• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çevresindeki Ufak Tüyler

bende alma gafletinde bulunanlardanım ama hala bazen dayanamayıp alıyorum çünkü görüntüsü çok moral bozucu , napcaksam bilmiyorum aycan gülle azalır mı acaba diye o tarihlerde almayı düşünüyorum ama unutuyorum , iğneli gibi gözüküyo sonum zararı varmı acaba iğneli epilasyonun:26:

bende alma gafletinde bulunanlardanım ama hala bazen dayanamayıp alıyorum çünkü görüntüsü çok moral bozucu , napcaksam bilmiyorum aycan gülle azalır mı acaba diye o tarihlerde almayı düşünüyorum ama unutuyorum , iğneli gibi gözüküyo sonum zararı varmı acaba iğneli epilasyonun:26:

aynen ya bende merak ediyorum bunu iğneli epilasyonun zararı var mı ?

bende o görüntüye dayanamayip aliyorum hatta son 1 aydir dekoltemde bile tüyler cikti.. ne yapacagimi bilmiyorum almayada korkuyorum daha fazlasi cikar diye

bende o görüntüye dayanamayip aliyorum hatta son 1 aydir dekoltemde bile tüyler cikti.. ne yapacagimi bilmiyorum almayada korkuyorum daha fazlasi cikar diye

benimde aynı durum . dekolte kısmında var napıcazzzzz bız bu tuyleri. ya acaba hastamıyım diyorum kendime. yanı hormonlarımda bı bozukluk mu var dıye hergun dusunup duruyorum... normal bişi mı buuu?

benimde aynı durum . dekolte kısmında var napıcazzzzz bız bu tuyleri. ya acaba hastamıyım diyorum kendime. yanı hormonlarımda bı bozukluk mu var dıye hergun dusunup duruyorum... normal bişi mı buuu?

hasta degilde hormonlarda bozukluk olabilirmis
ben doktorda randevu aldim hormon testi yaptiracam cünki bazi vücutlarda erkek hormonlari olabiliyormus

hasta degilde hormonlarda bozukluk olabilirmis
ben doktorda randevu aldim hormon testi yaptiracam cünki bazi vücutlarda erkek hormonlari olabiliyormus

kızlar PKO olabilir bende pko çıktı ama doktor sadece göğüs ucunda olan kıllanmayı onemsemedi napıcam bilmiyorum bunun için ilaç kullanmayıda istemiyorum:18:

İĞNELİ EPİLASYON tecrübesi olan paylaşsın lütfen kesin bi çözüm istiyorum evleneceğim zaman:41:

bende elimle çekiyordum ama ço k sert hakıkaten ya :( Ağda vuramıyorum dahada çoğalacak diye .

Nebuya bende bırtek ben de vardıye dusnuyordum bun ları....
Kıldı tuydu derken omrunmuz onlarla ugrasmaklamı gececek kızlarrrrrrrrrr.... :17::43::50::31:

bayanlar bende de 2 3 tane var çok zayıflar gerçekten ama uzunlar

ağdacım cımbızla alma güçlenir dedi elinle çek dedi siz ne öneriosunuz?

evt dün gittim kanimi aldilar haftayada sonuclari ögrenecem. aynen dediginiz gibi bende evlenince ne yapacagimi düsünüyorum bazen...

evett sonuc cikti unuttum sizleri bilgilendirmeye
ve evet gercektende erkek hormonu varmis
dr sordum buna karsi ne yapabilirim diye sakin tüyleri alma dahada cogalir dedi ve bana
dogum kontrol hapi vermek istedi..bu hap hormonlari yatistiriyormus ve azda olsa tüyler azaliyormus
ama ben sahsen bu haplari almayi düsünmüyorum cünki kiloda aldiriyormus.
bir arkadasimda bu haplari aldi ama korunmak icin almisti ve 1 ayda 5kilo almisti
ben kilo almayi hayatta göze alamam zaten 10kilo fazlam var birde üstüne dahada alirsam yuh artik..
Doktora haplari simdilik istemedigimi dedim. Ve simdi ne yapacagimi bilmiyorum inanin cok kötü bi durum

Forumda okumuştum sabahları nane yemek hormonları düzenleyip tüyleri azaltıyormuş.Onu deneyebilirsiniz belki.

bayanlar bende de 2 3 tane var çok zayıflar gerçekten ama uzunlar

ağdacım cımbızla alma güçlenir dedi elinle çek dedi siz ne öneriosunuz?

cımbızla el arasında ne fark var merak ettim? bilen varsa söyleyebilr mi?

bende de var cok az. ıgnelı epılasyona gıtmeyı planlıyorum ama henüz başlayamadım. bence kesin çözüm budur die düşünüyorum.

peki aldığınızda batık oluyor mu? olunca napıyorsunuz? bende oldu da :14:

Son düzenleme:
ben iğneli yaptııyorum sabırla bır yıl olaacak ama bı sonuç alamadım coğalma yok ama azalmada olmadı.özel bı hastanede yaptırıyorum bakalım bıter ınsallah:((

nerden çektim o 2 ki kılı bu sefer yayıldılar kızlar şimdi her 2 taraftada toplam 10 kıl oldu ama bildiğiniz kap kalın kıllar çekip duruyorum çekmeyimde napıyım kızlar çok kötü duruyorrr:43::43::43::43:

evett sonuc cikti unuttum sizleri bilgilendirmeye
ve evet gercektende erkek hormonu varmis
dr sordum buna karsi ne yapabilirim diye sakin tüyleri alma dahada cogalir dedi ve bana
dogum kontrol hapi vermek istedi..bu hap hormonlari yatistiriyormus ve azda olsa tüyler azaliyormus
ama ben sahsen bu haplari almayi düsünmüyorum cünki kiloda aldiriyormus.
bir arkadasimda bu haplari aldi ama korunmak icin almisti ve 1 ayda 5kilo almisti
ben kilo almayi hayatta göze alamam zaten 10kilo fazlam var birde üstüne dahada alirsam yuh artik..
Doktora haplari simdilik istemedigimi dedim. Ve simdi ne yapacagimi bilmiyorum inanin cok kötü bi durum

Bendede erkek hormonlari fazla cikdi canim ve ben yaklasik 5 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Kilo almadim. Hapina bagli o ve herkesde ayni etki yapicak diye bisi yok.. kilo alma yan tegsir oluyor.
ocakda birakdim hap kullanmayi 4 ay kullanmadim ama yüzümde bile tüyler siyahlasmaya basladi asiri killanma oldu.

hemen doktora gittim yeniden kan aldi (5 sene sonra) ve yine dogum kontrol hapini verdi bana.. hatta bazilari diyorki bebegin olmaz sürekli dogumkontrol hapi kullanirsan , doktora sordum dediki öyle bisey yok ve hatta ben kullanmazsam hapi ozaman bebegim olmayabilirmis erkeklik hormonlari daha fazla oldugu icin. Bence doktor tavsiye ettiyse kullan etkisini görüceksin bi kay ay sonra..

Ben biraktigima pisman oldum ve yine basladim hap kullanmaya.. hap ismi verebilirmiyim burda bilmiyorum ama zaten korunmak zorunda olmadigim icin bana daha cok hormonlar icin olan hap verdi.. yüksek degil dozu..

nerden çektim o 2 ki kılı bu sefer yayıldılar kızlar şimdi her 2 taraftada toplam 10 kıl oldu ama bildiğiniz kap kalın kıllar çekip duruyorum çekmeyimde napıyım kızlar çok kötü duruyorrr:43::43::43::43:

berencim dert etme hemen hemen her bayanda olan şeyler.doğumdan sonra geçiyor yada en azından azalıyor.

Back