• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Çevresindeki Ufak Tüyler

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
göğüs çevresinde çok az görünen ufak tüyler. bir tanesini cımbızla çektim şu an çok pişmanım siyah bir kıl çıktı allah tan bir tane çekmiştim ya hepsini çekseydim:1:

Bu Şekildeki Tüylerin Her Zaman Alınmaması Taraftarıyım..
O Görüntüye Dayanamayan, Sonraki Haline Hiç Dayanamaz..:40:

o bölgedeki tüylerin yapısı siyahlaşıp sertleşmeye çok uygundur. ancak tek tük çekmekten bişey olmaz gözüne çarpanları çekebilrisin ama ağda fln yapılamamsı taraftarıyım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır.. :34:

aaah ah benımde var ve cogaldılar gogus ucunda arasında mecbur sirle alıyorum alanda cok var kızlar gogus ucundakıler kalın sımsıyah 4 5 taneler mecbur almam lazım gogus aramıda sarı saç boyasıyla saratıp kurtulcam

Ben de sir ağda uyguluyorum; ama ne kadar sağlıklı tartışılır. :( Bu arada kesinlikle cımbız değdirmeyin,o ufacık tefecik tüyler acayip derecede belirginleşip, koyu ve sert delikanlı kıllara dönüşüyor. :D -denenmiştir :p -

burada bi yerde okumustum
çörekotu yağ göğsü büyütüyor flan die
ayyy aman :):):):)
aldım sürdüm hemen ertesi gün ufacık ufacık
tüy çıkmıs sarı gibi hemen bıraktım şükür
şimdi pek bişey yok:52:

burada bi yerde okumustum
çörekotu yağ göğsü büyütüyor flan die
ayyy aman :):):):)
aldım sürdüm hemen ertesi gün ufacık ufacık
tüy çıkmıs sarı gibi hemen bıraktım şükür
şimdi pek bişey yok:52:

ama canım topiğin sonlarında kızlar uyarmış denemeyin kalıcı değil ve tüy çıkartıyor diye görmedin mi :D

ama canım topiğin sonlarında kızlar uyarmış denemeyin kalıcı değil ve tüy çıkartıyor diye görmedin mi :D
gördüm gördüm baya bi geç oldu:):):)
tecrübe oldu bnm için herşeyi alıp alıp sürünmüyorum artık:21::21::21::21:

sarartıcı da sertleştirmez mi canım? ben ağda taraftarıyım , ağdadan sonra tüy azaltıcı ürünler sürerseniz miss

zor bir iş o bende alma gafletinde bulundum maşallah arkadaşın dediği gibi delikanlı tüyler :) başa bela iğneli epilasyon düşünüyorum orası için lazer renk bozulması yapıyormuş diye okumuştum bir yerde.

bendede o problem var hemde kat be kat.. bendeki delikanli tüylerin haddi hesabi sayisi yok yani sen otur haline sukret arkadasim..
resmen 50 tane birinde 50 tane digerinde ortasinda da var tabi ve hatta gogusun tum alanina yayiliyor yavas yavas..........................
bende lazer yaptirmayi dusunuyorum.. artik yeter ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Back