Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bende 11 mayısta 21 günü doldurdum bakalım 1 hafta ara verdim sonuç nasıl olucak m.ediom ama dolgunluk gözle görülür bir şekilde oldu.

Tamam canım dediğim gibi yapalım o zaman.

Evet bende dün baktım da yattığımda küçük de olsa var bir dağ işte.
Daha büyük dağ olacak inşallah.

yok yok değildir... ilk dinlediğin anda çok yüksek hissediyorsun bunları, sonra alışıyorsun artık. ama başlıyor birşeyler devam et

tamam canım dediğim gibi yapalım o zaman.

Evet bende dün baktım da yattığımda küçük de olsa var bir dağ işte.
Daha büyük dağ olacak inşallah.

aynen cnm uc kez 21 gunu dolduralım madem basladık sonunu getırelım bu ısın 80 beden dolgusuz takana kadar devam Yatınca dumduz olması elıme gelmemesı cook sınır bozucu oluyodu ama artık yatınca bellı oluyo dedıgın gıbı suan tepe dag olacak ama ayy kendımızle alay eder olduk suna bak Bu arada sızı hafıf de olsa devam edıyo kasıntı son gaz devam edıyo carsamba ınsallah yenıden dınlemeye baslıyorum bakalım bu 21 gunde neler olacak sabırsızlıkla beklıyorum

Kaşınman mı var? Bize de mi öyle olacak acaba? :18:

Hadi bakalım biz senden çok merak ediyoruz neler olacağını. Nerdeyse kendimizi unutacağız senin neler yaşayacağını düşünmekten.

ne güzel, sevindim senin için. böyle hikayeleri duymak bize de daha çok inanç veriyor. güç içimizde, hepimiz yapabiliriz :)

evet nezzz benim idolümmmm!!!
Hadı bakalım cnm dınlemeye devam
kaşınman mı var? Bize de mi öyle olacak acaba? :18:

Hadi bakalım biz senden çok merak ediyoruz neler olacağını. Nerdeyse kendimizi unutacağız senin neler yaşayacağını düşünmekten.
valla kasıntı az oluyodu vardı ama dınleme bıttı kasıntı arttı cnm bende merakdayım valla canım heran kendımı kontrol edıyorum nerem agrıyo ne belırtı var dıye
bende ne yanma, ne ağrı.. Hiçbir şey olmuyor

kacıncı gunundesın cnm bazılarında gec gosterebılıyo etkısını bekle dınlemeye devam et

bugün 9. günüm sabahtan beri dinliyorum aama ne kaşıntı ne agrı ne sızı hiç bişicik yok sıcaklık basması oluyomuş bazı arkadaşlara ben aartık çamaşırsız durdugum için üşüyorum (yıllardır hiç çıkartmadığım çamaşırlarımı) yine kendimi bu sitede buldum yorumları okudum gidip bi ölçeyim dedim alt 76 üst 86 olmuş tekrar tekrar ölçtüm 87 86 evet 86 ama bazı arkadaşlar gün içinde dnliyormuş ertesi gün eski ölçülerine dönüyormuş bendede öle olur mu orasını bilemiyorum 3 cmlik bi büyüme var 75e 83düm. artık inancım kalmamıştı ki mezuredeki sayıyı görünce inanamadım. bu arada cm olarak büyüme var da sanki daha bi cıvıklaşmış gibimi orasını tam çözemedim.

bu harika bir haber tebrik ederim. üstelik daha 9. günündesin. önce büyür, sonra içi dolar merak etme cnm. dokuların artması hemen olacak birşey değil. vücudumuza biraz zaman verelim. eminim hepsi olacak. kaşıntı, ağrı gibi belirtiler herkeste olmuyor, bazılarında direkt büyüme oluyor. tebrikler :)

Valla benımde yumusak oldu canım pamuk gıbı Ama daha hosuma gıdıyo benım oyle cıvık degıl ama yumusak oldu yanı

teşekkür ederim canım ya tam umudumu kesmiştim artık cm olarak arttığını görmek iyi geldi umarım böyle devam eder. herkes istediği ölçüye kavuşur. bu yaz rahat rahat bikini giyip dümdüz bi görüntüm olmadan güneşlenmek istiyorum darısı herkesin başınaa.

cnm sen dolgunlugun arttıgını anlamadınmı pekı yoksa sadece cm olarak mı var gelısme benım sanırım cm olarak ıhtıyacım yok suan ıcın o yuzden ıcı doluyo cm olarak pek artmıyo cunku zaten artacagı kadar cm arttı

bu arada ben tek bir gögüsümü üstten ölçsem yanlardan birde dikey olarak ölçsem artık ölçüyü öle alsam nasıl olur yani sırttan değilde tek bir gögüsü yatay ve dikey olarak ölçsem ne dersiniz farkı daha iyi anlamak açısından çünkü sırttan ölçünde 1 2 cmlik bi oynama oluyomuş gibime geliyo bazen gerçi bu sefer tekrar tekrar ölçtüm fazlası çıktı eksigi çıkmadı ama

dolgunluk yok gibi sanki yada ben anlamıyorum arada elliyorum sıkıyorum mıncıklıyorum ama heralde öncede böyleydi bi değişim yok diyorum sanki aynı gibi cm olarak varketmiş ama benim cme de ihtiyacım var çünkü 2 gögüs arası 4 parmak var yani birbirlerine yakınlaşmaları gerek en azından 2 parmak kadar senin 2 gögüs arsındaki yakınlık ne kadar

benım ıkı bucuk parmak deyım cnm uc degılde olabılır cnm o zaman senın cm olarak artıyo ılk once demıstım ben ama benım cm e ıhtıyacım yok pek en azından suan ıcın once bı bos bos buyuyen cmlerın yerı dolgunlasır sonra cm cm ılerler dahada dıye dogru dusunmusum demekkı kısıden kısıye degısıyo ıste o zaman senın sadece cm olarak gelısme var cnm suan ıcın ılerde dolgunlukda o gelısen cm lerın uzerıne gelır

inşallah inşallah ben anlamıyodum önce dolgunlukla cm arasında ki farkı şimdi daha iyi anladım cm olarak büyüsün işte isteidigimiz bu değilmi diyodum dolgunluk şart şu durumda bakalım 12 günüm kaldı çabucak bitse sonucu çok merak etmeye başladım

uzun zamandır okuyorum kızlar yazılanları.benim sorunum düzenli yapamamak.başlayıp başlayıp bırkaıyorum.nezcim sen ilk başladığında ölçüler kaçtı.şuan nasıl.bir de ençok ne etkili oldu?burayıda takip ederek aldığım güçle devam etmeye çalışıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…