Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bence B ya da C karari boy ve kilo ile alakali, eger boyun uzunsa vucuda gore C olabilir ama ben cok minyon bi tipim B cok tatliş bence

Birkac gundur giremiyordum yazamadim benim is kaybi hic olmadi sukur dokundugumda kisinide hissedebiliyorum ama bende taktim iyice gogsumun birinin sisligi tamamen indi digeri inmedi hic sanki doktor normal diyo ama korkuyorum inmicek diye bu arada ameliyat olanlarada cok gecmis olsun

Arkadaslar aranızda lolipop şeklinde ameliyat olan var mı herkes ters t şeklinde mi oluyor benim görüştüğüm doktor lolipop öneriyor fikirlerinize ihtiyacım var

Ne kadar oldu tam olarak senin?

Keske lolipop olsaydi , gogus kucultme ve diklestirme lolilop yapmiyorlar sanki, olabiliyorsa ne ala
Bilmiyorum ki oluyormuş sanirim t eski bir yöntem dedi hangisi daha iyidir bilemiyorum ters t de daha fazla kesi var aslında diğerinin daha kolay gibi ama önemli olan meme şekli. Eğer t daha güzel duruyorsa onu yaptırmak isterim diğerinde istediğim sonucu elde edemeyeceksem tekrar bir operasyon a ihtiyaç olursa diye endiseleniyorum

Memnunum benim çok fazla agrım olması sadece operasyon sonrası 1 kez ağrı kesici iğne oldum o kadarı da normal

Memnunum benim çok fazla agrım olması sadece operasyon sonrası 1 kez ağrı kesici iğne oldum o kadarı da normal
Ya bu kişiden kişiye değişiyor galiba bir yakınım oldu çok zor bir süreç geçirdi insallah benimde kolay geçer temmuz da olmayı planlıyorum. Siz hangi ilde oldunuz ve ne kadar süre oldu olalı acaba

Ya bu kişiden kişiye değişiyor galiba bir yakınım oldu çok zor bir süreç geçirdi insallah benimde kolay geçer temmuz da olmayı planlıyorum. Siz hangi ilde oldunuz ve ne kadar süre oldu olalı acaba
Kesinlikle bünye ile alakalı ben 3 ay sonra kollarımı daha rahat kullanabildim ilk 1 ay çok zorlandım ama burada 1 haftada ise dönenler var ben Ankara da oldum ağustos da 1 yıl dolacak inşallah size de şimdiden geçmiş olsun diliyorum

Arkadaslar aranızda lolipop şeklinde ameliyat olan var mı herkes ters t şeklinde mi oluyor benim görüştüğüm doktor lolipop öneriyor fikirlerinize ihtiyacım var
Benim doktorumda lolipop demisti ama o zaman az kucultcem demsiti ben daha fazla kucultmesini istedigimden ters t ye cevirdi ameliyati

Kizlar dün gece bu medikal sütyen cok sikti off cok büyük sıkıntidayım geceleri hem sirt üstü yat hem sutyen sıksın bir benmi boyle uyuzum herkes cok memnun ne yapayim ne önerirsiniz

Tam dik yürüyemiyorum bugun 3. Günüm biraz yumusama olmaya baslamis gibi hatanede 2 gunden fazla kaldi dren tabi kanama olmaain diye o sebepten baya bi rahatsizdim

Sargilar ne zaman acilacak acaba? Pansuman ne zaman bitecek kkollarim kasmaktan kollarim agriyor yastiklarla destekli yatiyorum yani neredeyse oturur pozisyonda gibi dr boyle yatican dedi sizlerdemi boyle yattiniz artik popom uyustu

Kizlar dün gece bu medikal sütyen cok sikti off cok büyük sıkıntidayım geceleri hem sirt üstü yat hem sutyen sıksın bir benmi boyle uyuzum herkes cok memnun ne yapayim ne önerirsiniz

Bana normal penye sütyen aldırdı doktor onu kullanıyorum.saat 11 de gelecek pansuman için durumuna göre taburcu edcem dedi

Beni de cok ama cok sıkmışti medikal sutyen, 4-5 gun anca dayanabildim sonra doktor sporcu sutyenine gecebilirsin ama pamuklu olsun demisti. Gectim ve huzura erdim ama sen mutlaka sor ya da bi beden buyuyugune gec ayni sutyenin.

Tam dik yürüyemiyorum bugun 3. Günüm biraz yumusama olmaya baslamis gibi hatanede 2 gunden fazla kaldi dren tabi kanama olmaain diye o sebepten baya bi rahatsizdim
Daha cok basindasin sakin ol, 1 hafta dik yurumeye korktum ben de, 1. Hafta kontrolunde dik yuru dedi doktorum da kendimi zorla diklestirmeye calistim. Bunlarin hepsi cok normal, yatip kalkmak zor sirt ustu yatmak daha da zor ama hepsi gececek. Dedigim gibi ilk 3 hafta cok zordu. Cok halsizlik olmustu bende ayni zamanda, gunduz ise baslayinca 2. Hafta daha da zor oldu eve gelip bayılıyordum resmen ay of sesleriyle

Sargilar ne zaman acilacak acaba? Pansuman ne zaman bitecek kkollarim kasmaktan kollarim agriyor yastiklarla destekli yatiyorum yani neredeyse oturur pozisyonda gibi dr boyle yatican dedi sizlerdemi boyle yattiniz artik popom uyustu
Sargilari eve gonderirken acti sonra su gecirmez bantla bantladi 1 hafta daha oyle kaldim sonra bantlari cikardi biraz daha kucuk bant takti
Popom ve sirtim cok agrimisti. 1 haftadan sonra onlar azalacak merak etme

Benim hala biri daha sis , kontrolde doktor masaj onerdi, ben ellemeye korkuyorum haldir huldur masaj gosterdi bana :))) ona masaja basladim velhasil eger biri sis kalirsa masajla duzelttirir onu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…