• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

bir tane yeterli oluyor mu peki? almalımıyım ikinciyi? yoksa şu bahsedilen ayyıldızın sütyeninden mi alsam bi tane de.

aml sonrası göğüs büyüklüğün değişecek
şimdi sütyen alman gereksiz
ayrıca doktorun uygun sütyeni söyler
en doğrusu 1 ay medikal sütyen
sonra sporcu
bende dikleştirme oldum
aml sonrası doktorun giydirdiği sütyen en doğrusu
zaten 2 ay 24 saat sütyenli olacaksın
sonra göğüs şeklin oturacak göğüsler inecek
önce sporcu sonrada telsiz sütyene geçeceksin

bir tane yeterli oluyor mu peki? almalımıyım ikinciyi? yoksa şu bahsedilen ayyıldızın sütyeninden mi alsam bi tane de.

ben ameliyat sonrasinda ayyildiz kullanmistim onden acmali olunca rahat giyiliyor yedek olarakda nbb almistim oda yumusacik fafat acmasi yok komple sariyor ve beni rahatlatiyor...yedekde bir tane daha olmali kirlendigi zaman yikanmasi kurumasi vs.sutyensiz durmak tehlikeli :)

ben ameliyat sonrasinda ayyildiz kullanmistim onden acmali olunca rahat giyiliyor yedek olarakda nbb almistim oda yumusacik fafat acmasi yok komple sariyor ve beni rahatlatiyor...yedekde bir tane daha olmali kirlendigi zaman yikanmasi kurumasi vs.sutyensiz durmak tehlikeli :)

off yaaa ben dun bakındım bakındım ama alamadım malesef bugun dısarıya cıkıp magazalara bakıcam ınsallah bulurum.. nbb ürününü bende kullanıorum nbb nın urunlerı guzel rahat oluyor.. ayyıldızla nbb urunlerını arıycam bakalım bulurum umarım..

ben daha alamadım malesef :((( alırsam 2tane alıcam arkadasın dedıgı dogru bır tane olmaz 2 tane sımdılık yeter ...

Teşekkürler cevaplarınıza:) ben bi ayyıldız alayım o zaman en kötü yedeğim olur. Zaten cup ölçüsü yoktu göğüs altı ölçüsüne göre alıyorsun, o da değişmez herhalde, belki başta şişlik olabilir. sımsıkı sarması mı gerekli yoksa brz rahat mı olmalı?

bir gun daha gitti...
kaldı 8gün..... buyuk gune...
bugun lazım olucak bı kac bısıyı aldım sporcu sutyenınıde aldım 2tane hayırlısı ınsallah hayırlısıyla atlatırım...

canım benım sımdı sana ölcüleri nasıl verıcegımı ınankı bılemedım doktorum muayene ettıgınde mezure ile ölçdü rakamları soyledı ama benım aklımda kalmadı ölçüler bana dedıgı gögsümün yanları çook genısmıs bununda benım ıcın avantaj oldugunu soyledı istedigim gibi olucagını belırttı bana daha öncekı hastalarının resımlerını gosterdı bende nasıl bır gogus ıstedıgımı anlattım bana eger ıstersem 400cc nın uzerını bıle takabılıcegını soyledı ama ben 400den fazla dusunmuorum amelıyat gunu tabı doktor fıkrımımı degıstıttırmezse yuksek ıhtımal 400cc sılıkon mentor yuvarlak takılıcak bu hafta ıcı sılıkon sıparısınıde verıcez insallah ailem bildigin gibi haberleri yok sonradan haberlerı olucak cunku bu saklanabılıcek bırsey degıl benım goguslerım avcumun ıcını bıle doldurmuyor dusun yanı artık doktorumda bu amelıyata ıhtıyacımın oldugunu soyledı insallah atlatıcam :16: darısı senın basına ınsallah:34:

Pardon arkadaslar merak ettigim bi nokta,yaptırırken yada arastırırlen dini açıdanda hiç araştırdınızmı?mümkünmü?

aynen öyleee gercekdennn şimdi iyiyimmm her duygu vardaa hanı daha gunum var yaaa ondan azıcık ıyıyım amelıyat gunu gercekden çoook zorlanıcam bılıorum ama yapıcak bısıy yok cıcısler ıcın hersey :16:

Evet canımm :) bugün benim 39.günüm oldu çok istediğim kıvamdalar ya süper oldular sutyende de eskiden ortası ayrıktı şimdi artık yaklaşıyo birbirine :) git gide kıvrımları belli oluyır

Evet canımm :) bugün benim 39.günüm oldu çok istediğim kıvamdalar ya süper oldular sutyende de eskiden ortası ayrıktı şimdi artık yaklaşıyo birbirine :) git gide kıvrımları belli oluyır

çoook sevındım cnm benım senın adına hayırlısı ınsallah bende mutlu olurum cnm bnm...

bir gun daha gitti...
kaldı 8gün..... buyuk gune...
bugun lazım olucak bı kac bısıyı aldım sporcu sutyenınıde aldım 2tane hayırlısı ınsallah hayırlısıyla atlatırım...

canım hangi markalardan aldın ve kaç tl ye aldın dr sordun mu almadan belki onun bi önerisi olabilir..

off yaaa ben dun bakındım bakındım ama alamadım malesef bugun dısarıya cıkıp magazalara bakıcam ınsallah bulurum.. nbb ürününü bende kullanıorum nbb nın urunlerı guzel rahat oluyor.. ayyıldızla nbb urunlerını arıycam bakalım bulurum umarım..

Internet sitesinden sipariş verebilirsin. 2-3 günde geliyor.

Back