• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

afferin kız sana :9: hep böyle ol...sabret canım hepsi geçecek...bak göreceksin frezyam demişti diceksin...evde olduğunca yürüyüş yapmaya bak kendini yormadan sırt üzeri çok yatma arkana kollarının altına bolca yastık al öyle dinlen :34: ödemlerin geçicek,göğüs kafesine baskın geçicek,nefes alman rahatlıcak ama azıcık zaman lazım..sonrasında alışınca gözüne küçük gelmeye başlıcaklar:9:

Bugun oglumdan sonra yuzumu gulduren sen oldun bnmde yorumun hosuma gitti :)))) tsk ederim tebessumum oldugun icin tatlim :)) sagoll sende baba guzel destek oldun tsk hep citten tskler tatlim :))

Bugun oglumdan sonra yuzumu gulduren sen oldun bnmde yorumun hosuma gitti :)))) tsk ederim tebessumum oldugun icin tatlim :)) sagoll sende baba guzel destek oldun tsk hep citten tskler tatlim :))

ne demek canım böyle zamanda güzel mesajlar insana destek olur..iyi bilirim :) her zaman yanındayım bunu biliyorsun :16:

Cnm bnm valla disimi sikiyorum :)))) oksuruk geio birde arka arkaya olunca canim cok acior oksurmemeye calisiorum ama olmuyor ic dikislere bisiy olurmu oksurmeden ?? Esim cok guzel destek oluyor guzel bakior bana sagolsun ...
Oglumda babasiyla beraber full :)) bn dinleniorum insallah biran once toparlanirim... dua edin bana

çok mu ağrın...korkmalımıyım..1 2 güne geçer merak etme..

ne demek canım böyle zamanda güzel mesajlar insana destek olur..iyi bilirim :) her zaman yanındayım bunu biliyorsun :16:

Ewet biliorum tesekkur ederim :)))) sen diyince hemen kolumun altina yastikkoydum cidden iyioldu sirtimida dayadim uzanikduruordum iyi oldu :))) aklima hic gelmemisdikolumun altina destekvermek sagol tatlim ...

çok mu ağrın...korkmalımıyım..1 2 güne geçer merak etme..

Tatlim ilkgun narkozun etkisinden iyiymisim :)) ama bn farkinda degildim dunden itibaren artti cook agriyor acior..ama gecicek biliorum sabrediorum guzelligi kalicak banada korkma kismina geince ben hastaneye adimimi addigimda gozumden yaslar bosaliordu narkozu aldigimda bile gozumden yaslar aka aka uyumusdum doktorumda neden agliosunuz dedi korkudandedim korkmayin korkulucakbisiy yok dedi korkma yaniiii acisinin olucagini bilioruz zaten ama gecip biticek ALLAH CEKTIGIMIZ SIKINTIYIBOSA CIKARMASIN CITTEN odaha aciii bn sana soyledim sende atlaticaksin inaniorum ben tum♥Le Dusuncelerimi biliosun ayni dusuncelerim bence olmalisinkorkup vazgecme... acii gecicekbunu bilioruz dimi ama o cicisler gizellikleriyle bize kalicak :) hep hayaini kurdugum imrendigim ciciserim oldu yaaa cook sukur...

Öncelikle sana çook geçmiş olsun.yarında sıra bende.burda yorumları okudukça kendimi acıya hazırlıyorum.çok karmakarışık duygular içindeyim.heycan üzüntü stres kararsızlık :P sen atlatmışsın darışı başıma artık...Ameliyat lafını duyunca çok geriliyorum ama sonra güzel güzel memişli resimlere bakıp atıyorum gerginliğimi :)

Öncelikle sana çook geçmiş olsun.yarında sıra bende.burda yorumları okudukça kendimi acıya hazırlıyorum.çok karmakarışık duygular içindeyim.heycan üzüntü stres kararsızlık :P sen atlatmışsın darışı başıma artık...Ameliyat lafını duyunca çok geriliyorum ama sonra güzel güzel memişli resimlere bakıp atıyorum gerginliğimi :)

Sagol cnm bnm hayirlisiyla insallah sende atlatirsin kendini hazirlaman guzel bende oyle yApmistim cnm anliorum cnm duygularini sakin ol kendi kendine moral ver motivasyonunu yuksek tut cicilerin resmine bakmak citten iyi oluyor :))))) gerginligin stresin iyi degil onu uzerinden at bol bol dua ed ben bilincim kapanana denk son ana kadar hep dua eddim dua et insallah hayirlisiyla atlaticaksin cnm bnm :)))

Sagol cnm bnm hayirlisiyla insallah sende atlatirsin kendini hazirlaman guzel bende oyle yApmistim cnm anliorum cnm duygularini sakin ol kendi kendine moral ver motivasyonunu yuksek tut cicilerin resmine bakmak citten iyi oluyor :))))) gerginligin stresin iyi degil onu uzerinden at bol bol dua ed ben bilincim kapanana denk son ana kadar hep dua eddim dua et insallah hayirlisiyla atlaticaksin cnm bnm :)))

evet canm çok dua ediyorum içim rahatlıyor o zaman :) bu aralar çokmu yaptıran var bu ameliyatı yoksa benim ilgimi çektiği için mi gözüme öyle gözüküyor anlamadım.senin gibi birçok kişiyle (yaklaşıkl)aynı zamanlarda iyileşmiş olucaz inşallah Allahın izniyle :))

evet canm çok dua ediyorum içim rahatlıyor o zaman :) bu aralar çokmu yaptıran var bu ameliyatı yoksa benim ilgimi çektiği için mi gözüme öyle gözüküyor anlamadım.senin gibi birçok kişiyle (yaklaşıkl)aynı zamanlarda iyileşmiş olucaz inşallah Allahın izniyle :))

Insallah Rabbimin izniyle hayirlisiyla iyilesicez :)))) hazirligini eksiksiz yap songun dusunu al bana erkenden uyu demisdi arzumm :)) uyuyamamisdim malesef yorgun uykusuz girmisdim.... uyuyabilirsin insallah..

Son düzenleme:

Insallah Rabbimin izniyle hayirlisiyla iyilesicez :)))) hazirligini eksiksiz yap songun dusunu al bana erkenden uyu demisdi arzumm :)) uyuyamamisdim malesef yorgun uykusuz girmisdim.... uyuyabilirsin insallah..

ben 3 gündür gece uyuyamıyorum heycandan bu gece nasıl zamanlı yatıcam bilmiyorum valla :))) hazırlık derken ?? biraz bilgilendirme yaparsan sevinirim.doktorum bana bir şey demedi.sadece rahat giyip çıkartacağın bişey olsun üstünde o kadar dedi :S

Canım önden düğmeli pijama veya eşofman üstü al bedenınden 1 2 beden buyuk olsun rahat giyip cıkarmak ıcın. iç çamaşırı ve corap al. Meyve ve meyve suyu al ben yastık kılıfı da almıstım.Bi de pipet al bikaç tane cunku bardaktan vs bişey ıcemıyosun zor oluyo pipete daha rahat. bi de hastanede battanıyeler ustune agır gelebılır hafıf bişey al şal gibi goğsünü örtmek için alt tarafını battanıyeyle örtersin de.

ben 3 gündür gece uyuyamıyorum heycandan bu gece nasıl zamanlı yatıcam bilmiyorum valla :))) hazırlık derken ?? biraz bilgilendirme yaparsan sevinirim.doktorum bana bir şey demedi.sadece rahat giyip çıkartacağın bişey olsun üstünde o kadar dedi :S

Bende uyumamisdim cnm :)) icim icime sigmamisdi ogece sabaha dogru icim gecmisdi cook degil 3gun once :)))) anliorum yaniii seni :)) onden dugmeli pijama takimin varsa koy yoksada onden dugmeli bisiy ayarla altinida uydur temiz camasir koy .sal koy cidden iyiki sal koymusum yuruyus yaptigimda cook isime yaradi terlik koy baska bisiy koymadim ben bunlar gerekdi bana atlet corap pipet koydum ama ben pijamayi zor giyebildim onlar kaldi oyle birde sporcu sutyeni almalisin ben 2tane almisdim birini cikardigimda digerini giyerim die umarim yardimci olabilmisimdir opuorum seni tatlim.... insallah hayirlisiyla atlaticaksin cok guzel cicislerin olucak :)))) merak eddim kac cc ve yontem ney ? Sabahmi giriceksin ameliyata saat kac da ? Grsrz k.i.b

Çok geçmişolsun canım inşallah en kisa zamanda ağrılardan kurtulursun . . . Darısı isteyip de olmayanlarin başına inşallah :16:

Cnm bnm coook guzel soylemissin aynen insallah bende öyleydim benimki bi mucize ve mucizemi esime borcluyum coook sukur rüyam hayalim gerceklesdi insallah onlarinkide gerceklesir ♥ insallah agrilarimda gecer coook tsk ederim darisi senin basina k.i.b iyi geceler...

Uykusuzum 3gundur uyuyamiorum agridan sizidan her yerim tutuldu her yerim agrior zaman da cooook yavas geciyor gibi uykumu ozledimm bn yaa icimm geciior bi an birazcik gidiom sonra geri uyaniom tamamm o kadar hala sisler cooook gerginler tas gibiler patkiycakmis gibi kalkmaya yada hareket etmeye basliyinca bisey batior gibi gecicegini biligim icin disimi sikiorum

Cnm bnm coook guzel soylemissin aynen insallah bende öyleydim benimki bi mucize ve mucizemi esime borcluyum coook sukur rüyam hayalim gerceklesdi insallah onlarinkide gerceklesir ♥ insallah agrilarimda gecer coook tsk ederim darisi senin basina k.i.b iyi geceler...

inşallah:1:sende tez vakitte ağrılarından kurtul ve iyiki yaptırmışım de inşallah.Ama eşinin tavrını bizimle paylaş olurmuuuuuuuu:16:

Uykusuzum 3gundur uyuyamiorum agridan sizidan her yerim tutuldu her yerim agrior zaman da cooook yavas geciyor gibi uykumu ozledimm bn yaa icimm geciior bi an birazcik gidiom sonra geri uyaniom tamamm o kadar hala sisler cooook gerginler tas gibiler patkiycakmis gibi kalkmaya yada hareket etmeye basliyinca bisey batior gibi gecicegini biligim icin disimi sikiorum

geçmiş olsun sizleri tanımıyorum ama inanın aklıma geliyosunuz ve ağrılarınızın azalması için dua ediyorum.Çok yardımınız oldu korkularımı yendim tereddütlerim azalı bilinçlendim şimdi eşimin hissetme korkusunu da aşarsam şubatta yatarım masaya inşallah sizin yardım ve desteklerinizle:16:tekrar tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun sizleri tanımıyorum ama inanın aklıma geliyosunuz ve ağrılarınızın azalması için dua ediyorum.Çok yardımınız oldu korkularımı yendim tereddütlerim azalı bilinçlendim şimdi eşimin hissetme korkusunu da aşarsam şubatta yatarım masaya inşallah sizin yardım ve desteklerinizle:16:tekrar tekrar geçmiş olsun

Cnm bnm Allah razi olsun senden coook tsk ederim sagol insallah sende hayirlisiyla atlaticaksin rabbim yardimcin olsun

Back