• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

canım ben senin ameliyat gününü bugün sanıyordum :1: allahın izni ile çok kolay atlatıcaksın inşallah :16:

askolsun :)) sanaaa aaaa 28 ocak salı gunu saat 11 nasil unutursun karısdırırsın :)) insallah hayirlisiyla sabah girip cıkcam telden ınternet paketim olsa idi hemen paylasmayi dusunuordum :)) ama bu ameliyat yidiiiii süpürdü beni :))) hayirlisiyla insallah oldu da bitti derim :D dua et olurmu lütfennn ....

askolsun :)) sanaaa aaaa 28 ocak salı gunu saat 11 nasil unutursun karısdırırsın :)) insallah hayirlisiyla sabah girip cıkcam telden ınternet paketim olsa idi hemen paylasmayi dusunuordum :)) ama bu ameliyat yidiiiii süpürdü beni :))) hayirlisiyla insallah oldu da bitti derim :D dua et olurmu lütfennn ....

haklısın canım benim dualarımız seninle...bizi habersiz bırakma :16:

haklısın canım benim dualarımız seninle...bizi habersiz bırakma :16:

birtanesin :)) yuzumde tbessum olusdu :)) sagol tatlim bnm :16: birakırmıyım AaaAa :))) Surecı elimden geldigince dogruca paylasıcam insallah :))) sen nasilsin kac gun oldu sen ameliyat olali valla sureci beraber yasadikda 10gundur fzla takıp edemıorum etdiklerimide unutuorum kafa benim hep ameliyatda yaa aklimda kalmio kac gun oldu nasilsin nasil gidiyor ciciler ne alemde dikis izleri nasil _? toparladınmı baya bakalim :)))

birtanesin :)) yuzumde tbessum olusdu :)) sagol tatlim bnm :16: birakırmıyım AaaAa :))) Surecı elimden geldigince dogruca paylasıcam insallah :))) sen nasilsin kac gun oldu sen ameliyat olali valla sureci beraber yasadikda 10gundur fzla takıp edemıorum etdiklerimide unutuorum kafa benim hep ameliyatda yaa aklimda kalmio kac gun oldu nasilsin nasil gidiyor ciciler ne alemde dikis izleri nasil _? toparladınmı baya bakalim :)))

sağol canım benim :16: çok şükür gayet iyiyim artık..yarın doktor kontrolüm var :) darısı senin başına :21:

sağol canım benim :16: çok şükür gayet iyiyim artık..yarın doktor kontrolüm var :) darısı senin başına :21:

çok sevindim tatlım benım helal olsun sana :)) basardin bak gecdi gitti bitti insallah sonuna kadarda hep böyle guzel devam eder cıcılerinle mutluluklar keyfini gümbür gümbür cıkart :) insallah darisi banada olcak :)) sabah görcem :)) ameliyatdan sonra mujuks :))

Evveettt..... Yarın senin için büyük gün :52: Allahım yardımcın olsun bebeğim,dualarımız seninle :16:
Son hazırlıklarını yap,çantanı kontrol et,gece duşunu al,temziligini yap.Erkenden uyumaya çalış... Ameliyata ne kadar dinlenmiş,uykunu almış,rahat girersen o kadar rahat çıkarsın unutma :34: Gece saat 12 den sonra yemek içmek yok unutma,tabi o saate kadar bırakma.10-11 de yemeyi içmeyi bırakırsan daha iyi :34:..
Bir an önce foruma girip bizi bilgilendirmeyide unutma :29:

Evveettt..... Yarın senin için büyük gün :52: Allahım yardımcın olsun bebeğim,dualarımız seninle :16:
Son hazırlıklarını yap,çantanı kontrol et,gece duşunu al,temziligini yap.Erkenden uyumaya çalış... Ameliyata ne kadar dinlenmiş,uykunu almış,rahat girersen o kadar rahat çıkarsın unutma :34: Gece saat 12 den sonra yemek içmek yok unutma,tabi o saate kadar bırakma.10-11 de yemeyi içmeyi bırakırsan daha iyi :34:..
Bir an önce foruma girip bizi bilgilendirmeyide unutma :29:

canimsin ya sen :))) tatlim benim msjini gordugumde coook sevindim daha yeni yeni okumaya baslarken bile yuzumde kocaman tebessum olustu birtanem benim en cokda senin mesajina sevindim :)) arkadaslar hepinize ayri ayri tsk ediorum hepiniz destegi ve beni motive etmesi bana çook iyi geldi hepinizin yeri ayri ama lutfen yannis anlamayn noglur nolmaz die acıkca belirtmek istedim :)) arzumun yeri baska ya o benim dunyam :))) hepinizi cook seviorum bakn altini cize cize soyluorum ..
ama arzum benim en buyuk destekcim sizlerinde destegini gordum sizinde bu surecde bana faydaniz cok oldu bunun bilincindeyim tabikide ama iste arzum benim gozbebegim bitanem onu ne coooooooook ne cooooooook severim ben :))) kıyamam sana coook mutlu oldum yaa inan hala salak salak guluorum :))) sozlerin benim için cok önemli ve degerli iyiki varsin baslangıcımda sonumda sen oldun ilk basladigimda da yanımdaydın elimden tutdun elinden gelebildigince en dogru sekilde bana yardimci oldun herzaman dogru yolu bulmami sagladin az kahrimi cektin be :))) ^^ne cektin be arzu :))) vasviyeden alinti :))) öncelikle arzuma kocak dolusu gumbur gumbur sevgiler ve tskürümü iletirim sonrada diger tum arkadaslara cook tsk ederim :)) cnm bnm soylediklerini eksizsiz yapicam sabahda 9.30da cikicam evden 10da doktorun yanında olucam 11de de insallah hayirlisiyla ameliyatima giricem rabbim utandirmasin hiçbirimizi insallah amin..

sende başaracaksın canım az kaldı korkma dualarımız seninle güzel mutlu haberlerini bekliyoruz :)

insallah cnm benim bende öyle inaniorum bi an olsun kalbimi bozmak istemedim bozulucagi sirada sizlerin destegiyle geri topladim cok sukur...
korkmuorum desem yalan olur :)) korkuorum ama cicilerin hasreti onlarin hayali korkumu basdirior :))) çok sukur zaten once dualara guveniorum onlara siginiorum sonrada rabbime guveniorum insallah gonlumce olucak inaniorum ben :)) kendimi iyi hissettigimde yazabilicek gibi oldugumda ilk isim haber vermek olucak :))) cunku bende ameliyat olucak arkadaslarimin o gunlerinde sabirsizlikla bekliordum bi yazsa bi haber verse die :))) iyi oldugumda size donus yapicam :)) sende bak korkma korkunun sindirmeye calıs onun seni yenmesine izin verme sonucunun guzel olucagini biliosun ya hani deger ya herseye deger en önemlisi kendine guvenin gelicek ameliyatdan sonra bence bende bi özguven tavan yapar :))) hele birde iyice toparlandikdan sonra oOoOo degmesinler keyfime gelsin ciciler biciler :))) ne giysem yakisicak yaaa :))) insallah :))) bende sana dua edicem insallah :)))

insallah cnm benim bende öyle inaniorum bi an olsun kalbimi bozmak istemedim bozulucagi sirada sizlerin destegiyle geri topladim cok sukur...
korkmuorum desem yalan olur :)) korkuorum ama cicilerin hasreti onlarin hayali korkumu basdirior :))) çok sukur zaten once dualara guveniorum onlara siginiorum sonrada rabbime guveniorum insallah gonlumce olucak inaniorum ben :)) kendimi iyi hissettigimde yazabilicek gibi oldugumda ilk isim haber vermek olucak :))) cunku bende ameliyat olucak arkadaslarimin o gunlerinde sabirsizlikla bekliordum bi yazsa bi haber verse die :))) iyi oldugumda size donus yapicam :)) sende bak korkma korkunun sindirmeye calıs onun seni yenmesine izin verme sonucunun guzel olucagini biliosun ya hani deger ya herseye deger en önemlisi kendine guvenin gelicek ameliyatdan sonra bence bende bi özguven tavan yapar :))) hele birde iyice toparlandikdan sonra oOoOo degmesinler keyfime gelsin ciciler biciler :))) ne giysem yakisicak yaaa :))) insallah :))) bende sana dua edicem insallah :)))

canım uzun zamandır takip edemiyorum forumu, sonunda beklediğin günün gelmesine çok sevindim :) dua edicem senin için herşey çok güzel, rahat, saglıklı geçsin.. hayal ettiğin görüntüye kavuş :) refakatçin kim olucak? insallah hep yüzün güler, bu tatlı heycanın eksik olmaz.. güzel haberlerini bekliyorum :)

canım senın ıcın dua edıcem.hiç korkma hersey cok guzel olacak..hadı git gelde baslık ac,foto yukle bizde yorum yapalım.

canım uzun zamandır takip edemiyorum forumu, sonunda beklediğin günün gelmesine çok sevindim :) dua edicem senin için herşey çok güzel, rahat, saglıklı geçsin.. hayal ettiğin görüntüye kavuş :) refakatçin kim olucak? insallah hep yüzün güler, bu tatlı heycanın eksik olmaz.. güzel haberlerini bekliyorum :)

Canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :)

kızlar bitti gunlerr 10gun once ameliyat gunumu almisdim hayatimda en zor gecen gunlerden birisi de bu surec oldu 10gun gecti bitdi yarin sabah ameliyatda olucagim 11de insallah RABBİM yuzume bakar ve hayirlisiyla atlatirim insallah...
Allah yardımcın olsun inşallah yarın akşam bu saatlerde herşey bitmiş olucak.Tahmin edebiliyorum çok heyecanlısındır şimdi ama yaşadığın heyecanında ayrı bir güzelliği var.Pozitif düşün çekmediysen son bir fotolarını çek cicişlerinin.Çünkü eski hallerini bir süre geçince unutup gideceksin.Herşey gönlünce olsun canım.

Cnm bnm gecti cok sukur refakatcim yok kendim uzerinden gelirim insallah telden yaziorum oyuzden kisa oldu :))) biran once uyumaliyim sabah cook yogun bigun olucak insallah yarin eve geldigimde size haber veririm duan icinde Allah razi olsun senden cnm bnm opuorum seni ♥

Allah yardımcın olsun inşallah yarın akşam bu saatlerde herşey bitmiş olucak.Tahmin edebiliyorum çok heyecanlısındır şimdi ama yaşadığın heyecanında ayrı bir güzelliği var.Pozitif düşün çekmediysen son bir fotolarını çek cicişlerinin.Çünkü eski hallerini bir süre geçince unutup gideceksin.Herşey gönlünce olsun canım.

Insallah cnm Allah yardimcim olucak hissediorum insallah tahmin ettigin gibi hersey hayirlisiyla yarini atlatirim insallah destekleriniz beni gercekden mutlu edior iyi oluorum cook tsk ederim sana...

ınsallah cnm allah yardimcim olucak hissediorum insallah tahmin ettigin gibi hersey hayirlisiyla yarini atlatirim insallah destekleriniz beni gercekden mutlu edior iyi oluorum cook tsk ederim sana...

canım nasılsın..heyecanlısındır sen ...benimde 3 gün kaldı...valla ne zaman karar verdik ve günümüz geldi şaşkınım

canım senın ıcın dua edıcem.hiç korkma hersey cok guzel olacak..hadı git gelde baslık ac,foto yukle bizde yorum yapalım.

Cnm ♥ bnm :))) cook sukur ya arkamdan dua edenim var ne mutlu bana cidden nasil nasil seviniorum valla bozuk moralimi fotma girdigimde sizlerin destegi hemen tebessume donduruor :))) cook tsk ederim balim :) insallah bende oyle inaniorum hersey cok guzel olur insallah .. bi kosu gidip gelcem :))) konum varya tatlim bu benim acdigim konu :)))) insallah hayirlisiyla :))) uyuycam simdi kendinize iyi bakin geri size donucem insallah gumbur gumbur :)) opuorum byby ♥

canım nasılsın..heyecanlısındır sen ...benimde 3 gün kaldı...valla ne zaman karar verdik ve günümüz geldi şaşkınım

Cnm bnm bende anliyamadim :))) gunler gecmio gecmio diyip durdum bitti gunlerde sabah ben yolcuyum :)))) nasil seviniorum insallah gonlumce olur sende bende hayirlisiyla atlaticaz insallah saskinmisin :))) gecer gecer ben gunleri sayarken her duyguyla bas ettim :))) hayirlisiyla insallah cicislere kavusucaz daha 3gunun var ameliyat gununden once yattigim yerde sana dua edicem insallah rabbim yuzumuze bakar da mutlu oluruz telefondan yaziorum ee alisik olmuyunca hemen kolum yoruldu :))) kendine cok iyi bak ve moralini yuksek tut olurmu :))) bak aklima ney geldi kim onden gidicek dediydin yaaa bana ogun icimden ben onden gidicem die gecmisdi ama dememisdim sana kismet demisdim icimden gecen oldu :))))) insallah yarini da atlatiyim hayirlisiyla opuorum seni cnm bnm ♥ guzel seslim ♥

Cnm bnm bende anliyamadim :))) gunler gecmio gecmio diyip durdum bitti gunlerde sabah ben yolcuyum :)))) nasil seviniorum insallah gonlumce olur sende bende hayirlisiyla atlaticaz insallah saskinmisin :))) gecer gecer ben gunleri sayarken her duyguyla bas ettim :))) hayirlisiyla insallah cicislere kavusucaz daha 3gunun var ameliyat gununden once yattigim yerde sana dua edicem insallah rabbim yuzumuze bakar da mutlu oluruz telefondan yaziorum ee alisik olmuyunca hemen kolum yoruldu :))) kendine cok iyi bak ve moralini yuksek tut olurmu :))) bak aklima ney geldi kim onden gidicek dediydin yaaa bana ogun icimden ben onden gidicem die gecmisdi ama dememisdim sana kismet demisdim icimden gecen oldu :))))) insallah yarini da atlatiyim hayirlisiyla opuorum seni cnm bnm ♥ guzel seslim ♥

canım benim..seni bugün çok aradım ben...yarın tekrar ararım..ben çok tuhaf bir şekilde korkuyorum...bu gün ankaraya otobüs biletlerimizi bile aldık hadi hayırlısı

Back