• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütücü haplar, kullanımı, faydaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göğüs büyütücü hap ve kremlerden ne kadar memnunsunuz

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kilo almak icin bide biramayasinin kapsüllerini deneyin. ben bi 5 gün kullandim ve o 5 gün icerisinde 1kilo aldim. icinde cok vitamin oldugundan kilo aldiriyor.

slm canım bira mayasını bende kullanmak istiyorum acilen kilo almaya ihtiyacım var umarım bende de etki eder tadı nasıl bide iştahmı açıyo.

senem81 noldu yokmu büyüme of yaa bende okadar ilaca para vermek istemiyorum :( kü.ç desen onu bıraktım artık inanmıyorum görünürde hiçte büyümedi ama mezroyla 3 cm büyümüş banane ben büyük istiyorum senağlama nasıl yapıcaz yaaaaaaa offfffffff

canım ben küç ü bıraktım yemiyorum artık. saw palmenttoyada 1 hafta ara vermiştim tekrar basladım. siskinlik var ama büyüme yok :( umudum kalmadı ama saw'a devam edecem

senem81 bu solgar firmasının ürettiği prostat hastalığı için de kullanılan ilaç mı?

evet prostat ilacı olarak geciyor ama gögüs büyütmek içinde kullanılıyormus. bu arada masajıda rezene yada ahududu yagıyla yapılabilir

kilo almak icin bide biramayasinin kapsüllerini deneyin. ben bi 5 gün kullandim ve o 5 gün icerisinde 1kilo aldim. icinde cok vitamin oldugundan kilo aldiriyor.

slm canım bira mayasını bende kullanmak istiyorum acilen kilo almaya ihtiyacım var umarım bende de etki eder tadı nasıl bide iştahmı açıyo.

evetistah actigi söyleniyor. bende ama bademciklerim alindigindada istahim acildi. yani tam olarak hangisi fayda ettise sölyliyemem. ama bira mayasi insani sismanlatiyor cünkü besin degeri cok yüksek. ama bisey daha demeliyim. bira mayasi bende sivilce etti. icindeki b vitaminleri sivilce ediyor. ondan birakmak zorunda kaldim. ama herkezde böyle yan etki edermiy bilmiyorum. nede olsa herkesin bünyesi ayri.

canım ben küç ü bıraktım yemiyorum artık. saw palmenttoyada 1 hafta ara vermiştim tekrar basladım. siskinlik var ama büyüme yok :( umudum kalmadı ama saw'a devam edecem

canım senin yazılarını takip ediyorum valla :Roflol:saw 1 ay olsun büyürse belirginlik varsa alıcaz bizde ufff :uhm:

valla bende yeni kullanmaya başladım breast.....diya bir marka..5 gündür kullanıyorum ve bende de sızlama var...inşallah işe yarar,sonuçları paylaşırım sizlerle...

Ben saw palmento kullanmaya basladım 1 hafta oldu. aslında gögüs büyütücü hap deil ama gögüs büyütme özelliği oldugu yazıyor. deniyorum 1 ay sonra etkisi olursa söylerim

peki bir etkisini gördün mü bu ilacın bende birz daha büyüsünler istiyorumda bi faydası varsa deneyim. 4 ay düzenli olarak allbress kullandım hiç bir faydasını görmedim:çok üzgünüm: peki bu ilacın bir yan etkisini falan gördün mü cevaplarsan sevinirim

valla kızlar ben allbres ilk çıktığında 2002 yılında 3 kutu bitirdim hiç bir şey olmadı.ama geçen yıl bir arkadaşım doğumundan sonra göğüsleri sarktığı için kullanacağını söyledi,bende işe yaramadığını söyledim.eczacı ona bu ilacı kullanırken kola,çay,kahve vs. gibi içecekleri içmemesini söylemiş.bana böyle bir şey söylememişlerdi.ilaç yeniydi kimse bilmiyordu.bunun için araştırma yapın derim çünkü herkes bilmiyor.belkide bende işe yaramamasının nedeni kullandığım kafein ve bunun gibi şeylerdir.sonuçta 300 milyonum çöpe gitmişti.ooff amma uzattım :çok üzgünüm:

kuşum benim 600ml gitti hayır bi kalta yarasa içim yanmadı walla ama... ben enson haziranda kullandım yeni yani banada eczane kafeinle falan kullanma dememişti.zayıflamadan sonra oldu zaten küçülme ve sarkma. tamam biraz toparlandı ama spor yapıyordum onun etkisidir. büyüme falan olmadı

albress fiyasko çıktı ama ben akıllanmadım araştırmaya devam ediyorum BRAST GEİN PLUS die hapın reklamı çok çıkıo karşıma kullanan varmı acaba bide şu OESTRO CREAM asenanın göğüs büyültücüsü diye ünlenen kullan varmı bayanlar

valla bende yeni kullanmaya başladım breast.....diya bir marka..5 gündür kullanıyorum ve bende de sızlama var...inşallah işe yarar,sonuçları paylaşırım sizlerle...
Menacım sonucunu mutlaka yazarmısın bende almayı düşünüyorum,senden iyi haberler bekliyorum.Ayrıca yazdığım selilit formülü için teşekkür etmişsin umarım sende iyi sonuç alırsın

hanımlar bişey sorucam.bu haplardan bende kullanmak istiyorum ama karar veremedim.allbres,vm formula,oestro cream ve breast gain plus arasında bi seçim yapamadım.sizde hangisi daha etkilidir?:bbo:

oestroyu ben yeni kullanmaya başladım daha 5 gün oldu daha birşey yok bu kadar kısa zamandada olmaz zaten en az 2 kutu kullanırım diyorum gelişme olursa mutlaka yazarım

hanımlar bişey sorucam.bu haplardan bende kullanmak istiyorum ama karar veremedim.allbres,vm formula,oestro cream ve breast gain plus arasında bi seçim yapamadım.sizde hangisi daha etkilidir?:bbo:

slm canım ben albres oestro ve breast gain kullandım üçündende hiçbir sonuç alamadım malesef ama tabi her bünyede farklı etkiler gösterebilir bide rimifem diye bi ilaç varmış eczacı son olarak bunu tavsiye etti ama alıp kullanmadım artık hayal kırıklıgı istemiyorum diye. bence iyi araştır sonuçta çok pahalı ilaçlar. umarım sende etki eder canım.

valla içlerinden birini alıp denicem artık napiim sinir oluyorum bu limonlara:)))

mina cım bende breast gain plus düşünüyorum ama çok araştırdım memnun kalan var kalmayan var nasıl oluyorda kimine yarıyor kimine yaramıyor anlamıyorum. 3 aylık olanını mı kullanıyosun? gelişmleri yazarsan çok memnun olurum umarım sonuç alırsın

ya milletin derdine bakk yaaaa 95 bedeb kullanıoyrum ve yerlere göklere sığdıramıoyrum keşke yarısını başkasına verme gibi bi imkanım olsa :( walla hiç düşünmezdimm

merhaba arkadaşlar.ben oestroyu kullanıyorum ve şu an çok memnunum.benim emzirmeden sonra göğüslerimde bir bozulma oldu.hamilelik öncesi 90 beden olan göğüslerim 75 bedene indi ve içleri boşalıp yumuşadı.bu kremi türkiye ye getiren firmanın genel müdürünü bir tv de izledim.adam göğüs ölçüsü daha önce büyük olup sonrasında küçülen hanımlarda kısa sürede etkisini gösterdiğini,küçük olan göğüslerde ise 1-1.5 bedene kadar büyümenin 3-4 kür sonra olacağını belirtti.bununda sebebi göğüs hacminin küçük olmasıymış.büyümesi zaman alıyormuş.diğer türlü olduğunda hacim zaten var sadece içi dolacak gibi bir şey söyledi.bende 20 günü geçkin süredir kullanmama rağmen oldukça etkili.içleri doldu sıkılaştı.ben oldukça memnun kaldım.bence biraz sabredin ve deneyin.umarım sizdede işe yarar.

Back