- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #29.021
Kaçıncı gun yada aydasınSol göğsümde morarma oluştu bu normal mi ya bide yine sol gogus altında batma oluyor ara ara :/ bu tür şikayet yaşayan var mı kizlar
Kaçıncı gun yada aydasın
Bugün 3. günüm morarmalar normal mi ya
Benim 4.gunum morarma yok
Gayet normal endıse etme zamanla gececek ve cok Guzel olcakBugün 3. günüm morarmalar normal mi ya
Benim cook oldu morarma ile ilgili her soruya yanita hazirimBugün 3. günüm morarmalar normal mi ya
Gayet normal endıse etme zamanla gececek ve cok Guzel olcak
Benim cook oldu morarma ile ilgili her soruya yanita hazirim
Merhaba geçmiş olsun. Göğüs olcunuz kaçtı kaç oldu ameliyat tan çıkınca çok agriniz oldu mu acaba? Ben ameliyat sonrası acidan korkuyorum birde ters T mi oldunuz sizde?Sol göğsümde morarma daha yoğun sağ göğsümde şişlik ve sertlik daha yoğun. Hemşireler normal hepsi dedi. Tabi kolay değil yaşadığımız deforme olması cok normal aslında. Daha iyiyim gündüz goguslerimi tutmadan yuruyemiyordum düşecekler gibi hissediyordum ahahah ama çok şükür şimdi daha iyiyim. Teşekkür ederim ilgin için ❤
Ay hadi inşallah kurtulalım artık bu yüklerden bende Temmuz başında olacağım Allah nasip ederse. Ameliyat oldum diyen herkes için sanki kendim olmuş um gibi seviniyorum. Sen Manisa da olacaktın demi?Mrb Bende yarın gidiyorum tahliller yapılacakmış sonuca göre sali da ameliyat i yaparız dedi Dr . hayrlisi ile olur biter inşaallah dua edin korkmuyor da değilim
Ay hadi inşallah kurtulalım artık bu yüklerden bende Temmuz başında olacağım Allah nasip ederse. Ameliyat oldum diyen herkes için sanki kendim olmuş um gibi seviniyorum. Sen Manisa da olacaktın demi?
Merhaba geçmiş olsun. Göğüs olcunuz kaçtı kaç oldu ameliyat tan çıkınca çok agriniz oldu mu acaba? Ben ameliyat sonrası acidan korkuyorum birde ters T mi oldunuz sizde?
Mrb Bende yarın gidiyorum tahliller yapılacakmış sonuca göre sali da ameliyat i yaparız dedi Dr . hayrlisi ile olur biter inşaallah dua edin korkmuyor da değilim
Bugün 3. günüm morarmalar normal mi ya
Meme küçültme operasyonu sonrası ne zaman ağırlık kaldırabildiniz? 1 yaşındayken kuzum ameliyat olacağım ama iyileşme süreci için endişeliyim
Zamanla daha da rahatlıcaksın hepsıne degıyor :)Ayy inşallah yaa yıllardır bu anı bekledim çektiğim her cileye değer :) cok teşekkür ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?