- 28 Nisan 2018
- 198
- 163
- 53
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.981
Birkac gundur giremiyordum yazamadim benim is kaybi hic olmadi sukur dokundugumda kisinide hissedebiliyorum ama bende taktim iyice gogsumun birinin sisligi tamamen indi digeri inmedi hic sanki doktor normal diyo ama korkuyorum inmicek diye bu arada ameliyat olanlarada cok gecmis olsunBugün ameliyatımın 24.günü Şunu söyleyebilirim ki; ilk 3 hafta illa bir kısıtlama, hafif bir zorlanma oluyor. Hareketlerinize dikkat etmek durumunda oluyorsunuz falan. Ama son 2-3 gündür fark ediyorum ki bayağı bayağı düzeldim.
Benim ameliyatın ertesi gününden beri meme uçlarımda his var. Ama sormak istediğim nasıl bir his; yani acı-sızlama olarak mı; yoksa bazen üşüyüp ürperdiğimizde olan dikleşmesi, büyümesi olarak mı? yoksa bildiğiniz dokunulduğunda hissetmek mi? ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu konuyla alakalı.. L LeylaBilgin B Bigftm @Rose3028 M Mystery888
sabahları antibiyotik krem akşamları fito sürüyorum. Önümüzdeki hafta Noskar'a geçeceğim. 11 Haziranda aylık kontrolüme gideceğim. Dikişlerim eriyen dikişti şu an toplam 5-6 tane kaldı kalmadı. Çoğu düştü/eridi. meme altında kalan (ters T kısmı) tahminimden daha az izli olacak inşallah. Yapıştırma-lazer tekniği ile kapatılmış. Foto eklemiştim zaten (10.günde) oradaki potluk bile düzelmeye başladı. Şaşkın ve sevinçliyim. Öyle dursa da sorun yoktu ve kendimi alıştırmıştım. Düzelince sevindim.
Meme başı çevresindeki izler şu an taze ve kırmızımsı pembe, hala düşmeye bi kaç dikiş var. Ama ten renginden bi kaç tık koyu renk kalsa bile bence meme areola (memenin kahverengi kısmı) çerçeveliymiş gibi durur ve bence hiç bi sakıncası yok. Bundan önce areolalarım çok büyük ve yaygındı, rengi çok açıktı yani sanki bütün memem o renkmiş gibiydi. Şimdi çerçeveli halde 4cm çapındalar =)
Kızımla çok kısa süreli olarak kucağıma alıyorum zaten 1 haftadır. Ama doya doya tam anlamıyla sarılmayı özledim. Çünkü şu an meme uçlarım çok hassas, Bir şey değdiğinde veya çarptığında çok rahatsız oluyorum.
1. ay kontorlü ve yeni değişiklikleri de yazarım. Kendinize iyi bakın..
Ameliyat olacaklara acil şifalar...
Keske lolipop olsaydi , gogus kucultme ve diklestirme lolilop yapmiyorlar sanki, olabiliyorsa ne alaArkadaslar aranızda lolipop şeklinde ameliyat olan var mı herkes ters t şeklinde mi oluyor benim görüştüğüm doktor lolipop öneriyor fikirlerinize ihtiyacım var
Ne kadar oldu tam olarak senin?Birkac gundur giremiyordum yazamadim benim is kaybi hic olmadi sukur dokundugumda kisinide hissedebiliyorum ama bende taktim iyice gogsumun birinin sisligi tamamen indi digeri inmedi hic sanki doktor normal diyo ama korkuyorum inmicek diye bu arada ameliyat olanlarada cok gecmis olsun
Bilmiyorum ki oluyormuş sanirim t eski bir yöntem dedi hangisi daha iyidir bilemiyorum ters t de daha fazla kesi var aslında diğerinin daha kolay gibi ama önemli olan meme şekli. Eğer t daha güzel duruyorsa onu yaptırmak isterim diğerinde istediğim sonucu elde edemeyeceksem tekrar bir operasyon a ihtiyaç olursa diye endiseleniyorumKeske lolipop olsaydi , gogus kucultme ve diklestirme lolilop yapmiyorlar sanki, olabiliyorsa ne ala
Benim de lollipop dediklerinden izlerimArkadaslar aranızda lolipop şeklinde ameliyat olan var mı herkes ters t şeklinde mi oluyor benim görüştüğüm doktor lolipop öneriyor fikirlerinize ihtiyacım var
Peki memnun musunuz operasyon sonrası agriniz çok oldu mu kaç günde toparladinizBenim de lollipop dediklerinden izlerim
Ya bu kişiden kişiye değişiyor galiba bir yakınım oldu çok zor bir süreç geçirdi insallah benimde kolay geçer temmuz da olmayı planlıyorum. Siz hangi ilde oldunuz ve ne kadar süre oldu olalı acabaMemnunum benim çok fazla agrım olması sadece operasyon sonrası 1 kez ağrı kesici iğne oldum o kadarı da normal
Kesinlikle bünye ile alakalı ben 3 ay sonra kollarımı daha rahat kullanabildim ilk 1 ay çok zorlandım ama burada 1 haftada ise dönenler var ben Ankara da oldum ağustos da 1 yıl dolacak inşallah size de şimdiden geçmiş olsun diliyorumYa bu kişiden kişiye değişiyor galiba bir yakınım oldu çok zor bir süreç geçirdi insallah benimde kolay geçer temmuz da olmayı planlıyorum. Siz hangi ilde oldunuz ve ne kadar süre oldu olalı acaba
Benim doktorumda lolipop demisti ama o zaman az kucultcem demsiti ben daha fazla kucultmesini istedigimden ters t ye cevirdi ameliyatiArkadaslar aranızda lolipop şeklinde ameliyat olan var mı herkes ters t şeklinde mi oluyor benim görüştüğüm doktor lolipop öneriyor fikirlerinize ihtiyacım var
Keske lolipop olsaydi , gogus kucultme ve diklestirme lolilop yapmiyorlar sanki, olabiliyorsa ne ala[/QUOTE
75 b cup ama bi gogsum c cup olsa olcak sanirim cok sert suan sis oldugu belli oda inse b cup olcak ama 20 gun oldu inmedi henuz
Kizlar dün gece bu medikal sütyen cok sikti off cok büyük sıkıntidayım geceleri hem sirt üstü yat hem sutyen sıksın bir benmi boyle uyuzum herkes cok memnun ne yapayim ne önerirsiniz
Beni de cok ama cok sıkmışti medikal sutyen, 4-5 gun anca dayanabildim sonra doktor sporcu sutyenine gecebilirsin ama pamuklu olsun demisti. Gectim ve huzura erdim ama sen mutlaka sor ya da bi beden buyuyugune gec ayni sutyenin.Kizlar dün gece bu medikal sütyen cok sikti off cok büyük sıkıntidayım geceleri hem sirt üstü yat hem sutyen sıksın bir benmi boyle uyuzum herkes cok memnun ne yapayim ne önerirsiniz
Daha cok basindasin sakin ol, 1 hafta dik yurumeye korktum ben de, 1. Hafta kontrolunde dik yuru dedi doktorum da kendimi zorla diklestirmeye calistim. Bunlarin hepsi cok normal, yatip kalkmak zor sirt ustu yatmak daha da zor ama hepsi gececek. Dedigim gibi ilk 3 hafta cok zordu. Cok halsizlik olmustu bende ayni zamanda, gunduz ise baslayinca 2. Hafta daha da zor oldu eve gelip bayılıyordum resmen ay of sesleriyleTam dik yürüyemiyorum bugun 3. Günüm biraz yumusama olmaya baslamis gibi hatanede 2 gunden fazla kaldi dren tabi kanama olmaain diye o sebepten baya bi rahatsizdim
Sargilari eve gonderirken acti sonra su gecirmez bantla bantladi 1 hafta daha oyle kaldim sonra bantlari cikardi biraz daha kucuk bant taktiSargilar ne zaman acilacak acaba? Pansuman ne zaman bitecek kkollarim kasmaktan kollarim agriyor yastiklarla destekli yatiyorum yani neredeyse oturur pozisyonda gibi dr boyle yatican dedi sizlerdemi boyle yattiniz artik popom uyustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?