Not: Bu arada 3 gün sonra 1 ay olacak; memenin tamamı full kendi ten rengine gelmedi. Areola çevresi sarımtırak,dikiş birleşimleri hafif yeşilimsi, dikişler pembe/koyu pembe.. Ama daha en az 2 ayı var ki eski haline dönmeye başlaması için.
İlk günlerde insan sabırsız oluyor. Ne zaman iyileşeceğim, ne zaman tam düzelecek falan diye. ama ilk 10 günden (hatta 1 hafta) sonra daha hızlı geçiyo zaman. Ben ne zaman ameliyat oldum da ne ara 1 ay oluyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?